22

Алекс

преди 4 седмици

Украйна получи правото да разбомби цели в Русия със западното оръжие.Утре ще има мащабен и масиран отговор.Алкохолиците Захарова и Медведев отново ще реват.

21

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 10 - Защото е нужен един, да порази целта. Няма смисъл, да удариш една и съща цел многократно, когато и един път стига. Според медията, русия е като 11 годишно, играещо видео игра - вади гаубицата и "пуца наред, квто дойде", но истината е, че извършват прецизни удъри. Ако толкова мечтаеха, да мачкат цивилно население, нямаше да има една болница останала в Украйна ...

20

Анонимен

преди 4 седмици

След вчерпшното напомпване как укро-западнякът щял да нанася удари в дълбочина на Русия, днес сме в як махмурлук след руските удари по цяла Украйна. Изводи? А няма нужда!

19

Анонимен

преди 4 седмици

Ами след "разрешението" на САЩ, Германия и Англия, дадено на украйнците да удрят по целли в Русия, какво друг да се очаква ...

18

НАЕБАНко

преди 4 седмици

ТОЯ МЕСЕЦ ЩЕ УНИЩОЖИМЕ 300 ЩАБА С ПО 300 УКРИ! УРААА ЗА ПУТИН И РЕЖИМА УРАААААААААА

17

Анонимен

преди 4 седмици

Пропаганда за вадене на пари от джобовете на европейците. В Русия вече две години няма ракети, икономиката е на парцали, магазините са празни, народът мизерства.

16

Анонимен

преди 4 седмици

Разликата е че от днес им е разрешено на укринците да обстрелват Москва така че утре очаквам фойерверк в Кремъл

15

Руснак националист

преди 4 седмици

ТОТАЛНО ОТЧАЯНИ НАПЪНИ НА ТЕРОРУСКАТА ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ ПУТИН ОЩЕ НОСИ НА БОЙ ПРЕДИ ДА СВЪРШИ !

14

Евро Атлантик

преди 4 седмици

Скоро превземаме Москва, Путин е умрял, Русия привърши ракетите и ще фалира от санкциите - нали така беше?!

13

Анонимен

преди 4 седмици

Има много поражения по складове с Натовско оръжие това го потвърждават и Украинците. Само във Лвов Украинците потвърждават за попадение на 6 крилати ракети на критическата инфраструктура. В Одеса е ударен Балаклее пункт за временна дислокация предполага се, че има много наемници. Руснаците заявиха, че ще удрят летищата в Полша които ще предоставят на Украинците да нанасят едари с F16. Еdеотите в Европа още не могат да проумеят, че сащ ги въвличат във война с Русия и сащ ще си завърти опашката.

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 седмици

Нещо за унищожениятт натовски команден център край Лвов с над 300 убити ?

11

Анонимен

преди 4 седмици

Хах и кво кАпейки, коги колхозниците удрят цивилни цели по държава която те нападнаха може, коги еврейчетата удрят цели по терористична организация която ги нападна, вой. Що така ве кАпейки непоръбени? Е тая самая могучия вече трета год удря тая енергийна мрежа на урките и все големи удари, според чебурашките па тия слъб по стълб ли унищожават ве? Аве, че са гола вода целия свят го разбра ама поне кАпейките да се радвате на геноцида на бункерното жуженце

10

Анонимен

преди 4 седмици

Защо винаги остава по един непоразен дрон? Независимо колко са уснати срещу тях, непоразеният е все един!? Единственото, което ми идва логично е, за да оправдаят все пак пожара на някой обект! Така и при гласуването за най нищожната партия има само един действителен глас, за да не каже наблюдателят, че гласа му не е зечетен! Останалите - невалидни или разпределени между партийните представители в СИК!

9

Миле

преди 4 седмици

Защо не ме учудва тази новина , и по мащабна ще става тъй да знаете

8

Анонимен

преди 4 седмици

Пари нямат,хора нямат,ток нямат ама иначе побеждават,кого и какво побеждавате бре проошляци гладни?

7

Нане

преди 4 седмици

Това е нищо... Искам гъбките, ядрените слънца да изгреят връз наглобрития и кравария... ===))) давам залог 1, 05 към 1 до края на тъз година...

6

Мачкай, Вова!

преди 4 седмици

Бой по украинските фашисти до пълна и безусловна капитулация!

5

Анонимен

преди 4 седмици

Горките укри, какъв член ги чака...

4

Българин

преди 4 седмици

Няма такова нещо като цивилна енергийна инфраструктура. Има цивилни обекти (жилищни блокове) и военни обекти. Но енергийната инфраструктура се ползва за военни цели, следователно е легитимна военна цел за удари.

3

Урсула фон дер Лайен

преди 4 седмици

Много перални и лопати много нещо