263

Зозо

преди 4 седмици

Копейкииии, слагайте памперсите. Психото ще ви бомбардира ако не му слугувате доживот!!!! Клоуни :)))))))))))))))))))))) Е го Рундю и Копейката вече са с памперс...

262

Анонимен

преди 4 седмици

В България сега имаш право да си роб в американската колония, да взимаш кредити, да не мрънкаш, че ти вкарват "бежанци"-престъпници и изнасилвачи, да ти обясняват на детето за джендърите и minor attracted извратеняците да са на почит и власт. Всеки критично мислещ човек го вижда и знае. Другите са на заплата за цент на пост в Козяк или през НПО-тата на Сорос/ЦРУ. 1984 е тук, радвайте се, роби!

261

Анонимен

преди 4 седмици

До пияница мистикГледай си работата, Коломойски и марионетката му Зеленски, които командорят в Украйна, НЕ СА УКРАИНЦИТЕ И УКРАЙНА! Нещо повече, те ограбиха Украйна и украинците! Фашизираната власт в Украйна , не е украинска, но използват украинците като роби и ги убиваха!

260

Анонимен

преди 4 седмици

Само малоум.ник, който никога не е бил в Русия може да повярва на такава жалка пропаганда. Хората там са свободни, доволни, има средна класа, която може да отиде и да си купи ваканционен имот в Турция, България, Грузия, Испания и т.н. Хипермаркетите преливат от стоки с високо качество, няма ГМО и наистина има ремонти, строеж и растеж. 1984 е от другата страна на завесата - за жалост и в България вече. Следят всичко, а клоуните даже сами си плащат за Ring, Alexa, Echo, камери навсякъде.

259

Анонимен

преди 4 седмици

А нас какво ни интересува това? Ако се включим в БРИКС, ще се включим да търгуваме и продаваме продукцията си, а не да получаваме заплати от там, заплатите ще ги получаваме в нашите си държави!

258

бедността не е порок

преди 4 седмици

До До 302Всяка държава си има позитиви и негативи, зависи от пропорцията, при някои негативите са повече, но в Русия не е така. А защо има изоставени села и бедни хора в отдалечените райони, за това питайте уж "демократичните" западни общности, които разрушиха СССР(социалистическа Русия) и ограбиха брутално Русия преди време и създадоха олигархата! Вината е тяхна, а не на Русия. Те дори с нацистка Германия, които убиха маса народ в цяла Европа+щатите, не постъпиха така брутално както с Русия.

257

Анонимен

преди 4 седмици

вВБРИКС- казваш- я да видим в комунистически Китай заплатите са като в Раша- рай за милионери и ад за работници на 83място по ИНдекс на човешко развитие и на три места преди Куба и със средна пенсия 43лв- взема я всеки девети- мерси ама в мизерията на индийци миндийци висящи по тавани на автобуси и влакове не искам- а ти върви да благоденстваш там- на нас ни е добре в ЕС.

256

До 302

преди 4 седмици

До Анонимен"За съжаление много малко хора са посетили Русия, за да се уверят каква грозна и невярна пропаганда се води срещу нея." Ами аз съм от хората, които я посещават много често, а ти си явно от тези, които освен в Москва, Питер и някои други големи градове не си ходил/а. Та мръдни някъде на 200км от Москва за да ти се отворят малко очите. Повярвай, че ще видиш неща, които нито една западна пропаганда не показва. Положението е по-трагично дори и от най-песимистичните ни представи.

255

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен А на който не му харесва "Рашистан", славяните, източна и централна Европа, да се изнася от държавите ни, никой не сме канили, а се натрапиха у нас, че и властта си налагат със сила! Айде, чакаме, недоволните да се изнесат от държавите ни завинаги... и чуждите шпиони също!

254

Анонимен

преди 4 седмици

Основна грешка е да спори с почитатели на диктатура, демократично. С пупинопитеци само бой, докато мърдат!

253

паф

преди 4 седмици

а ние сме като извадени от 1396 - не под турско, а под американско робство!

252

Анонимен

преди 4 седмици

Аз предлагам, ние да влезем в Брикс, явно е, че бъдещето и изгодата е там, това не противоречи и на присъствието ни в ЕС. Само НАТО трябва да се озапти и разтури, защото умишлено създава конфликти между държавите! Стига войни!

251

Анонимен

преди 4 седмици

Който и демократ да хванеш, ще ти обясни, че войната е мир и не може да има преговори за мир, доставянето на оръжия на Украйна било мир... Е, те това е истинският Оруелов свят - войната е мир, свободата е робство - да намалим кеша, за да знаем всеки какво купува.

250

Анонимен

преди 4 седмици

Напредват- над 20 000 000 са напреднали трайно извън Рашистан, ама дали са напреднали в ТАЯ БЛЕСТЯЩА И ПРОСПЕРИРАЩА ЕВРАЗИЯ- ЕМИ НЕ, В ЕС СА- А ЗАЩО- ДАЛИ ЗАЩОТО ЗАПЛАТИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ СА КАТО В РАШИ СТАН, В ИНДИЯ ДАЖЕ ПО НИСКИ, А СРЕДНАТА ПЕНСИЯ Е 43ЛВ И НАД 30 000 000 КИТАЙЦИ ЖИВЕЯТ В ПЕЩЕРИ И ДУПКИ- НО СА ОТКРИЛИ В ЮТУБ ЧЕ ДО АЙФЕЛОВАТА КУЛА МИРИШЕ НА ТОАЛЕТ, ЧЕ ОГРОМНИТЕ И КРАСИВИ ЕДНОЕТАЖНИ КВАРТАЛИ СА РАБОТНИЧЕСКИ ГЕТА - ЕХ ДРУГО СИ Е ПАНЕЛНИТЕ РАШИСТАНСКИ ГЕТА...

249

Анонимен

преди 4 седмици

Точно тази статия е пропагандата на големия брат и двуминутката на омразата. В демократичния свят се поощрява доносничеството, както е в книгата. Точно в САЩ едно момиченце издало на властите родителите си, че протестирали пред капитолия, а тук баш демократите измислиха донос бонус.

248

Зозо

преди 4 седмици

.....украинската армия успешно е поразила зенитно-ракетна батарея С-300/400 северно от Белгород, предполагаемо с ракета от американска пускова установка HIMARS.... Ай честито!!! Безаналоговите пак ги измлатиха с ракета от 1990г. :))))))))))))))))))

247

Анонимен

преди 4 седмици

Русия наистина се движи напред, и аз го знам не от билбордовете.

246

Зозо

преди 4 седмици

Доживяхме cдyхaни копейкаджии да говорят за цензура?!? Що не идете в Блатная да кажете две думи за Психото на обществено място? Клоуни.

245

Сър Пичук

преди 4 седмици

Родните капейки, ако ЕС беше като Русия в момента щяхте да сте арестуванимза пропаганда, а вие си тролите свободно. Идете я Русия 7 напишете нещо срещу Путин и войната и ще видите разликата

244

Анонимен

преди 4 седмици

За съжаление много малко хора са посетили Русия, за да се уверят каква грозна и невярна пропаганда се води срещу нея. Подведени от тази пропаганда, хората си мислят, че Русия е блато без ***. Истината ще ви порази всички представи за живота като узнаете, че всичко, което ви говорят се отнася за Европа и Америка, но не и за модерна,Русия, която вече е стъпила в бъдещето.