49

Хи-хи-хи

преди 2 седмици

Вчера в детската градина гласуваха двама-трима и фокус-бокус - 30%.

48

Анонимен

преди 2 седмици

до 46, да бе затова ходите в чужбина с българските паспорти и българските имена

47

Еврогейец

преди 2 седмици

Бройката на депутатите от 240 трябва да стават 480,трябва повече олигарси да се намърдат,например Младия Гущер и той трябва да влезе в парламента, че финансовото му състояние не е цветущо,,трудно се справя с прищявките на силиконовите джуки

46

Бау

преди 2 седмици

Тези, които не отидохме да гласуваме, най добре ги разбираме нещата! Критикуваме преди и след така наречения вот и това е принципно и последователно! Не като вас - избрал ги, след това имал право да критикува!? Какво ще критикуваш - мандалото лопна! Сега ПП ще кажат, ние сме гореща опозиция! Само ще подкрепяме национално приоритетни инициативи и всички спуснати от Брюксел и най вече Вашингтон и посолството директиви! Останалият излишък вижда, че сега се е закопчил за депутат и ще си трае!

45

Анонимен

преди 2 седмици

До Ястреб ОсманлиятаТо ти не си турчин, а етнически българин. В България турци никога не е имало.

44

коментар

преди 2 седмици

Бавно, но сигурно приближаваме към момента, когато ДПС ще бъде първа сила в територията! Не вярвате ли??? Просто изчакайте още няколко извънредни избора и ще се случи. От вас се иска само търпение и пасивност, нищо повече!

43

Всичко на изборите

преди 2 седмици

е МЕНТЕ ! По НОВА и бТВ показаха как в Турция не знаят български или как елементарно да се попълни бюлетината има назначени които им помагат съвсем открвенно пред всички ТОВА КАК СЕ РАЗРЕШАВА И ОТ КОГО ЛЕГИТИМЕН ЛИ Е ГЛАСЪТ И ЗАЩО ? Така ДПС може да бъде първа политическа сила ? Да ви го "нахлYZя" на законите, политиците и на цялата система българска корумпирана !

42

Само в Бъгария

преди 2 седмици

Само в България - Страната на ЧУдесата, може партия която никой не знае и не е виждал до деня на Изборите - да влезе у Парламента )))

41

Анонимен

преди 2 седмици

.... така нарОчените от президента за "шарлатани" ПП, за нищижно краткото си време на управление вдигнаха заплатите и пенсиите с толкова, колкото Герб не направи за цели 12 год! Направиха важни реформи в съдебната власт, смениха главния прокурор - човек на ББ, промениха конституцията.....След време ще се молите премиер да е отново Петков или поне Денков. Защото главните и опасни шарлатани са ГЕРБ и ДПС!

40

Анонимен

преди 2 седмици

Тротинеткаджиите са се примолили на кака Галя да понагласи резултата, за да ги е срам малко по-малко. Обаче резилът си остава. ППДБ са чао!

39

До 33-който може да

преди 2 седмици

Аз все още се питам друго, кога ще разбере българинът какво означава "разделяй и владей" ? Колко пъти тук питах тези "умници" които агитираха за масовост на изборите /а за това агитираха и политиците, каква ирония /как се побеждава твърд неграмотен електорат с масово гласуване при положение, че участват 34 ПАРТИИ, никой не ми обясни което ме наведе на мисълта, че и тези агитатори са поставени или пълни глYпаци !

38

Анонимен

преди 2 седмици

Важното е, че в изборния ден никой не се нахендри с 200 в колата на Киро и нямаше загинали. Това не е малко. Ако спасиш един човешки цивот, спасяваш цялата вселена.(Слави Трифонов от ДС ми го каза по телевизора)

37

Анонимен

преди 2 седмици

Още една монголска партия в парламента. То такова тъппо обществото като нашето не знам. Обича си робството и това е. Бай *** си е роб по душа.

36

Анонимен

преди 2 седмици

пфууу каква досада - всички новини само за изборите - някои въобще не ни интересува и няма да ви четем

35

Нквд

преди 2 седмици

Нали Киро и Кокорчо бяха 3 или 4, пак юсб флашката пуснаха с нагласените машини и пак 2ри, а победа кога???? никога!

34

Анонимен

преди 2 седмици

За пореден път се доказа,че по заспало племе от булгарите няма.Не ти е виновен Пеевски,рая такава.Нали с гордост казвате,че по време на избори се ходи за гъби и се лови риба.Е,прави сте.Но вместо да ядете печурки ще ядете манатарката на Доган,а вместо вие да хванете сома,вас ви изловиха като каракуди,клъвнали на гола кукичка.

33

Анонимен

преди 2 седмици

При това положение ГЕРБ ще имат 4 евродепутата, а ИТН - 2

32

Който може, да смята

преди 2 седмици

Сумирайте, като съберете процентите на това новоПръкнало се "Величие" плюс кака Корна, плюс "Възраждане". Получава се над 26%. После следват турските циркове, не знам останаха ли все още турци, които да не са разбрали, че Доган е човек на Кремъл, а ДПС е проект на някогашната БКП. Но и да са разбрали, нали Доган сам си каза, че той раздава порциите. Може би наистина на повечето нашенски турци хлябът им зависи от ДПС. Разбрахте ли сега защо измислиха това "Величие"?

31

Анализатора

преди 2 седмици

Класически наказателен вот:1. Ниска избирателна активност2. Гласовете са против досега управляващите.Изводите: Софиянците не са България. Последиците: 1.IT брадатковци със смарт часовниците бият по клавиатурата да кажат колко е *** народа и прочее.2. ББ ще търси коалиция, а есента сме на избори.3. ДПС пак ще градят обръчи твърдейки, че са балансьори.4. ПП е новото НДСВ. Политически изблик, който ще заглъхва.5. Народът продължава да търси Спасителят.

30

Йосиф

преди 2 седмици

Тези избори трябва да бъдат анулирани защо на много от хората включително и на мен машината не ми позволи да гласуват и да двете за НАРОДНО СЪБРАНИЕ на Р.България и за Европейският парламент за евродепутати. Машината автоматично приключи гласуването без да ме пита дали искам да продължа да гласувам и да гласувам за НАРОДНО СЪБРАНИЕ на Р.България 100 % трябва да има нови избори Тези да се анулират.