94

србе на врбе

преди 3 седмици

Пак ще ядат дървото. Сърбите са като лапета със СОП. Не ги ли биеш като тъпан веднъж на 40-50 години, забравят и пак се съскат.

93

Анонимен

преди 3 седмици

Където хванем тъпите сърби ги пребиваме от бой!

92

Анонимен

преди 3 седмици

Тези нещо са объркали годината (направо столетието) за великосръбските си мераци. Албанците ще ви оправят вас глава наци бездетни и тупоглави. Чака ви нашия работодател хотелиер на слънчака да се пробва да ви обучи да ну поробувате един сезонец понье

91

Анонимен

преди 3 седмици

До До 79 Никой не ни помага Англия Франция Германия Австрия къде са. Русия няма думата а пак Фердинан се доверява на Англия но Англия пасува и не ни признава граница с Гърция и Сърбия за да ни скара. Лондонския договор е с Турция.

90

OЛЕЛЕ

преди 3 седмици

мини-путин балкански. Хахаха

89

Анонимен

преди 3 седмици

Ще предначертае границата с молив върху картата. И този се има за Наполеон,но всички знаем как свършва.

88

Анонимен

преди 3 седмици

До Kоstas Linke Гръцката армия е в чувал и я спасява само намесата на Румъния. Австрия също отказва да се намеси срещу Сърбия. Русия спира Турция. Но Германия и Австрия отказват да ни помогнат.

87

85-ти

преди 3 седмици

Препоръчвам книгата на големия български родолюбец от Македония митрополит Методи Кусев "Виновниците за погрома на България през 1913 година". В нея той разкрива целия злодейски план на руската дипломация да унищожи българската държава, използвайки русофилските кръгове като свои проводници. Също така предсказва болшевишката революция, определяйки я като "Божие възмездие" за престъплението срещу България. Забележителна личност е бил този митрополит, но по времето на комунизма не се е знаело за не

86

Анонимен

преди 3 седмици

Има една бомба която винаги може да обърка нещата.Товае албания а шиптърите са мразени на първо място понеже без да шумят завземат тихомълком Балканите.Това се видя с светая светих на сърбите-Косово.От Македония може нищо да не остане защото шиптърите почти са овладяли Скопие.А се очаква Македония да бъде отделена от Албания за пресъединяването към ЕС.Македония окончателно ще легне на Сърбия а албанците виждайки високия стандарт на Европейска Албания ще скочат и ще искат отделяне от Македония.

85

Анонимен

преди 3 седмици

Нацепил се е яко с ракия.

84

Kоstas Linke

преди 3 седмици

На 15 юни 1913 ГОД. ГЪРЦИЯ ВЛИЗА ПРЕЗ КУЛАТА..ЗА 3 СЕДМИЦИ--ДО 7 ЮЛИ---ЯКО ВЪРШЕЕ И ПРЕВЗЕМА ЦЕЛЛАТА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ !!!..ВЛИЗА и ОСВОБОЖДАВА В МЕЛЕНИКО (МЕЛНИК)..МЕХОМИА (разлог) ...СТИГА ДО ЯКОРУДА И ВЕЛИНГРАД --тогава е село и с друго селско име.....ПРЕВЗЕМА СИМИТЛИ, + и КРЕСНА , И СТИГА НА САМО 8=ОСЕМ ! КМ -- от БЛАГОВГРАД (тогава Горна Дзумаиа) !!!..ГРЪЦКАТА АРМИЯ Е ВЕЛИКА И НЕПОБЕДИМА СТРАШНА СИЛА !

83

До 79

преди 3 седмици

Това неуреждане на границите преди Балканската война става по настояване на руската дипломация. Руският император лъже, че ще бъде "арбитър" по териториалните спорове, а след края на войната протака възможно най-дълго, докато сърбите и гърците провеждат етническо прочистване в окупираните български земи. Всичко е било предварително планирано, за да може България да бъде унищожена като наказания за Съединението. Единствено армията ни спасява от най-лошото.

82

Анонимен

преди 3 седмици

Пак ще ядете обеднен уран, сръбски меекерета

81

Анонимен

преди 3 седмици

1 трлн. загуби от ЕС заради отказа от руски газ. Около 700 млрд. евро вече загуби Европа, отказвайки се от газа от Русия. До края на годината тази сума ще се увеличи до 1 трилион евро

80

Анонимен

преди 3 седмици

Русия за четирите месеца на 2024 г. увеличи дела на приятелските страни в структурата на износа на петрол до 95%. 70% от плащанията за доставки на руски петрол се извършват в рубли и национални валути на приятелски страни

79

Анонимен

преди 3 седмици

Сърбия не е в ЕС, и не се ползва от предимствата на свободно движение на стоки без мита, програми и фондове от ЕС и пак е по-напред от членката на ЕС и НАТО България, и заплатите в Сърбия са по-високи от България, и страната е уредена, а не разграден двор като България.

78

Анонимен

преди 3 седмици

До До 76 Грешка е само че не се определят границите преди първа балканска война за да няма спорове и че след първа балканска не се задължават къде са границите със Сърбия и Гърция и Румъния както и не се заддължва Турция да няма повече от 20 хиляд армия. Сега пак същия дисбаланс се допуска в НАТ. Ние нямаме армия а Турция и Гърция са до зъби с оръжия.

77

До 76

преди 3 седмици

Могли да сме ги бием всички накуп. Фердинанд допуска грешка, че счита бойните действия. Сърбите са били безпомощни, а гръцката армия е била пред тотално унищожение в Кресненското дефиле. После щяхме да се справим с румънците. Турците сами щяха да избягат, понеже след Балканската война са били в много лошо състояние. Всичките сме могли да ги бием. Тогава сме били мъже и родолюбци, които са знаели за какво живеят и за какво умират. Имали сме земи, животни, семейства...

76

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Когато Русия губи кримската война Сърбия застава на страна на Австрия и Англия и Турция. При гражданската война в СССР Сърбия пак е на страната на Англия и САЩ срещу СССР.

75

Анонимен

преди 3 седмици

Де да имахме топки и ние да ке заканим на някого.