189

бай Пешо

преди 3 седмици

да да, ама със сигурност след като нарко-нациститският клоун-резидент види 50-годишните 5 Миража в небето на бившата си държава, след това ще ги види и как им изглеждат парчетата, разпръснати или на некое от летищата, или нейде пак на територията на т.нар. Укриана

188

;;;

преди 3 седмици

Ти си никой клоун.Един луд на ,когото дават оръжие .За френски самальото незнам,но руски със сигурност ще ви накацат.

187

Анонимен

преди 3 седмици

Утре може и ядрен конфликт да има, защото вие Зеленски предизвикахте конфликта! Този не разбира ли, че води света до трета световна?

186

Анонимен

преди 3 седмици

оо виждам най после се е преоблякъл, 2 години и половина с една тениска, мърлява работа

185

VladTepes

преди 3 седмици

Браво на Зеленски - дълго време поддържа делириум.

184

Хай живе Украiна!

преди 3 седмици

Искаме в скоро време един от основните славянски езици в Европа да бъде украинския! Не желая да чувам нито дума за московия или ...нещо подобно! Европа няма никаква необходимост от руски обесници и ***! Московия това е символ на войната, омразата и несправедливостта. Тази държава има импрески мераци към всички, в това число и към България. Когато няма да има московия, тогава в Европа ще настъпи траен мир! Вън из пределите на България всички които са свързани с Русия и руското посолство! Вън!

183

Анонимен

преди 3 седмици

И наградата за най-глупава държава отива за: Украйна.

182

Анонимен

преди 3 седмици

Едно джудже, един киевски клоун,назначен от майданските олигарси,е с изтекъл срок на "президентстване".От 20-ти май,2024,ЗЕЛЕНски този елемент,не е никой за пред държавите от Европа и Света.

181

Скоро

преди 3 седмици

Скоро митът че изтребителите ще решат войната ще отшуми... тихо тихо, след като бъдат приземени.

180

СТранно късогледство

преди 3 седмици

До Безстрашен. номер 159 Тя РФ много успешно се справя с НАТО в Украйна. не мислиш ли? НАТОто вече две години върви назад там.

179

За 163

преди 3 седмици

До Хай живе Украiна! Льольо! Ето ти го празнотекстието: Искаме в скоро време един от основните славянски езици да бъде РУският! Не желая да чувам нито дума на УКРАински език, не искам и да чувам за ...г-н Никой или ...нещо подобно! Европа няма никаква необходимост от укр-ски обесници! УКРАЙНА това е символ на войната, омразата и несправедливостта. Тази държава има ПРОСЯШКИ мераци към всички, абсолютно всички държави от Европа някаква мераци, а ние не искаме те да бъдат средат нас. Това е долно п

178

Анонимен

преди 3 седмици

Освен някой кинжал с ядрена глава, друго няма да видиш наркоман.

177

Не я пуснахме

преди 3 седмици

До Анонимен 180: Поканихме я и тя ни спаси. И сега ще ни спаси от теб и спонсорите ти.

176

Ти си се надявай

преди 3 седмици

Ама първо кажи, колко от досегашните излетяха от летището, че нещо само за дронове чувам. Къде са ти ефките бре? По поляните за бране, а?

175

Анонимен

преди 3 седмици

Изпращането на чуждестранния легион в Украйна, не е като изпращането в Африка да гръмнат няколко пъти с автомата и евентуално да киснат по пътищата и в базата. Съмнявам се че легионерите ще са в особен възторг, макар принципно да се бутат да ходят на мисия заради по-високото заплащане което се получава в такива случаи.

174

Анонимен

преди 3 седмици

Много сте зле, всички роби, които отхвърляте правото на Украна на самозащита. Това да не ви е България 1944 година, когато пуснахме чужда армия да ни окупира, без да се бием?

173

Анонимен

преди 3 седмици

Слава на Руската армия освободителка и подписването на Санстефанския мирен договор от 3 МАРТ 1878 г., с който България се освобождава и започва да съществува след 500 години иго. Слава на Съветската Червена армия освободителка, която ни освободи от нацисткия режим, който искаше да затрие всички славяни. Всички знаем всички помним!!!

172

Бай Ментор

преди 3 седмици

А света се надява цялата пасмина от евронацисти и англосаксонски такива да те последва скоро скоро в отвъдното!

171

Анонимен

преди 3 седмици

Гледайте как Украйна напредва на фронта в украинските телеграм канали: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК

170

Анонимен

преди 3 седмици

И аз се надявам скоро да видя френски бомбандировачи над Москва.