235

преди 15 години

БСУ успя обеждавайки народа,че всички са продажни и крадат. Това не е така. Виждаме Румънците как дръпнаха и си оправиха пътищата за няколко години. И в Б-я има такива политици, но никога няма да бъдат избрани, защото честните нямат пари за реклама. А мнението на народа е манипулирано. Най-важното е че БСП ни обеди, че всички крадат, но това въобще не е така и колкото по-малко червени сме толкова по-нормална държава ще сме.

234

преди 15 години

БСП успя обеждавайки народа, че всички политици са продажни. Това обаче не е така. Ами такива които не са свързани с ченгетатаи "бизнесмените", но народа никога няма да ги избере, защото нямат пари за реклама. Мнението на хората здраво се манипулира, а и Б-я си е червена. Това е разликата м/у Бг и цивилизования свят. Колкото по-малко червено толкова по-нормална държава ще ставаме.

233

Виолина

преди 15 години

Не съм и никога не съм била привърженичка на столетницата, но трябва да призная, че клипът е направен с чувство за хумор.

232

Гост

преди 15 години

една реклама където един мамот завиваше шоколади :-) сега пък гледаме реклама в която един очилат хамстер кара трамвай ;-) То пак хубаво че Сергейчо не се изтипоса по кожено яке ала Марлон Брандо("Трамвай Желание") :-)

231

.

преди 15 години

Каква мизерия!!!Докога те ще ни плюват,а ние ще се правим,чедъжд ни вали?!Това,което са направили/"клипа"/не е смешно,то е отвратително,защото знаете ли,тези мизерници ни "управляват"от 1944 год!!!И се натискат за още!Към кого е насочена тази помия?-естествено към малоумната част на пенсионерите.Успяхада ни разделят/за да ни владеят/-ЖАЛНА НИ МАЙКА!!!

230

преди 15 години

za6toto vsi4ki nie sme po 4ujbina i ne glesuvame, o6te malko vreme vie 6e ste ot pe4eliv6ite. No sled o6te 50 godini vsi4ki 6e ste se izpokrili v mi6i dupki!

229

преди 15 години

" ИДЕИ И МЕЧТИ " ....... БРАВО ...... С ТУЙ И ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ...... САМО ЧЕ НА ТОЯ НАРОД МУ ПИСНА ДА ЖИВЕЕ С ИДЕИ И МЕЧТИ ....... НАРОДА МЕЧТАЕ ДА ПИКАЕ НА ГРОБА ВИ , И ТОИЯ ПЪТ МЕЧТИТЕ МУ ЩЕ СЕ СБЪДНАТ.

228

petko bucharov

преди 15 години

Всичко си идва на мястото ,нали преди да се иживява като (светски ) евгени минчев първо е бил обикновен ватман,та се чудя сегашния премиерстващ гер-гея не се ли подготвя за след изборите ,че може да остане без работа и трупа стаж.

227

преди 15 години

Обраха ме , окрадоха ме, прогониха ме, убиха ме, ...Но ето че живея ....невредим, сред толкова ненавист и зловоние...и съм тук за да пикая на вашата агония, Дойде и тоя час да видя вас, о синове на скотове и *** революционна, да паднете и да се изгубите в небитието, и семето ви проклето нека бъде, и да не се пръкне в битието. Със кръв дойдохте с кръв и си идете!

226

SS Vafen

преди 15 години

Окаяници, червени, клети

225

Vatmani...

преди 15 години

Тези "образи" от къде черпят идеите си? От "Трамвай 5" или от Евгени Минчев?А като гледам това е Тр 2, но са в грешната посока!!!

224

Иванчо :)

преди 15 години

БРАВО НА РЕЖИСЪОРА.... ПО ДОБРА АЛЕГОРИЯ ОТ СТАРОТО ТРАМВАЙЧЕ ОПЪРПАНИЯ ПЕНСИОНЕР И ДРУСАЩОТО СЕ ШКЕМБЕ НА МИНИСЪРА НА "КУЛТУРАТА"... "НЕ Е КАТО ЕДНО ВРЕМЕ" А ??? НЕ! НЕ Е! САМИ СТЕ В ГОРАТА ОТ НАРОДЕН ГНЯВ ДРУГАРЧЕТА.......ТО И ПЪТЯ ВИ Е "НА РЕЛСИ" САМО ЧЕ СТЕ С ТЕСНОЛИНЕЙКА...... А И ПЪТЯ ВИ ВОДИ НАДОЛУ :) ....... МНОООГО ВИ СЕ Е СМЯЛ РЕЖИСЪОРА НА ЪКЪЛА ....... НО СЪМ МУ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЕН......... СЕГА ВИ СЕ СМЕЕ ЦЯЛ НАРОД :) :) :)

223

преди 15 години

Един друг ватман с нестандартни наклонности ни се натрапваше в публичното пространство ама изчезна някъде.

222

преди 15 години

ДЕЦАТА НИ ВИ ОТРИЧАТ И НЕХАЯТ ЗА ЧЕРВЕНОТО ВИ ЗНАМЕ...... НО ТОЧНО ТЕ ЩЕ ВИ ПРОГОНЯТ ОТ ТАЗИ ЗЕМЯ ...... ВРЕМЕТО НА ИДЕОЛОГИЙТЕ ВИ ИЗТЕЧЕ СБРЪЧКАНИ НЕПРОКОПСАНИЦИ

221

Стефан

преди 15 години

Много се кефя на клип-а ... Изгледах го 3-4 пъти и се смях от сърце. Ако някой нарочно се беше опитал да направи к сатиричен клип, с който да ги осмее, нямаше да се справи по-добре :)

220

преди 15 години

лека вечер, верно е дългичка темата.:))

219

Един българин !

преди 15 години

Говориш за Сталин може би.През 1991г разсекретиха архивите на КГБ.Оказа се че през последната година от своя режим - броя на затворниците е бил два пъти по малък от този в съветските затвори през 1991 г.За Сталин са изговорени много истини и много лъжи- за мен той ще остане , като човека с помощта на който съветите извървяха пътя от КАЛТА до КОСМОСА за около 20-30 години всичко останало са подробности от пейзажа.За съжаление ставам - чао .С удоволствие пак бих си поговорил с теб.

218

преди 15 години

Не си ми допрочел поста май. Писах, че в последтвие германците ги доразмазват. И между двата *** повечето украинци избират руския. Най-малкото са били съветски граждани и са били наясно какво ги чака в случай на руска победа.

217

Един българин !

преди 15 години

Една малка част от украйнците наистина се радва на германците, дори от германците е създадена така наречената украйнска освободителна армия.Истината обаче е ,че през втората световна война на територията на днешна Украйна се водят редица рашителни сражения - в които урайнския народ не само е на страната на Червената армия , но и активно я подпомага с мощно партизанско движение.

216

преди 15 години

Не казвам, че комунистическата идеология е идеология на злото. Казвам, че ръководителя на единствената тогава комунистическа страна е сатрап и е виновен за смъртта на повече хора, от жертвите на нацизма.