366

Анонимен

преди 1 месец

До LinaОоооо, Линче, здрасти. Кога ще минаваш пак към Дъбника, че тука те забравихме. Или ще ми ставаш англичанка. А за груповите изпълнения се правиш, че не ги помниш, а душко.

365

Анонимен

преди 1 месец

Дивизиите на вермахта ще бъдат ГГ - геггей дивизия, Афрогерманска дивизия, диввизия СС - Свободна Сирия, ЛГБ дивизия, Дивизия "Зелените перки", Дивизия "Чия и коприва", Дивизия "Смути в манерката", Дивизия "Летящите тротинеткаджии", Електротанкова дивизия.

364

Lina

преди 1 месец

Новото модерно - по босфортв едни тьоти говорят за това , че е великолепно да има международни военни сили , извън Нато. И въобще наполеончо бил великолеоен държавник.

363

хе хе хе

преди 1 месец

Германските евроатлантици ще си имат огромни проблеми, ако мобилизират такова количества хора и им дадат оръжие. Не знам дали са наясно с това обстоятелство:)

362

Анонимен

преди 1 месец

Стига писА едни и същи небивалици под различни имена. По-перспективно занимание нямаш ли?

361

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 366 Няма нужда да чакаш толкова. Тия опорки, за които говориш са още от ленинско време. Още тогава за говорили за Запада като за прогнила стена, която аха и ще рухне. Та честита 100-годишнина на съвеЦките опорки.

360

Гадна Твар

преди 1 месец

Това не е нищо повече или по-различно от КОВИД пропагандата, за да се изчистят фалиралите икономически *** държави от по-застаряващото си население, от което не могат повече да взимат, а трябва да дават /а хората са си го заслужили зял живот къртовски труд.../.

359

Анонимен

преди 1 месец

Ако се готви за война, да се готви да си воюва сама.

358

Анонимен

преди 1 месец

Най-странното е, че другарчетата знаят, че са социални аутсайдери, че животът им не струва и, че са голи и боси като битолски просяци. Но не правят нищо да се образоват, обучат и да подобрят обществения си статус. Предпочитат да си седят в тинятa и да обвиняват целия свят за мизерното си положение.

357

Анонимен

преди 1 месец

Германия Няма Причина да се " готви за война"!! Освен " внука" на Бившите Есесовци Шолц,да е решил да " възражда" Нацизма Пак???!-:( Германия Никой не се Кани да я Напада!!; Дезинформация ако питате мен и то Лично от Немска страна!!!-:) Ама тя Меркел,не напразно се оттегли! С тия " бившите", не се излиза на глава!!!-:(

356

Public enemies

преди 1 месец

Доста наивна статия, за да стигне Русия до Германия трябва да мине през Полша, страна с размерите на Украйна, а все още са далеч от победа в Украйна, уморената и уредяла руска армия ще се разправя 10 години с поляци ако реши да продължи агресия.

355

Анонимен

преди 1 месец

След ПСВ и ВСВ само кръгъл ид_от би последвал Германия.

354

Георги

преди 1 месец

Хора, западната пропаганда казва, че Русия трябва да бъде победена. Но как, не казва? Още не е измислено как се побеждава ядрена държава. А ако стане необходимо ще използват ядрено оръжие, не се притеснявайте за това. Някои хора, които разбират от това, казват че това не е възможно. Говорели го били 30, 40, може би и повече години. Къде ви е гаранцията, че при сегашната ситуация няма да го използват. Смешни сте. И САЩ и Русия са империи, с ние каква роля играем в този сблъсък....

353

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТи китайска кола ли караш, чебypaшкин. А, да бе, ти ходиш го града с маршрутката.

352

Анонимен

преди 1 месец

До 370: Я провери Русия не е ли подписала парижкото споразумение за климата. Хубаво е да си говорим цялата истина.

351

Анонимен

преди 1 месец

До Съюз на идиотиКакво толкова се казва в тази зелена сделка. Не съм компетентен, но не искам да се информирам от казионните медии. Та какво толкова има там?

350

Анонимен

преди 1 месец

Българите, дето са на Запад да си стоят там. Масово са арматуристи, гипсокартонаджии, миячи, гледачи, берачи, общаци, див.ци. Малкото образовани и успели, които съм срещал, са съвсем друго качество, но в масовия случай са дефектна, деградирала биомаса. Личи им по простоватите физиономии. От 20 метра се чете по ниските им чела, че са бачкатори. Да си стоят там.

349

Анонимен

преди 1 месец

Китай вече прави по добри коли от немските.

348

Анонимен

преди 1 месец

Американците им взривиха тръбите, но според мъпетите в Берлин, Русия била заплаха за немската сигурност...

347

Съюз на идиоти

преди 1 месец

Искате ли България да членува в педерастичен съюз, чиято основна политика е идиотщина като Зелената сделка и промоция на сексуални извращения?