71

Анонимен

преди 4 месеца

"Нас червеното знаме роди"! Така беше в песента,така е и в случая с Ламбо!

70

Българин

преди 4 месеца

Паметник пред Народния театър могат да имат истински актьори като Георги Парцалев, Георги Калоянчев, Невена Коканова, Татяна Лолова, Мариус Куркински (когато му дойде времето) и т.н., не комунистически функционери като тоя от снимката.

69

Анонимен

преди 4 месеца

Беше актьор до едно време,после политик от партията БСП и така и почина ,като член на тази партия! Тази партия се възражда като птицата Феникс благодарение на паметниците си!

68

Анонимен

преди 4 месеца

В двора на Руското посолство?

67

Анонимен

преди 4 месеца

Ами нека актьорската гилдия да си го постави в театъра или НАТФИЗ,където реши! А да правиш от неговата личност култ,май не е честно!

66

Сата НАТО

преди 4 месеца

До Анонимен 75..... Еми, Дондуков ми звучи некак си небългарски....

65

анонимен

преди 4 месеца

Където преценете, там го сложете, но да има такъв паметник. Ние трябва да пазим паметта на големите ни актьори. Стефан Данаилов го заслужава заради целия си принос в киното и театъра. Втори път ли ще го убием след смъртта му, забравяйки го?! Не, не бива да става. Той отиде на погребенията на Черкелов, на Калоянчев и на Наум Шопов и не ги забрави до края на своя живот. Нека и ние го помним и да минаваме покрай паметника му, защото такъв ще има.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Паметник на соц.актьора или соц.политика Ламбо? Сринахме един паметник,за да поставим друг с соц. подтекст,за да има БСП къде да поставя карамфили!

63

Анонимен

преди 4 месеца

До Сата Нато - Сложи си един компрес, бе! Как така ще именуваш централен столичен булевард на името на един от популярните актьори, след като подобни на него има поне още няколко десетки актьори и актриси само от периода на соца? Преди това сме имали и други, много талантливи. Виж, идеята за плоча на Алеята на славата е добра.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Беше лицето на БКП и БСП! Член на партията! Получаваше всички значими роли в киното по тази причина!Отплати им се с благодарност! Добър като актьор,преподавател и човек!

61

Анонимен

преди 4 месеца

Ако ще го извае в образа на бате Серги от "На всеки километър", тогава ще рябва да го сложат в музея за социалистическо изкуство.

60

пияница мистик

преди 4 месеца

До Софиянец === Пред Народният театър може да се сложи паметник или паметници на великите ни артисти - Парцалев или Тодор Колев. Може и на двамата най-добре. Аз от комуниста Ламбо помня единствено филма "Дами канят". От сериала "На всеки километър", помня само най-любимия ми образ - Велински. Когато умря ми стана много мъчно. Другите изобщо не ги помня

59

Анонимен

преди 4 месеца

Паметник на курварино Ламбо ли ше правиме сега....БАРАБАР, С НЕЗАКОННИТЕ МУ КО ПИЛЕТА, ЛИ...????

58

Анонимен

преди 4 месеца

Извинете,къде е тая градинка на Народния театър,щото въпреки че съм роден и израстнал в София,не знам за коя градинка става дума! Пред Народния театър е само "Градската градина"! По въпроса с паметник на Стефан Данаилов в центъра на София,мога да кажа ,че беше популярен и обичан от поколението гледало сериала "На всеки километър" преди всичко! Той беше избран за лице на тогаващната власт и получаваше всички по значими роли! Дали е икона и връх в нашата култура?

57

f

преди 4 месеца

На червения кхмер паметник? Агиттабло в мини Перник: Всички комунисти дружно под земята!

56

СМЕХ....

преди 4 месеца

АБЕ, ЛАМБО, КОМУНЯГАТА ЛИ Е НАЙ- ГОЛЕМИЯ АРТИСТ НА БЪЛГАРИЯ, БЕ.....ХАХАХА....Я, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ С ТАЯ ГЛУПОСТ!!!

55

Сата НАТО

преди 4 месеца

Колкото до Веждите на Рашидов, тоя изз микярин беше подарил на Банкянския престъпник книгата "Владетелят" на Макиавели - за да се учи да ни управлява като средовековни италянски сеяни от 15-ти век.

54

Защо събират пари

преди 4 месеца

Като "Синът" му веднага продаде апартамента на Ламбо в Лозенец за 300 000 евро?Прибра парите и изчезна в щатите, малкият ко. му.. ня.. га със зали за перчем.Всичко ко. му. няги, плюят по демокрацията и после тичат на запад, щото е много гадно там

53

Сата Нато

преди 4 месеца

Е, то няма место на всеки да се вдигне паметник в Центъра. Народа не мисли, като вдига паметници на куцо и сакато и в един момент местата свършват. На всеки шут и паметник... Алея на славата нали има - турете му една плочка и да мирясат. В краен случай имаше добра идея - да прекръстят Графа на Ст. Данаилов. Или Дондуков, също е вариант.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Да пишат едно "Збогом".