49

Пенсиониран

преди 4 седмици

Ф16 са добри. Аз имам 9000 часа на Су-27. И 15 години без обучението.Маневрени и бързи са ф , си са наистина добри, опростено управление, лесно и с възможност за бърза реакция . Каквито и инструктори да имат срещу човек с опит нямат шанс, ако не са няколко. Като гледам какво им дават като обучение и време за обучение... Поне се бият за родината и семейството.И аз бих го направил.

48

Анонимен

преди 4 седмици

Ще се върне в найлоново пликче, ако остане нещо от него

47

Бай Дрън

преди 4 седмици

Ф16 имат голям шанс да свалят всеки руски изтребител, може би с изключение нанСу57, но при еди нормален далечен бой. Стигне ли се до близък бой, там влияние оказват майсторството на пилота и маневреността на самолета. Е, всички сме гледали Топ Гън, където Ф14 сваля Су 57, но се забавлявахме доста ;)

46

Бай Дрън

преди 4 седмици

Съжалявам нашите пилоти, че ще се наложи да се връщат 50 години назад, по време на дядовците си, когато е създаден тоя Ф16.

45

Анонимен

преди 4 седмици

До Бай Дрън - Бош лаф е това "обучение".... Много ясно, че нови пилоти нема да пуснат с тия Еф-ки. Прави се акция за обуение, ужким украинци пилотират, а всъщност ще са си натовнци. Дали гърци или нидерланди - все едно - Ф16 срещу никой от Миг29 и Су27 нагоре няма шанс, даже може би и срещу Су25

44

Бай Дрън

преди 4 седмици

Ф16 приключват мисиите си, преди да са ги започнали, хаха. Търсим в пасолството копилот за War Thunder. Звънете на Галя.

43

Бай Дрън

преди 4 седмици

Дори да вземем под внимание пилота какво може, то тия Ф16 ще са с пилоти без нито един въздушен бой и с много малко боен нальот.Руските пилоти вероятно вече са със стотици и хиляди часове бойни мисии. Как ще стане един южномакедонец да научи украинчетата от училище за близък бой, идея си нямам.

42

Зорба гърка

преди 4 седмици

Ще водя зеленият покемон и урсулата на таверна. Ясу, ясу, опа..

41

Анонимен

преди 4 седмици

Защо е отишъл в Киев, след като Центъра ще е в Румъния?

40

Бай Дрън

преди 4 седмици

Ф16 няма никакъв шанс в близък бой срещу Су 35. Нали затова фо пращат южномакедонеца, да ги учи на близък бой? Въпросът е с кого ще се бият в близък бой. Дори Су27, първообраза на Су 35, е много по-маневрен и с по-големи шансове за победа. А Су 35 вече е съвсем друга категория в близкия бой, разполагайки с векторна тяга на двигателите. Ф16 един мотор- нацелваш го и край. Су 35 два мотора, единия да нацелиш, с другия ще се прибереш.

39

Анонимен

преди 4 седмици

Скоро ще се върне в гърция в неподвижно състояние

38

Анонимен

преди 4 седмици

До 41. Вярно е, че са смешни москалските самолетчета. Къде ще се мерят с нашите, българско производство!

37

До Тролея

преди 4 седмици

Последно, Зеленски "евреин" ли е ,или "фашист"? Нещо не се връзва! Нацизмът засега процъфтява единствено в Кремъл! Но оттам си знаят, че и Хитлер се е учил от Сталин и претендират, че си е тяхно право!

36

Анонимен

преди 4 седмици

Инструктура вече е мъртвец Ама още не го знае

35

OZZY

преди 4 седмици

Византийска им работа,пратили един инструктор защото не могат да пратят половин !

34

Анонимен

преди 4 седмици

Браво, браво, очаквайте скоро изненади и масово падане на москалски смешни самолетченца.

33

Кубрик

преди 4 седмици

От 02/06, президент на Малдивите забрани влизане на евреите и бандероФашаги,ето какво казал: евреите да ходят да почиват в Одеса при зеления клоун,украински и еврейски паспорт, не важат на територията на Малдивите.

32

Анонимен

преди 4 седмици

ДА СПРЕМ ВОЙНАТА НА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕС, ТОВА Е НАЙ- ВАЖНОТО СЕГА!

31

Анонимен

преди 4 седмици

На диспута по бтв умаше провокативен въпрос за нацистите ВСВ. Обаче не потат за Бандера нито за това че украйна го издига в култ и по точно зеленски също използва нациски бандеровски поздрав и Запада няма нищо против ?!? Ами Азов , Десен сектор . Паравоенни нацисти...

30

Апотеоз

преди 4 седмици

До Бай ДрънИма налична статистика и за двата самолета, пишеш платени глупости. Вашите се срамуват от теб, пак ще спиш във входа. Научи английски, да не се излагаш.