338

Мравояд Грантояд:

преди 3 месеца

"НЕма грантче,нЕма пари,нЕма и за две цигари...Чичко $0р0$ ми спря кранчето и нЕма папу...НЕма вече мазно турско кафе в скута на Шиши,нЕма баклавичка на Догань Сарай, нЕма да правя вече десант с гумена лодка,нЕма правосъдна реформа,нЕма покана за СойФия прайда,нЕма крипто,нЕма юрофондове,нЕма шпек Бургас и лозунги... Напускам Дай Българийо!"

337

Христо Иванов

преди 3 месеца

Дойдох, насраx се и се покрих!

336

Анонимен

преди 3 месеца

Човеко, никой никога не те е избирал. Заминавай да воюваш в Украйна, че отчаяно се нуждаят от смели воини като теб. Оди да ни браниш демокрацията и не дудни излишно.

335

Анонимен

преди 3 месеца

Ицо си свърши работата и върна член първи.Сега Герб няма да слиза от власт изобщо.

334

дада

преди 3 месеца

защо бе човек , руското джудже го мрази цялата вселена ама още стои на власт

333

Като знаем

преди 3 месеца

Какъв лицемер, *** и властолюбив натегач е Мравояда, ще видим кой и какво му е предложил за да си подаде оставката. Такива като него с червата си ще се вържат за властта.

332

Анонимен

преди 3 месеца

Абе Христо Иванов може да е всякакъв, но поне има нормален и интелигентен вид и изказ.За разлика от Лойко,Гуци,Капейкин Максудчето, Глигана Маркуфф,Ивелин Измамника и останалата *** начело със Славуца Октомврийска и Тошко Африкански-Неандерталски.

331

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е пак да отиди в сараите на Доган,ама този път трябва да целува ***

330

До малко за политика

преди 3 месеца

Ти си такъв шаран.

329

Loyko

преди 3 месеца

Христо Иванов-добре. Ама,защо онази въшка ген.Атанасов се ослушва? Защо?

328

Анонимен

преди 3 месеца

Осигури си старините и хвърли оставка. Кога някой прокурор ще ни информира как безработеният Бойкикев по онова време придоби си купи апартемент с гараж в Белгия.

327

Анонимен

преди 3 месеца

"Акцията му на плажа в Росенец беше блестящо изпълнение" - Беше ... "Ей пичове, аз ще взема едни 7-8%, не питайте как!" - Да ни го покажат предварително.

326

Анонимен

преди 3 месеца

Нексо вожд ...

325

Малко за политика

преди 3 месеца

Христо Иванов е добър политик, но никой не е съвършен. Акцията му на плажа в Росенец беше блестящо изпълнение. Но да се коалира след това с ПП-ДБ след това с ГЕРБ и ДПС с надеждата, че точно те, които бяха овладели съдебната система, ще подкрепят (под натиск от Посолството) съдебната реформа беше грешка. Резултатът беше не особено добър, но Бойко и Делян Пеевски се оказаха с изпрани биографии и сега са готови пак да управляват по модела на ГЕРБ.

324

43657

преди 3 месеца

Браво, Иванов сега чакаме и другите да последват примерати

323

Хаха ха

преди 3 месеца

От начална сума -50 милярда е взел поне половин милярд комисионкаЗа чии му е да ходи в парламентаБалачетата ще плащат яко

322

Анонимен

преди 3 месеца

Ицо закри спец съд уволни Гешев Божков се завърна свободен е направи каша в конституцията ни и сега по живо поздраво своето е свършил

321

Bai ti Boboiko

преди 3 месеца

Тотално се издъниха пепейките и дебейките. Лапнаха въдицата и си легнаха с уж врага. Издигнаха ДС отрочета за кандидати за управници на бастиона им (София) и позволиха в редиците им да навлязат всякви потомствени ***. Политически пппрррооооститутки като Руди Гела и кви ли не още тетки и страдивариуси седнаха да пишат закони и да управляват. Който за нищо не става , отива или в държавната администрация или в политически фракции като те тия всичките там.

320

Мда

преди 3 месеца

Ицката нагуши парите от блоковете на лестин хаус с брат си и останалите от групата -пеевски и бацето и сега ще почива на хаваитеИли в брюксел при имотаТарикат момче излезе като полегна за кинти на баце и пеевски

319

Анонимен

преди 3 месеца

Глигана-мравояд ще си търси работа?