174

юлиян до 193 бозо

преди 3 седмици

Виж как бързо обърна поглед към ''лексиката''.Така е когато няма аргумент срещу истината.Досега не се беше сещал за ''лексика''и правопис.

173

БОЗО

преди 3 седмици

До юлиян до 189,190 Ако не беше Сталин, да подпише пакта Рибентроп-***, можеше и да няма ВСВ!

172

Анонимен

преди 3 седмици

Времето му изтече още през 2008г, когато му изтече 2-я срок на президентстване. От там нататък започна узурпирането на властта, което продължава и до днес.

171

юлиян до 189,190

преди 3 седмици

Ако не беше Сталин и СССР''съюзниците''със сигурност щяха да изпълнят упражнението ''духане на супата''.Три години Сталин ги подканя.Все не са готови.Накрая като се''подготвиха''и сръбнаха от ''супата''в Ардените,трябваше да пращат телеграма след телеграма до Сталин да ходи да ги спасява,та трябва той да праща Рокосовски с армията си,при това представете си без да се е''готвил''като тях три години.Текстовете на грамите са тук,ако искате мога да ви ги напиша,да си ги имате,''съюзници''.

170

БОЗО

преди 3 седмици

До До До БОЗОИ От къде да те знам прав ли си, седнал ли си, но като ти гледам лексиката, най вероятно си клекнал на някой клон и си бъркаш в носа с показалеца, с надеждата да намериш там нещо за дъвчене!

169

тиа къде сте с

преди 3 седмици

*** бегайте на фронта ве кво праите у форумите там треа свежа мръвка кадиров ви чака

168

До До БОЗОИ

преди 3 седмици

То и Китай са на 894 място в света по приход на човек от населението но това не им пречи да се подиграват с теб и западните ти господари безнаказано всеки ден нали тъппич? Нали съм прав? Нали? :))))

167

Анонимен

преди 3 седмици

До БОЗОИ за да се разбере колко е стандарта на хората БВП се разделя на броя на хората, които живеят в страната - per capita. Русия е на 75то място в света - 3 места след България. Толкова за "могъществото" на тая бензиностанция с ракети. Време е пожарникарите да я обезопасят.

166

БОЗО

преди 3 седмици

До До бозо Да си чувал за ленд лийз? Ако не бяхазападните страни(по специално Америка, Сталин щеше да духасупата!

165

БОЗО

преди 3 седмици

До Bormann По данни от 2022 БВП(по номинална стойност) на русия 2,2 трилионадолара, което и отрежда 8 място в световен мащаб!Пред неяса европейски страни като Германияс 4 трилиона, Великобритания с 3 трилиона и Франция с 2,8 трилиона! Такаче опорките начичоти путин не вървят,когато паритеговорят!П.С. Наглава отнаселението е чак на 66 мяста,дажеслед Румъния!!!

164

Анонимен

преди 3 седмици

Путин вече анексира това което му трябваше от Украйна, промишления им център в Донбас и го свърза с кримския мост с Русия. Запада газ пиккае, но на кой му пука....

163

До бозо

преди 3 седмици

Той е дедо Хитлер така си мислеше и после си ивва макята бухахах бухахахаха

162

Анонимен

преди 3 седмици

Ако наистина Русия е икономика едно в Европа, то е защото населението и е няколко пъти по голямо от западните държави и заради петрола. Ако се обединят няколко държави, ще имат много по голяма икономика. Продукта на глава на населението е малък и затуй нагъват борш и гречка и самогон.

161

БОЗО

преди 3 седмици

До Бирата Май не схващаш целта на Запада в тази война! Путин сам се простреля в краката, военната машина дърпа огромни средства от бюджета на страната, а постъпленията само намаляват, с всяка година Русия става все по немощна и във военно отношение и в икономическо! Такаче колкото по дълго продължи тази война, толкова по слаба ще стане Русия!

160

Bormann

преди 3 седмици

Всичко върви по план! Запада фалира, Россия е номер 1 икономика в Европа, за къде да бързат? бухахахахаххаха

159

Бирата

преди 3 седмици

Каквито и анализи да се правят без Запада да мине изцяло на военно производство,сякаш той е във война няма да могат да смогнат на руската оръжейна промишленост.Само при снарядите три пъти повече е произвела Русия от целия Запад и четири пъти по-евтино на бройка - ресурсите са си тяхно,а и бензинът там е половин евро.Нямс как икономически без такава саможертва да откажат Русия,а бомбите над населението само засилва властта на Путин.Дойазано обратен ефект при ВСВ над немските градове.

158

До 174

преди 3 седмици

Замислял ли си се че всъщност това е руската армия - и всичко което са ти обяснявали през годините е блъф - преувеличава се силата на агресора за да може марионетното комунистическо правителство окупирало България през 1944 да управлява и поддържа терора и позициите си - кофти работа а Еми толкова си можем

157

Яко удри

преди 3 седмици

Путин е велик. Путин грозни. Оня създаде тая нация, а тоя я...

156

Вълканов

преди 3 седмици

Украинците изоставят Чаовой яр, прехвърлят резерви към Харков.

155

ароматния пръч

преди 3 седмици

Русия,ако искаше пробив щеше да вкара една десета от армията си в Русия да приключи с Украйна,но ще загинат стотици хиляди и одлоблението ще е за десетилетия.Явно са решили,че и без пробив като им люлеят фронта дълго няма да издържат и ще идат на мир при руски условия с близко до Москва правителство в Киев.Сащисаните все едно видяли Луната да започнат да вият СЕГА!