223

Анонимен

преди 3 седмици

Танца на пияния

222

Анонимен

преди 3 седмици

Скапана марионетка си, Коце!!!

221

Анонимен

преди 3 седмици

2/3 от листите на Възраждане извън София са със средно образование. И това лесно може да се провери в публичните регистри. Това за висшето образование е техен кьорфишек. Ако се срамуваш да признаеш, че нямаш висше, значи си грандоман. Защото това не срамно. Срамно е да се лъже.

220

кокал

преди 3 седмици

Костадине ,народа нищо не ти е направил .Ти сам се предложи в политиката ,както и другите партийни образувания.Народа не ви е молил ,нито обещавал нещо? Ама все народа виновен , че вашите очаквания и сметки са се оказали различни от желанието на народа .

219

Анонимен

преди 3 седмици

Още нещо познах: възрожденците продължават да си вярват, че повечето хора харесват Възраждане. Нещо повече, убедени са. Направо зомбирани. Това още веднъж доказва силното им разминаване с реалността. Горките!

218

Бай Дрън

преди 3 седмици

Браво на Костадинов и Волгин...всинственото за което ме е яд, че не гласувах с преференция за Волгин.

217

Бай Дрън

преди 3 седмици

Радвам се, че ПП се сгромолясаха, а трролла тук си захапа ташшаците от яд :P

216

Анонимен

преди 3 седмици

Костя да се радва на слабата активност. Иначе щеше да има под 1%

215

Бай Дрън

преди 3 седмици

Пич, всички гласуваме за възраждане. С висше образование сме всички. Това, че насочваме и хора без висше да гласуват за Възраждане, не е забранено. Просто ги насочваме, макар че то не е и необходимо да ги насочваме, щото колкото и да си прросст и неук, все ще видиш, че Борисов е мафиот и мошеник, Пеевски е мафиот, а Кирчо мошеник, солташшак на ЦРУ шпионина Радев!!!!!!!

214

Вуте

преди 3 седмици

Гледам че болшинството сте доволни че Коцето няма напредък , ..... ами добре , .... радвайте се на новата сглобка която предстои ! Кирчо , Кокорчо , бат ви Боко , и Шиши ша ва упраят , айде лягайте да спите че стана късно, днес много се изморихте от гласуване !

213

Анонимен

преди 3 седмици

Като предсказах, че ще са четвърти, копейките от форума се убиха да ми цъкат минуси, което, впрочем, ме радва, когато е от копита и тролейбуси. Тези хорица нямат мозъчна връзка с реалността. Знаех си, че ще позная. На следващите избори ще са пети или шести. Юруш на маслините, митрофанчета ! Отивайте да праскате минуси, те не ме интересуват, ама хич! Само вие им се връзвате.

212

Бай Дрън

преди 3 седмици

До Анонимен 213. Аз доклолкото знам, гласуването е задължително в България. Освен ако не са го тменили с някоя поредна поправка на изборния закон :)

211

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 213Че то аз имам познати които днес не знаеха че има избори. Те играят игри от сутрин до вечер.

210

Истината

преди 3 седмици

Кой гласува за израаждане? Това са отчаяни второ, дори трето поколение лузери които не могат да постигнат нищо в свободниат свят. Те мечтаят да са отново под руско робство където всички са еднакво бедни, да се кланят и ухажват диктатори като кремълския плъх.

209

Бай Дрън

преди 3 седмици

Ами вижте, в Башкирия имаше избори скоро и там хората приемат изборите като празник. Какво ни пречи и ние да го приемем като празник? Наистина нямаше хора. Аз когато гласувах малко след обяд, страниците, на които бях записан, не видях подписи. Може и да не съм гледал добре, но имах чувството, че съм първия, дето гласува. Между другото, 100% от хората, с които разговарях, са гласували за Възраждане. Не знам какви са тия резултати и откъде са дошли.

208

Коментатор

преди 3 седмици

Ами сега ходете и кръстосвайте страната да спирате военни колони, за да спасите страната от война.

207

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва да направят задтлжително гласуването както в Белгия и който не гласува да има глоба.Така с купени гласове рискуват чужда държава да почне да плаща и да заробят България.

206

Анонимен

преди 3 седмици

От няколко години гласувам редовно на всички избори. Отнема време да, но знам че съм си дал гласа, за когото искам. Като не гласувате водите до това Герб да печелят.

205

Анонимен

преди 3 седмици

Народа трябва да излезе и да гласува.

204

IQ 3.14

преди 3 седмици

шамара е за него. след като не се получи водеща сила остана донбаски сценарий по черноморието.