170

Анонимен

преди 1 месец

Не ми пука за фашистка Украйна,че ще заприлича на земя след земетресение от 15- степен по скалата на Рихтер.Гномът който беше майдански президент до 20 ти май,ако не увисне на някой стълб,продължи да се пени и разчита на дядо си Байдън,нищо добро не очаква провинцията на Русея!

169

таварищ

преди 1 месец

дункай директно по белия дом Путине! ... запали на дементния старец и масоняците чергата. не си играй на дребно с Харков Марков да тепаш украински кърлежи нема файда запада си го търси голямия *** това двуличие вече е наникъде за едни може за други неможе, удри смело подпали целия свят стига глупци са ни правили на по-глупави от тях

168

Анонимен

преди 1 месец

Ето има Олимпиада. Какво пречи Запада да започне мирни преговори с Русия.

167

Анонимен

преди 1 месец

US i ukraina sa agresora !!!

166

ядрена тиква

преди 1 месец

Короната на световно господство което получиха след разпада на ЕС е основа на съществуването на запада. Всякакви преговори с Русия могат да се разглеждат от останалия свят като поражение на запада. 30 години доказваха, че никой не може да им противостои, и да им търси сметка за нещо. Сега ако загубят в Украйна, се превръщат в тиква. А каква е разликата да се превърнеш в тиква, или ядрена война.

165

Анонимен

преди 1 месец

Западът беше убеден, че ако Русия се осмели да започне война в Украйна, с Русия е свършено. Сега са убедени, че ако успеят да провокират Русия да започне война с ЕС, с Русия е свършено.

164

Анонимен

преди 1 месец

Бъдещето е. Русия взима Крим. Китай взима Сибир.

163

Анонимен

преди 1 месец

От военна гледна точка, тези удари по руска територия няма да променят и на йота ситуацията на фронта, САЩ и ЕС нямат толкова ракети да унищожат всичко в логистиката на военните действия, а може и да удрят по цивилни обекти. Целта е съвсем друга - да се въвлече Европа, тези системи могат да се управляват само от западни специалисти, шведите вече дадоха самолети радари. Украйна няма никакъв шанс на фронта, целта е да се въвлече Европа, защото загубят ли в Украйна, западът губи всичко.

162

Анонимен

преди 1 месец

Краят на 2023г западът разбра, че хибридният блиц-крийг с Русия на който разчиташе, е тотално провален. От тук нататък започва ескалация, защото всеки път към деескалация ще означава тотална загуба на лице и авторитет на западната политическа система. Западът никога няма да се примири с поражение. В края на лятото може да се очаква пряк военен сблъсък между Русия и НАТО, при това САЩ ще се дистанцират, и ще оставят ЕС да води войната.

161

Анонимен

преди 1 месец

Западът няма да се смири и няма да приеме никакво поражение. А поражение за запада означава да бъдат изправени да разговарят с Русия като с равни. Ядрения конфликт на територията на ЕС е неизбежен, населението на ЕС вече е подготвено, всички видяха как японските министри ядат риба от водите на Фукушима, а радиацата там беше по-висока от Хирошима.

160

Анонимен

преди 1 месец

Какво да го правим йода на таблетки. Какво ще помогне. Що за глупост е това.

159

r3v0lv3r

преди 1 месец

Няма заплаха от ядрена война, руснаците не са ***, те искат да вземат Украйна заедно с населението. Удари по западни държави, ще доведат до ядрен апокалипсис, в който руснаците също ще изчезнат. Руснаците не са самоубийзи и ***, но това не им пречи да използат тези заплахи, за да плашат хората със слаби сърца

158

Анонимен

преди 1 месец

По всичко личи, че САЩ се стремят да реализират варианта "ограничена ядрена война". Какво означава това - че САЩ и Русия няма да въвличат териториите на своите страни, тъй като ядрени действия на територията на тези две страни означава всеобща ядрена война - пълен ракетн ядрен обмен между Русия и САЩ. Всички останали - Китай, СК, Франция са peenuts в травнение с потенциала на САЩ и Русия. А територията на ЕС ще бъде напълно законна територия на водене на военни действия в ядрения конфликт.

157

Анонимен

преди 1 месец

копувайте Йод на таблетки

156

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е "руска земя" и не трябва да гори от ядрени удари, дори и там сега да вилнеят нацисти. Ядреният конфликт може да ескалира само в рамките на една-две седмици. Нека горят Полша и другите Европа.

155

Анонимен

преди 1 месец

В ядрената война нямат никакво значение нито моралния дyx, нито икономическия потенциал, нито демографията, нито природата и природните богатства. Само два фактора - площ и брой ядрени глави. Да вземем за пример Полша - там има около 20 големи града. Даже ако смятаме, че на всеки град са нужни по 2 ядрени глави, това са 40 ядрени глави - това е залп на един дивизион Искандер. Време за полет - 5 минути, подготовка на заданието 3-5 минути. Тоест 10-15 минути, и Полша като държава изчезва от лицето на земята.

154

Анонимен

преди 1 месец

Хубава работа ама украинска. Агресорчета.

153

Анонимен

преди 1 месец

Проксито на хегемона е агресор също като еврей.

152

Дам...

преди 1 месец

Заплахата от предстояща ядрена война въобще не е илюзия! Само че тя ще бъде на територията на Европа, и далеч от тези оттатък океана, които превърнаха някогашна Украйна във военен полигон.Тежко и горко обаче на такива псевдо държави като нашата. Хах, та ние и в мирно време сме гола вода отвсякъде, а какво остава ако има ядрена война и то съвсем близо до нас. Явно никой от днешните ни политици продажници не си дава сметка какво предстои!

151

Анонимен

преди 1 месец

те си използват и без разрешение