54

До Коко

преди 4 седмици

Плащаш защото си балък!

53

Анонимен

преди 4 седмици

ДА ДАДЕМ ЯК ШУТ НА ВОЙНОЛЮБИВИТЕ ВЕЩИЦИ ОТ САЩ - ПП ДБ!!?

52

Анонимен

преди 4 седмици

Киро казал, че Асен не бил гей, може и така да е но се държи като такъв!

51

Олд

преди 4 седмици

Дръж се Бобо,Сретан иде.

50

Радо

преди 4 седмици

Оооо очаква се bird да публикува важноооо нещоооо гербериии. Ще ви видя как уринирате газ тогавааа Ха Ха Ха

49

Анонимен

преди 4 седмици

От ГЕРБ обещават на всеки който гласува за тях, по една карта за безплатно паркиране в синя и зелена зона!

48

Анонимен

преди 4 седмици

Последни напъни на удавника ПП-ДБ да се докопа до някаква сламка...

47

Русия

преди 4 седмици

В демокрастията няма привилегировани освен ко ни са атлантици Кинефи на ПОСОЛСТВОТО

46

Observer

преди 4 седмици

Ами това си е нещо нормално в България, привилегии, наши хора, ваши хора защо се учудвате? Всеки от вас би се възползвал стига да може от такава привилегия, ей така да се мине метър или някъде ако може да не платим, нали? Това ни е заложено е днк то, да сме хитреци и тарикати. Ами затова сме на тоя хал.

45

Анонимен

преди 4 седмици

Вярно е, знам за хора които имаха карти, без да имат право.

44

Радо

преди 4 седмици

Герберите газ уринират в коментарите хахахахха

43

Анонимен

преди 4 седмици

До Един БългаринА на Киро, Асеня, Ристо и джобният генерал има ли още наивници, които да им се вързват на приказките? За Борисчо Бонев няма да отварям думата, там нещата са ясни отдавна и са непоправими.

42

Един Българин

преди 4 седмици

Има ли някой да вярва на герб вече :) Когато Боко каже "ония крадат" първо се замислям той колко светлинни години пред тях е...

41

Анонимен

преди 4 седмици

Еееех , избори , избори , да се насладим и ние на удоволствията на Урсула , Байдън & Co , ( б.а. можеш да разбираш и корупция ) , поне за някой и друг ден и ние да сме облизани по чувствителните места .

40

Тия

преди 4 седмици

Сини и зелени зони трябва да бъдат само за ограничаване на престоя, както и за предимство на живеещите наблизо, а не за такова неправомерно събиране на пари за паркирване ! Данъците ги плащат всички притежатели на автомобили за използване на цялата пътна мрежа, част от която са и тия зони ! Пари могат да се искат само за охраняеми паркинги, или за специално създадени за тази цел асфалтирани площи !

39

ГЕРБ мафия

преди 4 седмици

Бокоо лъжец от класа!

38

Пешо

преди 4 седмици

Реалността е, че дотук не видяхме никой конкретен, на който е давана такава карта. Давано е на ДАТО, по закон, което е правил и Терзиев, давано е и на живущите от Ангел Кънчев 6, за да може детската градина да има двор. Друг е въпросът защо дворът на кооперацията, където е същата детска градина, е даден на сладкарница Лагуна, за да си сложи маси. Този въпрос си струва да се чопли. Инак за безплатните паркоместа - дотук никой конкретен не видяхме. Та обяснете, паркировачи от ППДБ!

37

Те

преди 4 седмици

Мутрите пак лъжат....

36

Реалността

преди 4 седмици

Безплатните пропуски са раздавани на близки до ГЕРБ политолози, социолози, журналисти и бизнесмени!!! После трябва да се "отплатят" на ГЕРБ и Бойко Борисов, като плюят по Продължаваме Промяната - Демократична Бъргария, като клеветят по медиите и в студията Продължаваме Промяната - Демократична Бъргария, като засилват прогнозирания процент за изборите на ГЕРБ и смаляват този на Продължаваме Промяната - ДБ! Това се нарича корупция, подкуп и злоупотреба с власт от страна на ГЕРБ! Срам и позор!

35

Не точно

преди 4 седмици

Бившия кмет Софиянски има два имота (поне) в синя зона, на Марин Дринов и Аксаков, и на двата адреса не плаща, ама не го закачат, че той бил създал цгм, един път му закшючиха колата, вдигна телефона и голямо мачкане беше, та винаги има някой с прввилегии