191

Анонимен

преди 3 седмици

Като гледам колко са руските партии в парламента , американците може да направят замяна дават България на Русия взимат Украйна.

190

Анонимен

преди 3 седмици

последните 13г. ни управлява ГЕРБ и никой не може да ги бутне защото това не е партия а организрана престъпна група.. Следващите години ще ви управлява Величие и тях трудно ще бутнете защото това е Секта измамници , сектата на сциантологията.. Така е решил Сорос и ЦРУ за управлението на колонията

189

Анонимен

преди 3 седмици

Предричам Бойко Чекмеджето + Делян Дебелян да се прегърнат с новите и старите копейки и да направят правителство.

188

Българин

преди 3 седмици

До Христо Христов Чакам да получа повиквателната..нали знаеш, че заедно с нея идваи автоматът? НЯМА САМО ВИЕ ДА ИМАТЕ АВТОМАТИ БЕ, ЦЪPBYЛ!Ще бъдем 1-1!

187

Христо Христов

преди 3 седмици

Здравейте! Аз съм психо-болна копейка. Пия и нямам зъби. Церозата скоро ще ме довърши. Затова хейтя запада и всичко западно. Защото не мога да живея нормално. Влюбен съм в господин В.Путин и имам мокри сънища с него. Не ми обръщайте внимание,освидетелстван съм

186

Анонимен

преди 3 седмици

Само завиждат на ГЕРБ тука в тоя форум

185

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБ е организрана престъпна група , Величие са секта измамници.. Такива партии трудно се бутат .. Твърди ядра от престъпници , омерта , или с тях или си мъртвец.

184

Анонимен

преди 3 седмици

Веднъж за винаги трябва да приключим:Първо с ППДБ и техните НПО-та - на дъгата, на зелените, на Хелзинки, на политолозите, на журналистите, на съдиите и т. н.После са русофилите! Приятелство, търговия, културен обмен с Русия - ДА!, руско влияние и вмешателство - НЕ!Същото важи и за американофилите!На България и трябват българофили! Във всички области!

183

Анонимен

преди 3 седмици

Москва пак е раздала кървави копейки на бандити от Добруджа. Даже успяха да се наместят в парламента.

182

Борко

преди 3 седмици

Гласували - 28.76, сгрешени бюлетини - 10.74, !В България са гласували по- малко от 25,%. е за какво се напъвате за"'Парламент"! 75,% от населението,българско,не са гласували за Вас!Още искате ли!

181

Сът

преди 3 седмици

Проблемът на тази държава е КОРУПЦИЯТА! Не дали сме в Нато или ЕС,а корупцията! Единствено ПП се опитаха да променят нещо и не изкараха и един мандат! Хората искаха чудеса от тях още първите месеци?! Е как да стане това след 12 години Герб? Толкова много конци бяха оплетени,че няма как да стане веднага! Кирчо тръгна да ръчка в съдебната система и веднага го махнаха! Затова и сега се мъчат да ги избутат назад. А че крали?! То всеки краде и ще краде! Важното е да се прави и нещо за народа

180

Христо Христов

преди 3 седмици

Като получите повиквателните, сетете се как вчера сте гласували за "европейски МРЗ" и "достойни пенсии". Да няма ПАК рев, че "политиците са виновни".

179

КАК Е КАК Е

преди 3 седмици

ШЕГУВАЙКИ СЕ ВИ ПИТАМ. ОЩЕ ЛИ ВЯРВАТЕ ВЪВ ГЕРБ И ДПС ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ПРОММЯНАТА НА СОЦИАЛНАТА БСП И ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИТЕ СЪС ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА ДА СТАНЕТЕ ВЕЛИКИ СЪС ВЕЛИЧИЕ. ОЩЕ ВЯРВАТЕ И ХОДИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ, Е НЯМА ТАКЪВ НАРОД.

178

Александър Неделчев

преди 3 седмици

Аз гласувах за ДПС! Това са човечни хора! Видях ги, каквото кажеха, го изпълняваха. Имах друго мнения за тази партия, но след като се запознах с хората там, останах с друго впечатление. И ложе да е всичко, но не са като Кирил Петков и Трифонов- думи на вятъра.

177

Христо Христов

преди 3 седмици

ПАК е имало ала-бала с Посолството "дето не се меси в политиката ни"...

176

Анонимен

преди 3 седмици

я питайте израелците дето ни продават "венецуелските" машини как така курьо простьото взе 15 процента след като сам каза че без ала бала с прецедента имат макс 7. а след това купища скандали, пудели, ася не е ггеейй а гейшшша, торби с кеш, митници и т.н. миналата сглобка я сглоби тракторчето и мъртвите трактори не говорят. да видим новата сглобка кой ще я сглобява. айде всички не се срамувайте, седайте в скутя на бат деян. то от веднъж не се става асен василев.

175

ПУЙЧЕТАТА

преди 3 седмици

На българчето ни от Баховица са мяу омръзнали изборите. При това, не само и на него. За това и ще му я пеемна банкянската мтря тази за пуйчетата. За да разбере, че си има разликса между мисирките му и пуйчетата ни. Мисирките са си негтови, а пуйките са си наши. Наздварве на чорбадгиите ви. Тези, които правят избори не са от нас.

174

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Той не мисли, взел е малко пари, които ще върне стократно в заеми от ПП и ДБ и БСП, вкараха България с още 15 млрда евро герб виновен ха ха хаТъй са му платили от тука лъха на алкохол и дрога.

173

Анонимен

преди 3 седмици

Само половината гласове за ПП-ДБ са от провинцията, но София не е единствена в България.

172

БЪЛГАРИН

преди 3 седмици

Хайде дядо РИКИС. Ами, пее ти внучето. На мен не ми трябват микрофони. Причината е толкова проста. Като ги викна и запея, този глас ми е от БОГА ДАДЕН. За това и ги пея безплатно. Знам, че няма нищо безплатно на този свят. ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВНУЦИТЕ И ВНУЧКИТЕ НА БАБАЧА И НА РИКИСА. ТЕЗИ ОТ МИСИРКИТЕ МУ НЕ ГИ ПОЗНАВАТ ТЕЗИ ДВАМАТА. НИТО ПЪК МЕН. На около 60 години сме. ПЕЕМ САМО КОГАТО ИСКАМЕ. Инач, си обичаме децата и внуците. Дори и внучките.Те са си наши. За това и си ги.