28

Анонимен

преди 4 седмици

Живееше на два къщи от на Къро къщата. Видяхме я, каот бързахме да бягаме от там ...

27

Анонимен

преди 4 седмици

Наляха се 3 МИЛИАРДА В БЕЛЕНЕ,3 МИЛИАРДА В ТУРСКИ /РУСКИ ПОТОК,5 МИЛИАРДА ОТПЪНАХА ОТ КТБ.Само тук 11 МИЛИАРДА,ПЛЮС 1 МИЛИАРД ,опростени на Газпром по договора до 2029г.Общо 12 МИЛИАРДА, ЗАМЕСЕНИ ТИКВАТА И ШИШИ.Но никой не ги преследва,ни са и изчезнали,напротив.Та Ружа е дребна риба...

26

Анонимен

преди 4 седмици

Няма как, да не е имала нещо общо и с нашият пръв държавен и партиен ръководител ББ

25

дедо Ташунко

преди 4 седмици

Така е Гого.Който много е взел да размишлява, да те хване за фамилното име.

24

Ихтиманчанин

преди 4 седмици

Може би Ружата е замисляла изчезването си, тя сама не може да го направи, и ако е потърсила съдействие от споменатите приятелчета, те са й обещали мечтания нов живот, и аха нещата да се случат, оказало се, че новият живот е на ул. Небесна в Райския квартал, съседка на Жоро Илиев.

23

6 мил. мишки

преди 4 седмици

Между минало страшно и бъдеще неясно живее един малък народ.Свободата му приляга, но чепикът го стяга и погрешен е всеки нов ходи очаква го глад и очаква го мрак, а не липсват и други беди.Напред крачка направи, а със две изостане и така нещо все не върви.6 милиона мишлета изкарват се взаимно ченгета.А котараците подхвърлят досиета и си пият кафето.

22

Gogo Madurev

преди 4 седмици

Таки маки и разни каки. Какво само създавата митове. Лелката е вкарана в една игра от едни хора, едни пари са взети, една кака липсва. Какво го мислите толкова.

21

дедо Ташунко

преди 4 седмици

" Български източник съобщил, че Ружа плащала на Таки до 100 хиляди евро месечно за охрана". Дрън, дрън, дрън. Щом е български е напълно надежден...Това четиво цялото е фантасмагория.

20

Анонимен

преди 4 седмици

Няма да се оправи бг докато не закрият часните фирми. Политици точат държавата и затова трянва да се одържави всичко.

19

....

преди 4 седмици

Я кажете сега братя българи, не се ли срамувате ,че станахме за резил и подигравки в целия свят, не се ли срамувате че сте изобщо българи а ? Крадливи корумпирани политици, полиция, съдебна система, лекари, земеделие, митниците а ? Преди да се биете в гърдите, първо вижте какво става в България, а не веднага да плюете малцинствата, това не е нормална държава, всички сте с болни тикви. Значи вие сте по големи *** от истинските роми или малцинства. Хайде със здраве.

18

Подземен бос

преди 4 седмици

Ружа-Таки-Борисов. Пари-пари'-пари"

17

Бонд, Джеймс Бонд

преди 4 седмици

Най големите наркотрафиканти в света са КГБ и ЦРУ.

16

Анонимен

преди 4 седмици

Черен гологан лесно не се губи. Жива е.

15

Анонимен

преди 4 седмици

Ако са я свитнали,язък за милиардите.По-скоро си мисля,че живее някъде със скрита самоличност.

14

Британски учЕн

преди 4 седмици

Никой обаче не пита ББ какво точно се е случило, защо? Ами защото ББ е под покровителството на Посолството, откакто "закупи" на загуба и в ущърб на държавата 10-ина американски изтебителя. Затова и никой не преследва Таки. А най-голямата трагедия е че голям брой гласоподаватели отново ще гласуват за баш айдука на всички айдуци - ББ.

13

Анонимен

преди 4 седмици

Тя е наша гордост,наше национално богатство.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Малко на свободно съчинение мяза. Първо не знам да е убиван полицай в дома му. Щяха да гръмнат медиите. Второ в никакъв полицейски протокол не се пишат такива нелепици. Има различни видове протоколи, но не и такъв, за който се пише. И трето, зет на Таки е небезизвестния футболист Даниел Боримиров, не че не може да се напие и да дрънка глупости, ама...

11

Анонимен

преди 4 седмици

Тая е нищо спрямо потъналите капитали в Белене . Над 3 милиарда . Потъналите милиарди се отчетоха като Политическа безОТГОВОРНОСТ. Виновни няма. Министерството на Енергетиката е щаба на измамите . А дано след тия избори тръгне страната по правия път и стане свестна държава в ЕС

10

дедо Ташунко

преди 4 седмици

Госпожа ***, защо отнова такива сложни и забъркани с неразбираемост изречения?Някои от тях са направо шедьоври.

9

Анонимен

преди 4 седмици

Таке и Самоковеца имат фирми с Лойко Трактора и Пеески.