236

тарикат майна

преди 3 седмици

ако дойдат китайците и ни превземат,веднага минавам на ориз да ми се опънат очите та да не ме закачат.

235

Анонимен

преди 3 седмици

По времето на Бай Тошо след инвазията на Московската СССР по българските земи се наложи КОМУНИСТИЧЕСКИ БЕЗПЛАТЕН КЕКС. Сега за да си направиш нощен КЕКС плащаш, плащаш - почти всичките си пари що си заработил!

234

То па руската

преди 3 седмици

Култура ква е : Евтин секс туризъм в Москва и пиене...

233

Анонимен

преди 3 седмици

Изказване на бай Путинярски: "Световната култура скоро ще изчезне и ще останат само паметници по света на Съветската армия - освободителка на Московските Азиатски Чукчета!" - От там идва и една Българската Поговорка: "Когато имаш само чук в ръка, смяташ, че може да решиш всеки проблем чрез гвоздей."

232

Аз ще гласувам

преди 3 седмици

За Евроатлантизма. Само ЕС и НАТО.

231

Анонимен

преди 3 седмици

Така казваше покойният вече поет Радой Ралин Европа даде на света култура за да *** на Африка Ку. А. Сега Африканците тъпчат всичко наред по западна контролирана от Сорос Европа,и САЩ бели жени, обратни, тинейжрки това ти е европа и запада.

230

Европейската култура

преди 3 седмици

и европейската ценностна система НИКОГА няма да изчезнат, за разлика от икономическото и величие! Европа бе, е и ще остане най-развитата цивилизация на света, оърва по културни ценности, водейки се от теорията за Бащите на нациите! В саравнение с културата на Европа САЩ, РФ и Китай винаги са изглеждали като недоносчета -> неуспорим ФАКТ! Обаче другото, което важи с пълна сила е, че Европа безвъзвратно и безмилистно отива към фалит, от който поне 2 Х десетилетия няма да излезе.

229

Най после!!

преди 3 седмици

Утре ще гласувам за КК--повече никога ББ!!!

228

Анонимен

преди 3 седмици

Уф... Изтрихте Тошко. Разваляте ни забавлението да му четем краварските "мисли".

227

Анонимен

преди 3 седмици

то и руската култура е изчезнала отдавна да не говорим че така наречената руска клутура е правена от не руснаци е изчезнала и са останало само културата на убийства, шантаж и мошенничество.

226

Анонимен

преди 3 седмици

До ТошкоМараба Тоше! Как ти е ГЗ днес? Ще ни пуснеш ли пак? Ама да се подмие ей!

225

Анонимен

преди 3 седмици

До лукашенко ...който написа: "Това дребно диктаторче - убиец унищожава хиляди християни в Украйна със своите върколаци - чеченци и други подобни не християни..." Я сега кажи за онова синнилно старче, дето се ръкува с извънземните и се търкаля по стълбите на самолетите. А също и дали си готов да идеш да биеш Путин? Или след някой и друг месец ще се наредиш на опашката да му целуваш Д-то?

224

Кичо

преди 3 седмици

Галсувайте за Претаковаме Премяната, Бокуу и Прасенцето, за да ви пратим да избиете лошите руснаци и да победите Путин! Още отсега ви търся подходящи Паметници! Това ще остане за следващата Цивилизация!

223

лукашенко

преди 3 седмици

Това дребно диктаторче - убиец унищожава хиляди християни в Украйна със своите върколаци - чеченци и други подобни не християни и построи най - голямата джамия в Европа в Русия. Защо когато всеки един руснак открасне малко пари веднага отива да живее или да разглежда Западна Европа като уж загивала.

222

анонимен

преди 3 седмици

И ти ще изчезнеш, не си безсмъртен, и едва ли ще ти сложат паметник!

221

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя съвсем изплиска легена хахааххахааха ще му изчезне глупавата главата и идеология скоро. Друго нищо няма да изчезне.

220

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 260 Вие ни събаряте паметниците, защото сте отт<падъци. А с руските ракети и специфичната ви шаш=къ-ния ще ни избиете.

219

Анонимен

преди 3 седмици

Тук се трие безогледно.

218

Анонимен

преди 3 седмици

Аз не съм съгласен с Путин че ще останат само паметници. Според мен няма да остане абсолютно нищо от старата цивилизация. Паметниците също ще бъдат съборени, ние нашите вече ги събаряме. Както знаем историята се пише от победителите. Новите победители ще си издигнат нови паметници и ще си напишат нова история която да подкрепя новата идеология и всичко ще бъде съгласувано с министерството на истината.

217

Анонимен

преди 3 седмици

И дано да изчезне гадната евро култура. Ние българите трябва да се гордеем че никога не сме били част от западно европейска култура. Българите никога са колонизатори, не са католици, не са търговци на роби, не са горили вещици на клада.