712

Анонимен

преди 3 седмици

Веднага отиваме да се бием за Боко и Шиши, даже към 70-80% ще отидат, сигурен съм!

711

Само питам...

преди 3 седмици

А какви са процентите сред офицерския състав и най-важното сред генералитета на Българската армия. Генералите ни искат ли да ходят на фронта ? Да поведат хилядите желаещи българи .... Някой, някаква анкета в Генералния ни Щаб няма ли да направи. Ще бъде интересно.

710

Анонимен

преди 3 седмици

Да, да-а-а-а. И да гласува, може би?

709

Анонимен

преди 3 седмици

Е по голяма лъжа не бях чувал скоро... Това е статистически невъзможно в БГ.

708

Кой да ни нападне

преди 3 седмици

Ние вече сме превзета територия от петата колона на САЩ. България не е суверена държава. Нямаме право да търгуваме с когото ни е изгодно и да имаме независима външна политика. Кого и какво ще защитават тези 58%?

707

@@@

преди 3 седмици

Моля уточнявайте анкетата от кое поделение е, народонаселението определено няма мераци да воюва

706

Петър

преди 3 седмици

има и друга анкета,където отговора за е 17 процента.

705

Мухахаха

преди 3 седмици

Знаааачи, Военното ни министерство не искало да праща войска, даже се дърпали и катгегорично отказвали....... ама българите много искали да ходят на фронта, някой да стреля срещу тях. БРАВО БЕ ! Измислихте го.... А сега спретнете една стъкмистика , как доброволци, дори безплатно биха отишли на руско-украинския фронт, та дори и пушки не им трябвали.... И как всички много ама много желаят да има Мобилизация. Мухахахахаха.

704

Анонимен

преди 3 седмици

Браво ще се отървем от чуждите агенти от раз,едно е да комуникираш на работа в Брюксел-дето е световното ако с украинци и руснаци -момчетата са добри ,друго е да комуникираш с индивиди които се продават за звонк.Успех им желая на тия с манипулациите щот при нас има един остров Белене ,места има доста

703

Някой

преди 3 седмици

Това е долна манипулация. Господи, спаси ни!

702

Ром'с

преди 3 седмици

От тези 58% от тях 58% ще са готови да отидат до последгаьа нощ ,а вьв военкомат ще се появат 58% от 58% на 58% ...и колко ще отидат?

701

do 722

преди 3 седмици

Ех как сте сте по списъците...преди роднините ти са правили списъци /с "врагове на ннарода"/, днес си ти. Ами ако ти влезеш в нечий списък? Примерно в списъка на тия дето ги пращаш на фронта? Може ли да започнат от теб първо по пътя за фронта?

700

Хохо

преди 3 седмици

Пълни глупости. Готови , ама като в казармата: Кой иска да дава наряд? Редник Петров, ти - пожелание.

699

Анонимен

преди 3 седмици

Хахаха промиват ли ви мозъците с айрян а? Кога и къде го направиха това допитване?

698

Анонимен

преди 3 седмици

Погледнете каква е снимката на "войници", ако се движихме ние под строй така, щяха да ни скъсат от строева подготовка, а и можеше не само строева. За такова нещо щяха да ни съдерат г те от чанч. От плаца, директно ни пращаха тактика - с противогази и хлорпикринки- дето руснаците тровили с това, както пишеше в друга ваша статия, дишахме го за закуска, но не сме се движили като стадо овце и тези на снимката. Позор.

697

Анонимен

преди 3 седмици

Да направят списък на всички които са против Русия. И когато ни нападне /което е само в болните мозъци на русофобите/, да заминават директно на фронта. Само, че не знам как ще воюват, като всички които не са държали автомат /не са били в казармата/ са меки китки.

696

на снимката

преди 3 седмици

пълни гащници!

695

ХоХо

преди 3 седмици

Пишете глупости по поръчка. Никой няма да отите да воюва заради БГ ПОУтическте Де Били !

694

Петър

преди 3 седмици

Докъде ни докараха тези продажни ........Да дадът на Тагарев ,БОйко и Кичо по един автомат и да отидат да ни защитят. С нищо не са по ралични от Зеленски .Те нямат собствено мислене и като коне с капаци изпълняват това което им каже Америка. Извинявайте господа но народа няма намерение да защитава интересите на САЩ и да мре за чужди идеали.

693

Анонимен

преди 3 седмици

За да браним интереса на Тиквата, Тагаренко и любовника на Асен Василев?!? Българи да умират за да браним ПРАЙДа и интереса на САЩ? Дай на българите автомат и народното събрание ще почервенее!