100

стига бе

преди 3 седмици

И защо не? Краварите отвъд океана и на хиляди километри могат да се "грижат" за Балканите, а Русия на един снаряд разстояние да не могат.

99

Анонимен

преди 3 седмици

Путяната изкупи българските курорти по морето от Българя и сега идва отново да я изкупи цялата, така както едно време СтефкаСереСутринРано дойде в България и ни го навря до неузнаваямост!

98

Крундел

преди 3 седмици

след хамасджийте, засега неуспешният ирански опит и продължаващото самоубийство на хутите, идва ред на предният полезен менталноограничен да извърши ритуално самоубийство, той затова е на среща с бункерният молец, за да го "уверят" че рф ще му помага като почне да се "отцепва" и "обявява независимост", е помоща ще е предимно усмивка по радиото, но тоя толупии 3 не го знае още...

97

Анонимен

преди 3 седмици

ще идва да освобождава България от българите сигурно

96

Анонимен

преди 3 седмици

опазил ни Бог това нефелното джудже да ни оправя, нали още не сме се съвзели от ссср-ското онождане

95

Анонимен

преди 3 седмици

ПутянаОтТеб Избяга на курорт в България твойта Татяна и сега ще я търсиш и по българските земи ли?

94

Анонимен

преди 3 седмици

Как може човек да си кръсти името НАпутки? Това е НЕнормално явление И с думата ПутПутПутки да управлява света и чрез медиите да се изказва: "Колко ВеликаПуткаИма"?

93

Руското "подобр

преди 3 седмици

Означава разруха за Балканите! Стойте си в своята държава и не се бъркайте там, където нямате работа! То и Украйна така я "подобрихте", че ще минат години и поколения преди да си стъпят както трябва на краката.Но с помощта на РЕПАРАЦИИТЕ, които Русия ще им изплати и това ше стане!

92

Анонимен

преди 3 седмици

ПутПутПутПутянаПутанаНаштаТатянаНавсякъдеПуткиПуткиПуткиЦялатаЗемяВПутки!

91

Анонимен

преди 3 седмици

Я да не се бъркат, че където са се намесили не е добре. Да си гледат рашата.

90

keizer soze

преди 3 седмици

До АнонименНапълно съгласен с това мнение! България не трябва да излиза от НАТО в никакъв случай!

89

Анонимен

преди 3 седмици

В Петербург Путин беше жалка картина, оправдаващите му обяснения бяха като на ученик току що получил два шамара .

88

Анонимен

преди 3 седмици

Що бе? Копейките мечтаят да бъдат оправени

87

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя само и Балканите да не оправя...

86

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците ли ще пазят Балканите? Както опазиха арменците от азерите ли? Дори Македония ще ни смачка, ако ние сме с руснаците, а макетата си останат в НАТО. Затова е много важно Възраждане и подобни партии да бъдат държани далече от властта. Излизане от НАТО в този момент ще е пагубен за България. Ако ЕС създаде нещо подобно на НАТО, но само за европейски държави и ние влезем в новия военен съюз, тогава ще е една идея по-безопасно да излезем от НАТО, но сега е равносилно на самоубийство.

85

А всъщност Путин

преди 3 седмици

на клипчето каза че каквото и да каже, журналистите ще изопачат всичко и ще търсят нещо да лаят по-силно! (не с тия думи, той има и културно и политическо възпитание за разлика от съответните му западни 'колеги')

84

Анонимен

преди 3 седмици

Не не, руски голтак няма да подобри нищо. Не желаем изобщо да се доближавате до нас, нагли поробители руски! Откраднахте ни азбуката, изтровихте ни с Чернобил, изнесохте ни дъжавата, разбихте я на малки парчета (РСМ е ваш проект).

83

хе хе! Мисирките

преди 3 седмици

А бащицата на народите бай Издън се е загрижил за цял свят по тая логика - какво ли не каза тия дни! Щял пак да ни "оправи" !

82

Един Българин

преди 3 седмици

Другарю Путин, та вие за Армения нямахте ресурс та за балканите....не е лъжица за вашата уста и скоро няма и да бъде. Войводина си е на Унгария, Покрайнините и Поморавието си е наше. От мен да мине Белград, основан от цар Борис I им го подарявам, заедно Шит (пардон Шид) и другите територии пълни с из-ме-т.

81

Хмм

преди 3 седмици

Загрижил се той за Балканите.... като дойде и като направи набързо един референдум и хоп, цяла Югославия пак ще се появи + Румъния и България ще се присъединят по "тяхно желание" в Източния блок. Идилиика.... Не благодаря... видях на какво са станали нашите родители, които живяха в Соца... нЕма нужда... Соца е само за хора които нямат проактивно мислене, а само мислят каква далавера и каква държавна работа да хванат