76

Анонимен

преди 4 седмици

харесвате лоши момчета и престъпници после защо ме наряза и бие избирате си най-грозните и *** комплексари така че вината си е ваша познавам толкова свестни мъже дето ги подминавате и и м се подигравате Няма учител по география да е посегнал на жена моля не ни занимвайте с измета на обществото *** жени и комплесирани същества

75

Глория

преди 4 седмици

Как може да защитавате един престъпник? И да обвинявате нас жените, извинявайте ама никога не знаеш какъв човек е срещу теб. Знаете ли какви страшни лицемери сте мъжете и как лъжете за да ви пуснем и после ни захвърляте или почвате да искате да контролирате!!! Не ни давате да се виждаме с приятелки, да излизаме, да зизкарваме повече пари от вас. Защото сте комплексирани повечето че една жена може да е повече от вас! И затова си го изкарвате като биете. Няма мъже в днешно време....

74

Анонимен

преди 4 седмици

Враца.

73

aaa

преди 4 седмици

И какво е максималното наказание което ще му дадат? 3 години условно? Или може би 2 години затвор, но ще излезе след 1 за добро поведение. Няма как такова наказание да го уплаши.

72

До 71

преди 4 седмици

Прекалено са чести такива случаи за да ти е вярна теорията.

71

Анонимен

преди 4 седмици

Като чета коментарите една голяма част от хората си заслужват да ги спукат от бой. И на никого да не му мигне окото за тях. Човек, който е обичан и обича, не може да пише такива работи.

70

хммм

преди 4 седмици

Този е бил от интересните не е скучен като мен, такива като мен им обръщат внимание подобни лелки като минат 45 и имат 2 деца от двама различни играча. Не я съжалявам.

69

Дарина

преди 4 седмици

Трябвало е накрая да и скочи на главата! Жалко.

68

Анонимен

преди 4 седмици

До 73, еми не е :) Виждаш каквото искаш да виждаш. Това не означава, че във всяко семейство се изтрепват всеки ден. Ако обкръжението ти е такова.... това е твой балон.

67

Анонимен

преди 4 седмици

Според мен мъжът и е поискал пари за алкохол или за казино. Тя е отказала и после той си ги е взел от портфейла и въпреки че ги е взел се е ядосал и е почнал да я бие.

66

Анонимен

преди 4 седмици

Всеки се среща точно, с когото трябва. Няма нищо случайно.

65

Анонимен

преди 4 седмици

Във Враца насилието е ежедневие. Там трябва да се разхождат с пистолет ако минавате през махалата

64

До 72

преди 4 седмици

Е как да не е валидно като навсякъде виждаме само това?

63

Значи, първо,

преди 4 седмици

всеки път оставам озадачен от тези жени, могат да зарежат гадже, защото е "лайкнал" коментар на непозната жена, но могат с години да търпят побой и унижение. Що за мазохизъм? Хубавото (ако може нещо положително да се каже) в случая, е че си е направила правилните изводи - да не стои във връзка, с човек, който я тормози. Лошото е, че чак прави изводите постфактум.

62

Анонимен

преди 4 седмици

До 59, поредният, който не е виждал нормална жена. Извинявай, но съдиш за всички от обкръжението си. А това не е общовалидно! Явно *** е имала сбъркана представа и ти я е вменила и на. теб.

61

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 67, не са ти виновни жените, че си инсел. Не се пеняви толкова по форумите.

60

Анонимен

преди 4 седмици

Щом я бият има защо , тя се хване с такъв не е наред

59

Анонимен

преди 4 седмици

Ся, кво се оказа, на смотан мъж, жените му криви.

58

Анонимен

преди 4 седмици

Всяка пребита жена в живота си е отрязала десетки нормални мъже. Щото те са мухльовци нали. Друго си е си хване някоя татуирана анаболна мутра, алкохолик, наркоман и бияч. Някак престижно и секси изглежда това в болните женски мозъци.

57

eeee

преди 4 седмици

До колкото виждам всички писачи оправдават насилника. Абе ***, ако беше на това място ***, сестра ти, дъщеря ти, пак ли щяхте така да разсъждавате? Няма значение човек ли е, куче ли е, никой няма право да бие, унижава и убива! Няма да се оправи тази държава с този манталитет докато е жив! Жалко, много жалко!