49

Анонимен

преди 3 месеца

Oчевидно статията е за Путиновия Шантаж, който незнайно как мисирката е обърнала на Газов Шпионаж. Джурналисти сър!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Пак нещо лошо е направил Путин!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Урсула и ЕК готвят забрана в ЕС на партии като Възраждане и Алтернатива за Германия.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Абе, Българино, дето САПОРВАШ тези, що не си мълчиш, да не се излагаш.

45

Ивза

преди 3 месеца

До 39 и 40- Оказва се умен мъж с добри помощници според вас.Браво.

44

Как започна всичко

преди 3 месеца

До преврата в Украйна от 2014 година между Русия и Украйна нямаше никакви проблеми. Точно обратното: Украйна печелеше от транзита на руски газ. САЩ обаче искаха война. Всеки път, когато в Киев пристигнеше емисар от Вашингтон, сраженията между правителствената армия и сепаратистите се усилваха. Зеленски спечели президентските избори с обещания, че ще спре гражданската война и ще спазва правата на всички, а доведе Украйна до война с Русия.

43

Анонимен

преди 3 месеца

От статията излиза, че който си прави сметката постъпва глупаво. Опитът обаче ни учи точно обратното.

42

Бългрин

преди 3 месеца

Ние българите сапорваме тезата, че убите е Буча са убити от руските окупатори. Само копейките от Възраждане искат да предоговарат членството в ЕС да не можеме повече да бегаме на запад. А защо не ходат да живеят в Русия, ами живеят на запад и гласуват за Възраждане, а? Нали в Русия е много хубаво, защо не бегат в Русия, а?

41

Анонимен

преди 3 месеца

1 трлн. загуби от ЕС заради отказа от руски газ. Около 700 млрд. евро вече загуби Европа, отказвайки се от газа от Русия. До края на годината тази сума ще се увеличи до 1 трилион евро

40

Еврогей

преди 3 месеца

Хайде да караме колела.

39

Космати лъжи

преди 3 месеца

Русия остави Германия с полупразни газохранилища - което не е така, защото зелените поне една година тръбиха, че не е демократичен газ. И двете страни профитираха от газа - Русия получаваше стоки, а Германия изгодни суровини! Откакто Путин е на власт купуваха изгодни суровини и крикуваха, но зелените решиха да спрат вноса и да го субституират от другате. Ужасяващ сценарий на непознаване на световната икономика. Вижте какво е образованието на водещите зелени - никакво или прекъснато учене!

38

да

преди 3 месеца

сега ще се изядете един друг! кой крив, кой прав - а газ за икономиката няма! рецесия! путин ще ви сложи всички на колене - бавно във времето....

37

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко това само показва, откога Путин е подготвял тази война!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Меркел са Угой яко замяза на Татко БаРба от анимационното Филмче.,обиколка на ханша и е10метра.Такива работи със МеркелАкбар-Сорос.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Голям мотор има Кака Ме-Меркел 15 цилиндров мощна работа, ДебелогХъзата Ме, слуга На кривоносия Сорос напълни Европа със 40-50 милиона Азиатоафриканци през нейно управление а нас ни Дискриминират.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Не е само Меркел! Основна вина носи черното момче във Вашингтон Барак Обама, наследилият го оранжев клоун, както и френските недоразумения Саркози и Оланд. Не трябва да се пропуска и путинолюбецът Берлускони. Всичките те са на нивото на Чембърлейн и Даладие от края на 30-те г. на миналия век, които се гънеха пред Хитлер и смятаха , че ще го омилостивят с отстъпки, предавайки му държава след държава с срещу обещания за мир. И за награда получиха война.

33

Ббб

преди 3 месеца

Германците бяха добре при Меркел,явно и при тандема Меркел-Путин. Факт..

32

Ужас

преди 3 месеца

Меркел,призна че са лъгали Русия дълги години и изобщо не са имали намерения да спазват Минският договор а са въоръжали украйна!

31

анонимен

преди 3 месеца

Успешната Меркел?! Напълни Европа с талибани, а накрая просто си е трайкала и ден да мине, друг да дойде, докато се кротне от политическата сцена!

30

Хо хо

преди 3 месеца

По-скоро заглавието е - Газово-петролния шпионаж на Путин и мълчанието на КирКокор за 10млрд.лв.