32

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 34 Те ако вземат да се прегръщат Боко и Шиши, ще имат пълно мнозинство в парламента, Славуца не им требва, слушат друга чалга мен :)))

31

Анонимен

преди 3 месеца

Сега БСП ще мине ли в нелегалност да чака Съветската Армия?

30

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко и Шиши са твърда коалициа. Салвуца също може да се присъедини към бандата, но само той не е достатъчен и ще видим дали ще поканат двете копейки - новата и старата, които вървят в комплект. С новото ръководство дори и БСП може да поиска дал от баницата в коалиция с мафията.

29

Анонимен

преди 3 месеца

ПП крадците загубили гласове ,кой луд че гласува за тия предатели )))

28

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде сега да кажат тази една трета дето са гласували с какво образование са или поне тези дето са гласували за първите две партии. Тези социологически проучвания защо траят

27

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко преди се биеше в гърдите, че не вижда Пеевски в огледалото, но сега вече не крие, че са едно цяло, сякаш няма никакъв проблем 12 години да лъжеш хората, че ДПС са ти врагове и те "поръчват" едва ли не и накрая вземе та се вземете.. И чак ГЕРБ-аджиите го подкрепят това, вече Пеевски не е лош, а забравят как преди викаха, че *** от ИТН сме хора на Пеевски.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Аз ви казвах, че като не гласувате, давате повече сила на ГЕРБ-ДПС, но вие ми давахте минуси. Айде сега си сърбайте попарата, като утре вкарат закон НСО да обнови автопарка си с Майбах и Ролс Ройс.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Нямате капацитет да разберете какво се случва, за ДПС вече гласуват и българи, много хора не харесват плъхове като Денков а хора които знаят какво правят и действат като Пеевски и не цепят басмата на президента ни путинист!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Шиши и Бойка са си стари дружки.Кай няма да се гушнат. Чудя се дали ще поканят кафявкият от Възраждане да са си тройка или ще разчитат на плешивото Славчо.Зер и той сиггане ама по-бледичко.

23

Фалшиви Новини

преди 3 месеца

Най-скандалното е, че ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА знае, че това не е вярно, но всички ще си замълчат и ще легитимират тази фалшива новина. И утре Пеевски ще излезе и ще започне да се бие в гърдите, че го подкрепят все повече и повече.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Изборите са пълна пародия. Хората им показват ачик ачик, че не ги искат, а те се броят за победители при 30%, а останалите 70%. Със сигурност няма да са задълго и най-вероятно народа ще им даде заслуженото. За 35 г. слизаме все по-надолу, а тези от властта стават все по-богати.

21

Анонимен

преди 3 месеца

360 хил са гласували за ДПС. От тях половината живеят в Турция и не говорят български.Значи на практика 3-4 % от населението на Бг гласува за ДПС.Значи дори и мнгусите не им верват вече

20

Анонимен

преди 3 месеца

Сега очаквам банкянския селянин да се прегърне с Шиши и да имат мнозинство у парламенто, ще им се сбъдне мечтата най-накрая :)))

19

Качват нанайси

преди 3 месеца

Просто избирателната активност е по-ниска. Това не е качване на подкрепата, както се опитвате да внушите в този пасквил.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Васеки който може да направи управляваща коалиция е на печалба. За тарикатите няма значение с колко гласа ще спечелят, ако ще и само 5 човека да са гласували за тях, от общо 10 за цяла България, те пак ще ни упрявляват и крадат със същата наслада. Важен е крайния резултат - мутрите пак са във властта, колкото и малко хора да са отишли до урните.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Славуца може да си е купил няколко хиляди ромски гласа, но пак не успя да стане фактор в парламента.

16

анонимен келеш

преди 3 месеца

Николайчо,а според тебе кой трябва да управлява България бе?:):):)

15

Анонимен

преди 3 месеца

Всички умници които гласуват за ИТН скоро ще видят лицата им :)

14

демокрация

преди 3 месеца

Лойко се скри, а Корни и Ицко уж оставки но са депутатки пак.

13

Николай

преди 3 месеца

Тези ваши изчисления са фалшиви. Хората не ви искат .Никой не губи и не печели 70 процента казахме с негласуването си на тези да си ходят. Няма как да управляваш с 20 процента. Незаконно е фалшиво е и е подигравка с демокрацията. Хората казаха не ви искаме и не гласуваме за вас.