19

Интересно

преди 4 месеца

С предишна композиция е пътувал Путин, с ножовки в куфара, придружен от група комунисти и агенти на ДС. Но никой не пише за това. България се управлява от Кремъл! Вече над тридесет години.

18

Българ

преди 4 месеца

Ко ревете като ученички пак бе, всичко сте оставили на самотек. На БДЖ, трябва да се гледа, като на структура и система от националната сигурност. Кмпозициите да се охраняват и т.н. Ама нали ся има банани...

17

Анонимен

преди 4 месеца

Пълни глупости! Спирачките на влака работят с въздух и са на обратен принцип. Когато има въздух под налягане в системата спирачките са отворени и влака се движи. Когато трябва да се спре въздухът се изпуска и спирачките се задействат. Това е така, в случай, че вагоните се разкачат въздуха да се изпусне в атмосферата и влака да спре. Дори и някой да среже маркучите спирачките ще се задействат и влака няма да може да тръгне.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Автобусната мафия

15

Демокрация е

преди 4 месеца

България е горда европейска и натовска държава, всеки българин е свободна личност! Да не би да искате да се върне комунизмът, с лагерите Белене и Скравена, основани от НЦВ Борис? Тогава народната милиция потискаше народа, бе забранено да се режат спирачки, нямаше банани и гъспапир.

14

Йокин

преди 4 месеца

Да викат на помощ Д.Уашингтон!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Вероятно ще го освободят основно ,ако го заловят ,а заслужава 50 г затвор

12

Банкеръ

преди 4 месеца

Спирачките на влаковете са с въздух и ако няма налягане 5 бара не може да потегли локомотива.В общи линии на вагоните спирачките могат да се изолират,но трябват определени познания.Тези,които за рязали маркучи нямат такива.Да режеш маркуч под налягане не е много умно.Ако са отрязали просто закачените маркучи на локомотива там няма налягане и е заради железните накрайници.

11

Не е камион!!!

преди 4 месеца

Това трябва дасе разследва като терористичен акт...... Инак, локомотива с така срязани спирачни маркучи нямаше да тръгне! Такава е защитната логика при влаковете - няма въздух под налягане в спирачките - няма тръгване! ))) Отделно че се прави проба на спирачката преди тръгване по уреди и практически )))

10

Зевс

преди 4 месеца

Всички знаем кои са тези "вандали", крайно време е щетите по всякакъв вид критична инфраструктура да бъдат признати за тероризъм.

9

До АЛов

преди 4 месеца

А всички знаем кой стои зад гърба на ПИМК - ДПС.

8

Някой

преди 4 месеца

Сега, като установят кой е, да му отрежат ръцете!!!

7

АЛов

преди 4 месеца

Всичко се прави,за да може да PIMK да вземе всички лииние за превоз на пътници. БДЖ поддържа,а те само да ползват

6

Анонимен

преди 4 месеца

Това са явно вътршнни хора

5

Анонимен

преди 4 месеца

Паркирали са на чуждо място и като по ,, стар обичай " е нямало как да нарежат гумите са решили да са изобретателни.

4

баба мара

преди 4 месеца

това е атентат срещу народа има мисъл да срежат спирачките камери навсякъде

3

Ако е саботаж

преди 4 месеца

Е организиран добре но и добре изпълнен :) в сми дават се 4000 за саботаж ок на некой му трябват за ипотеката ми ще ги вземе и ще резне тръбите на ломския трен - знае че ще ги намерят, нема да затрие никой пък кой пътува с тоя влак изобщо..,

2

Анонимен

преди 4 месеца

търсете руската ръка!

1

Анонимен

преди 4 месеца

И да не са срязали спирачните маркучи, само при вида, че е счупено стъклото не трябва да потегли на път.