315

До 322

преди 2 седмици

До Магнитски НЕмагнитск Цяла България чу и видя, че Божков спонсорира щедро измислените протести, предизвикани от вдигнатия юмрук на Радев, съвсем не случайно точно в деня, в който ни приеха в чакалнята на Еврозоната! Така че, опикаващите жълтите павета да млъкнат малко и да се осъзнаят какво зло направиха на България и на българите! Взеха си парите, сега да се смирят, че не се знае дали са ги получили законно!

314

до 325

преди 2 седмици

Така е, хората не са гласували щот не виждат реален избор. Пък вие се гласувайте за едни и същи и очаквайте различни резултати, ама не лайте срещу тия де не участват в тоя цирк.

313

ДО НЕГЛАСУВАЛИТЕ

преди 2 седмици

Като сте 70% голям праз. Дадено ви е право да гласувате и никой не ви е забранявал. Като сте се отказали, значи нямате право да критикувате и зеете. Каквото сме решили ние гласувалите, това ще е. Вие сте пропиляли шанса си. Това е.

312

Анонимен

преди 2 седмици

Аз не мога да разбера тия де лаят срещу 70% негласували, какво са се запънали. Първо тая система е изчерпана и това си личи по всичко, само големите партии и патериците им не са го разбрали още. Второ ако си мислите че Възраждане са алтернатива и могат да наберят достатъчно гласове че да управляват самостоятелно сте се объркали. Аз лично виждам два изхода - или смяна на системата и то без тия герои де сме ги гледали 35 години или чакането на нова алтернатива за която да гласуват повечето хора.

311

Анонимен

преди 2 седмици

До Никола СтефановМутренските времена бяха с Румен Гечев министър

310

Магнитски НЕмагнитск

преди 2 седмици

Тука такъв закон няма ! На бат Бойко му дреме че някой му обвинил министър Гораноя а Божков твърди ,че двамата са му обирали парите и т.н.т. --- и на избирателите на ГЕРБ им дреме ,ако по различни канали макар и не -по равно една малка част от парите на Божков са стигнали и до техните портмонета, защот Бате ви е хитър винаги пуска сухо по своята верига и още 5-пъти ще печели изборите !!!

309

А ОТ чужбина ???

преди 2 седмици

Кога дойдоха ,кога ги пребройха ? Питам защото знам ,че там за ГЕРБ не се гласува , а тука този резултат си го даваха през целия изборен ден и после нито един път не де промени ?

308

Анонимен

преди 2 седмици

Честито българи! С Магнитски напред.

307

ДО АНОНИМЕН 314

преди 2 седмици

АМИ ОГРАНИЧИ СИ БИТОВОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ 1000 КВТ/МЕС СА ТИ МАЛКО МНОЖКО!!...

306

Реалността

преди 2 седмици

От 2020 сме в дългова и изборна спирала, за избори дадохме 1,5 миляда дълговете отиват към 40 милярда . Заради липса на постоянно правителсто не получихме 20 те милярда обещани за Ковида и 25 те милярда за зеления преход. Вдигнатото юмруче и шарлатаните нанесоха щети за над 60 милярда на България само във суха пара, а с демографската разруха и нулевите инвестиции и изнассянето на инвестиции и фирми от Бг. даже отива на над 100 милярда лева щетата.

305

АНОНИМЕН

преди 2 седмици

Гласували 30 процента -ми това са братя сестри братовмчеди баби лели и приятели на кандидатите От народа НУЛА

304

АНОНИМЕН

преди 2 седмици

Какви протоколи какви пет лева от 0107 МАХАТ НОЩНАТА ТАРИФА НА ТОКА ЧЕСТИТО ПО 50 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ОТГОРЕ ГЛАСУВАЙТЕ

303

хаха

преди 2 седмици

Буци+Дебелян=ВНЛ (Вечна Неразделна Любов - инфо за по-младите)

302

Анонимен

преди 2 седмици

Коги ше са следваштите ? Скоро, нале !

301

Анонимен

преди 2 седмици

То и Европейското по футбол е пълно с неизвестни.Кой ще е шампион ли,всеки може да стане,дори и ние ако участвахме.

300

ароматния пръч

преди 2 седмици

ВРЕМЕ Е ЗА ФУТБОЛ,ЕВРОПЕЙСКОТО ПОЧВА В ПЕТЪК.иЗБОРИТЕ ПОНЕ БЯХА В ЕДИН ТУР,НЕ КАТО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ С ТОВА ИЗИКВАНЕ,АКО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ НАД ПОЛОВИНАТА ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ПЪРВИ ТУР ДА ИМА И ВТОРИ ТУР.вРЕМЕ Е ЗА ГОООООООООООООООООООООООЛ,ГООООООООООООООООООООЛ,ГООООООООООООООООООООООООООЛ.

299

аха

преди 2 седмици

Направи ли ви впечатление как до 64-65% от преброяването нещата вървяха в една посока, а след това /вчера след обяд/, ДПС дръпнаха рязко, ГЕРБ и те, ППДБ също, но с малко. Всички останали дадоха назад. И при 35% преброени след обяда изведнъж ДПС имаха 3-4% нагоре, ГЕРБ 1,5% нагоре, ППДБ - 1% нагоре, другите - с по 1% надолу. Много интересно се получи.

298

Анонимен

преди 2 седмици

Искам избори до дупка,обичам новините за избори.

297

А бе

преди 2 седмици

ГЕРБ,ДПС И ИТН СА 131 ДЕПУТАТА,А ГЕРБ,ПП-ДБ И ИТН СА 122.

296

Пенсионер

преди 2 седмици

До И кво 301 Денков го отпиши.Бойко се връща.