48

Обиден

преди 3 седмици

Ние сме живели в ненормална България,тоя сега идва и ще ме прави нормална.всички дето минахте през тия 35 години живеете на гърба ни .окрадохте дедите ни, родителите ни,нас и сега децата ни и внуците.орали ли сте с рало,знаете ли какво е мотика и лопата???отпаднахме по нивите,да берем тютюн,боб да служим,ставахме в 03.00 часа,спиме в каруцата,а бяхме по на 13,14 години.вашите деца това правят ли го.

47

не,не може

преди 3 седмици

нормални държави са с нормален народ,който работи и плаща сметки и данъци,тук с това мързеливо и крадливо население не може да има нормална държава,държава не случила на население,това е истината за съжаление

46

Анонимен

преди 3 седмици

Абе кво ни занимавате с тая мижитурка ,евроизбори са .Сега се определя бъдещето на цяла Европа .Гласуваите за да промените бъдещето на децата си,за това да не ви мачкат с безумни директиви,за това да не ви затварят топлоцентралите и цели региони да бъдат обречени на глад и мизерия.За това да не ви крадът парите за измислини ваксини,аз ако ще давам пари за ваксина бих подкрепил тая която са измислили Руснаците за онкоболни

45

Анонимен

преди 3 седмици

Като заговори за справедливо разпределени ресурси, как възнамерявахте да си делнете онези 640 милиона с Божанов. 50/50?

44

Тенгри кан

преди 3 седмици

Може;))) Но, няма как да е;)))

43

Хмм

преди 3 седмици

Стига да те вкарат за лечение, а кокорещият се крадец в затвора, може и да стане. Но, трябва да сме активни, нетолерантни и да не спим, когато касапинът точи ножа да ни коли. Другата алтернатива е смърт и забрава.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Може, ако изчезнеш в Канада

41

Анонимен

преди 3 седмици

защо ни подарихте отбранителната противовъздушна система на Украйна ? с презумцията , че не работи ..... ехооо израел имат такава същата и си я тестват редовно с палестинците ...

40

Анонимен

преди 3 седмици

Екзитполовете показват, че сектата на Киро е с 11%.

39

Анонимен

преди 3 седмици

"Гласувах да не предадем надеждата, че България може да е нормална държава, където има справедливо разпределени блага."-------------------Разкажи ни за онези 640 милиона лева, за които сигнализира министъра ви.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Направиха ли психиатричен тест на Киро или вече няма смисъл?

37

Гетлост

преди 3 седмици

Само евроатлантиците да отидат в любимия си запад и всичко ще се управи.Кирил Петков може да даде пример като замине за Канада възможно най бързо

36

Безумие

преди 3 седмици

До 37. Не обиждай! Обидите са липса на аргументи! Джон Траволта вдигна заплати и пенсии, вдигна детските надбавки, направи безплатни учебниците до 12 клас, направи безплатни лекарствата за хипертония и осигури сензори за всички деца с диабет тип 1 по здравна каса...Джон Траволта мисли за хората!!! А Тиквата мисли за офшорните сметки на приближените му олигарси със строителни фирми!

35

Реалист

преди 3 седмици

До факт. Глу.пости. Първо, научете се най-после, че Борисов не е управлявал 12 години, а по-малко от 10. И второ, с всичките му кусури, при Борисов България си беше сравнително добре - строеше се навсякъде и имаше пари за всичко.

34

Фъргов

преди 3 седмици

До 33 Фют. Твърденията, че увеличенията на заплатите са "изядени" от инфлацията, не отговарят на истината. Увеличението на заплатите е 53%, а инфлацията е 33%, т.е. имаме 20% реален ръст на доходите при Умните и Красивите!

33

Анонимен

преди 3 седмици

До блян. Ами нали беше? Ловешка електричка караш ли? Самолет до Скопие? Колко моста на Дунав и колко тунеопод стара планина? Глу.пак.

32

от US посолството

преди 3 седмици

Кириле, не говори с пълна уста. Първо го извади от гърлото си.

31

Анонимен

преди 3 седмици

До истината. Ха-ха-ха, Петков. Най-големият иdiot, появил се в българската политика. Още ли има зомбирани глу.паци като теб, които си фантазират за "пълна" победа? Гледайте да се докопате до четвъртото място.

30

Факт

преди 3 седмици

България не е бедна държава, а ограбена от 12-госишното управление на мутрата Боко и олигарха Шиши!

29

Фют

преди 3 седмици

До 26. А колко ти увеличиха инфлацията, рязко, а???