22

Анонимен

преди 3 месеца

Дано получим повече информация, че за сега много неясноти - струва ми се става въпрос за неуредени бизнес отношения

21

Анонимен

преди 3 месеца

Дилъри на дрога, няма какви други да са, от ония дето полицията ги хваща, а съда ги пуска.Много хубаво, че е намазало оловото.А на децата на съдиите пожелавам да станат хероинови наркомани.

20

Анонимен

преди 3 месеца

До 20:И аз тоеа се чудя от вече 2 години.Май от Курило им пускат интернет и драскат.Това са тpoлчетата на ПеПето.Все настройват хората един срещу друг.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Куката трябва да вземе едно десетилетие затвор за опит за убийство! Да има време да помисли между вечерните сеанси с булчинската рокля.

18

Юрист

преди 3 месеца

Класически опит за предумишлено убийство!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Полицайте са били в цивилен автомобил с цивилни дрехи.Засичат кола и вадят пистолетите.И коментиращите тук пишат че е трябвало да застрелят всички. Абе вие от психиатрията ли пишете ?

16

До пияница мистик

преди 3 месеца

И какво казваш, за да има респект да.позастреляме някой и друг леко напушен тинейджър, който е нечий син, брат... А.в тоя случай даже е улучен не неподчинилият се, а пътник. Не мога да разбера психично болни ли сте, които защитавате убиеца в униформа? Дано утре сте вие или ваш близък!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Ся да ви кажа какво се случва в този град посред ден. Събират се по 20-30 клееешчета с шалчета и почват да врещят, чупят, събарят, блъскат връстници и се мислят за опг. Това всеки плевенчанин може да го потвърди. Ако отидеш на майка България или мъртвата нощем невъоръжен и там са такива по добре се махай бързо. От другата страна са едни хора със завършен 4 клас, дето с връзки са ги намърдали в меерето. Те вече са опг щото си имат оръжие и познават контингента. Държат се като съвременните мутри.

14

Анонимен

преди 3 месеца

МВР да вземе да обясни пред обществеността, как така цивилен, управляващ автомобил неразумно, без да се идентифицира, стреля по деца? Какво е това - злоупотреба с власт или какво? До кога ще се намират такива самозабравили се комплексари с огнестрелни оръжия стрелящи по когото им скефне само щото не е на тяхната...

13

Анонимен

преди 3 месеца

Важното е, че младежът е опИриран. Евала неграмотници, по кофите за смет ли ви събираха бе.

12

До пияница мистик

преди 3 месеца

Е да де, ама младежите казват, че са били с цивилна кола, без униформи и по нищо не се познавало дали са полицаи или мафиоти. Татуирани тарикати. И не са се представили и легитимирали. И щом полицията мълчи по случая, явно младежите в случая са прави.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Само като им видя мутриичките на келееметата и съм убеден,че е трябвало да изппразни целия пълнител!!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Тези *** си мислят, че всичко им е позволено. Диктатура трябва, ние от демокрация не разбираме.

9

Реалист

преди 3 месеца

Веднага награждавам полицая!

8

пияница мистик

преди 3 месеца

Никога няма да станем нормална държава, ако продължаваме така без респект към МВР. Всеки ще им се подиграва и няма да има страх от тях. Трябва станем като в САЩ. Като ти се появи полицай и ти даде заповед да се п0cираш от страх и да замръзваш, за да не те застреля. Или поне да стане МВР като милиционерите от времето на соца. Комунистите винаги дават за пример колко спокойно е било по времето на бай Тоше мандраджията, защото за най-малкото в участъка и бой до посиняване

7

Анонимен

преди 3 месеца

Гледам по телевизията. Разбирам,че искат да представят че полицията е зле, а те са ок. Полицията е зле, че не ги е тествала до сега за алкохол и наркотици хората по които е стреляно. Явно искат да махнат полицая, който е стрелял. Или пак има нещо по-гнило. Давам пример. Може и двете групи да имат връзка с ГЕРБ и ДПС и да не могат да решат кого да прецакат. Да видят , кой е по-близък с Бойко или кой е на по-висока позиция.

6

Банкеръ

преди 3 месеца

Съдията ще има много труден казус.Опит за убийство на заподозрян возещ се в кола на водач,който не искал да го бият татуирани катили.В общи линии,когато полицая е без униформа и въоражен,почерпен,надрусан,ядосан,че си е загубил заплатата на комар си е въоражен бандит според мен.

5

Зозо

преди 3 месеца

Тестовете са отрицателни

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ако всички вие мислите, че това е цялата истина, която казва шофьора и другите момчета от колата, значи не познавате психиката и манталитета на сегашните тинейджъри. Те винаги казват половината истина. И трябва да разберат, че "пансиона за девици" затваря след 12ти клас и влизат в истинския живот.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Това не са никакви полуцаи,а брадати ,татуирани умствено изостанали с вид на талибани твари. Постоянно виждам такива да се въртят около собственика на една незаконна автоморга между Горубляне и младост 4 пръсната в полето. Въртят схеми със сашито, вместо да го изринат от там. С такава полиция, престъпници не са нужни,те са си самодостатъчни.