226

Анонимен

преди 2 седмици

Привържениците на Хардвардите вият ли пред Луната?

225

ароматния пръч

преди 2 седмици

Очаквах Костя да е пред Кирчо,но заради новите от Величие не се е случило,но пък сега е възможен кабинет с новите,ИТН и ако склони и Корнелия на Бойко.Всичките са квато кафе Брюксел за войната.Дали ще има и развод между Ицо и Асеня и Кирчо и Ицо да хареса отново Бойко предстои да разберем.

224

Барон Мюнхаузен

преди 2 седмици

Мафиотската партия Величие,обслужваща руските интереси ,влезе в Парламента...браво на т***я български народ!

223

До про сиа умре

преди 2 седмици

Недей да говориш така за Генерал Борисов ве лузър. Дори и нещо лошо да се случи с него ние сме армия от хиляди и ще ви разпилеем

222

Мирослав Блажев

преди 2 седмици

Блажев, хайде вече пий си хапчетата и си лягай, остави политиката на тия , които могат да управляват. Ти си един неудачник бачкатор и от теб лично нищо не зависи, айде чао

221

Анонимен

преди 2 седмици

Важното е, че ППДБЛГБТ умре :) и при това разпределение България няма да участва във война :)

220

Анонимен

преди 2 седмици

В България няма смисъл от избори защото винаги печели генерал Борисов. Народа го харесва и гласува за него. Тези които не гласуват ги е страх да си признаят че той е най силния и не биха гласували за друг. За правителство питайте Генерала.

219

Анонимен

преди 2 седмици

Това би било възможно най- лошото разпределение на гласовете в парламента. България в ръцете на Герб и ДПС - това е стабилно загробване. Герб са прозападни само на книга, иначе си гледат към раша от години.

218

Св. Бойко Еднокнижни

преди 2 седмици

Неграмотния пожарникар-мут_раген Бойко и умствено_изостаналия Делян Пеевски ще управляват държавата. Чалгаря Славчо ще свика спешно редколегията, за да обяснят на избирателите колко важно е да се сформира правителство. Този филм ще ни прожектират другарите от БКП/ДС, а ние ще лапаме мухите както обикновено.

217

Дубаеца

преди 2 седмици

Тоз *** никога няма да се оправи....жалко

216

Анонимен

преди 2 седмици

Под бариерата остава МЕЧ с 2,8% - и тия звучат колоритно. Жалко, че ни лишиха и от тях.

215

Единствената файда

преди 2 седмици

От Де.ба ПСето е да им се помогне да се самоотрепат.

214

Анонимен

преди 2 седмици

Величие е партията, пич. Ама и възход да се казваше, все същите промити мозъци са

213

До 288

преди 2 седмици

По същата причина и на ГЕРБ и на въzразждане е такъв резултатът. Като си помисля, че ако хората бяха гласували, партии като инт, бсп и новите герои от въzход изобщо нямаше да са в парламента

212

Де.ба ПСето краде

преди 2 седмици

И преяжда с власт за 34г.

211

До 222

преди 2 седмици

Цял ден дават репортажи от съседна Турция. Всички са впрегнати. Даже си признаваха, че не знаят за какво става въпрос. Ама това е най-малкият проблем. Тия хора винаги ще гласуват за ДПС. А резултатът им е толкова висок, защото българите тук не гласуваха.

210

За 34г. гербАЛА

преди 2 седмици

И Де.ба ПСето освен че,счупиха държавата и съсипаха всичко Българско и родно,направиха над 600 милярда ЕВРА външен дълг!

209

До 222

преди 2 седмици

За ДПС не знам ама да гласуваш за ИТН дето спечелиха изборите и се скриха.. какъв е смисъла тази партия още да съществува?

208

Анонимен

преди 2 седмици

ПП-ДБ - загубата ви е 250 000 гласа МИНИМУМ! Почове - Корнелия също загуби много гласове, но при нея процеса беше плавен. При вас е ... скок от самолет, ама без парашут.

207

Анонимен

преди 2 седмици

Избирателната активност е страшно ниска, но това означава само едно - огромен процент хора не се припознават в никой от престъпниците, които се бутат за парламента. Аз също не се припознавам, но гласувах да останем част от запада. Всичко друго освен пп би довършило България на този етап. Не че съм фен на ПП, но просто друга алтернатива няма