48

G.

преди 15 години

В никакъв случай не мога да се съглася с номер 42. Чалгата навлезе дълбоко в българското общество. Следователно, хора от различни слоеве я слушат, от които и доста интелигентни. Аз се считам за един от тях. Но в същото време си съществува и тази субкултура. Вижте... при нас има чалга и пропаднали хора. В Германия пък, чалга няма, но градовете, особено пред гарите, е пълно с ***. Така че... феноменът е повсеместен.

47

преди 15 години

42, перфектно го каза !!!

46

galia

преди 15 години

нормално е да има такива места,какво толкова-важното е да не се допускат лица под18 години,а иначе на който му харесва,нека си ходи там

45

Арик

преди 15 години

Ненормална държава с ненормални и сексуално компексирани хора. Няма да се учудя, ако скоро върнат и инквизицията. Явно застрарялото и изпростяло население в България мрази всеки, на който му става и всеки дето може да се задоволи.

44

преди 15 години

ей то това в мааалата и аз да не знам майна тцтцт

43

Aelita

преди 15 години

Какво ти пречи порното по телевизията, и кви малки деца го гледат, след като те в 23 или 0 часа спят? А относно бабичките, отде си сигурен, че на тях не им харесва? ;)

42

Pepo

преди 15 години

Става това,което трябваше да стане-обществото ни се разслои и се появиха прослойки като простолюдие,успели хора,интелектуалци и т.н.И вода от 10 кладенеца да им донесеш и 100 довода да им дадеш,на тия които ходят по чалгите,защото цитирания клуб е чалга от най-долен тип,пак няма да те разберат и ще продължат да се радват първосигнално на подобни проститии.На тия нисши духом и прости хора и поколението им ще е такова и на тяхното поколение-поколението и прочее...Нека да ги оставим да дегенерират,да се троват с наркотици,евтин алкохол и природата ще свърши останалото.Никаква милост за такива looser-и!

41

Kpacu

преди 15 години

Kakvo tolkova horata se zabavlqvat. Nali e nqmalo malki deca v diskotekata.

40

хммм?

преди 15 години

НА КОЙ МУ ПРЕЧИ ТОВА, ДА СИ КАЖЕ СЕГА! АЗ ЛИЧНО НИЩО ПРОТИВ НЯМАМ:)

39

Aelita

преди 15 години

На Запад има такива клубове колкото си искаш, Германия, Холандия и къде ли не, а тези тука открили топлата вода :)

38

jonyy

преди 15 години

problems e CHe niakoi ne si eplatil dostatchno na policaite,a ako go napravqt tova zavedenie za lica nad 21 godini!

37

sexu

преди 15 години

6to e vse e l...Dreven mainistan (sega poznat kato Plovdiv) vinagi e rajdal samo tikvi, borsuci i 4algari!

36

No Comment

преди 15 години

abe hora v koi vek jiveete be,vsi4ko e izmisleno s cel privli4ane na klienti.Vse pak na koito ne mu dopada tozi tip zavedenie,mi da otide na sladkarnica.Tova e klub,pose6tavan to4no zaradi atrakciqta.Vzemete edna diskoteka vuv Franciq,imate li predstava kakvo se slu4va tam???????

35

Пешо Чукундура

преди 15 години

Намерили с кво да се заяждат! Че то да бяха се взряли в "училищата"! Оказва се, че там свирката я нямат за нищо, че момиченце с току що наболи цици първото, което прави е да си намери някой батко да и отвори чешмата, че ... Хайде да не говорим глупости! По-добре това, отколкото наркотици и алкохол. Щото от дефектен китайски презерватив може да се пръкне някое детенце, ама от наркотика и скакаУец не се получава!

34

преди 15 години

Toва шоу съм го гледал в друго нощно заведение-в к.к. "Албена" преди 16 години.Питам се къде бяха тогава органите на реда?И не идва ли ред да се узаконят публичните домове.Не са това местата за това ,все пак там попадат и непълнолетни.А имаше навремето и заведение в Балчик където хем си хапваш пържолата със салатка хем DJ си води програмата,хем гледаш абсолютните голотии,може дори да попаднат срамни косми в посудата ти.Направо КРИВО РАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ нагледно.Би трябвало да има все пак някакъв ред-кое къде и за какво!Не че подраствъщите няма да го намерят в интернета,но и там трябва да има някакво сито,че ще постигнем скоро резултатите от малцинствата!

33

преди 15 години

Ами сега вече е наред,който му се досере или допикае да го прави където му падне.Другото са остарели предразсъдаци

32

преди 15 години

вярно е като се появят икономически проблеми, слаба държава и пълна безпътица, дупетите гледат да отклонят вниманието на народа от проблемите със зрелища като шоуто на Слави, футбол или пък такива зрелища с похот и порно. това обаче е изключително опасно за възпитанието на децата, защото и те ще почнат да го практикуват. а може би това е целта - да стане бъдещото поколоние наркомани и маниаци

31

преди 15 години

Тоя па, управниците пак му виновни. Прави си "шоуто" и си *** от удоволствие в помията, която за теб е нещо върховно. Давай народа да почне да се по улиците, та да има "шоу". Чалга мозъци, недоносени, кога ли ще разберете къде е границата на цивилизацията...

30

owen20

преди 15 години

Колега точно за Италия и Гърция имаше статии за глобени туристи които правили секс на шезлонг на плажа в ранните часове.Попринцип не е нормално но аз нямам нищо против.Какво им пречи на тия *** управниците че хората се забавляват и си правят шоуто въпреки главоболията и проблемите които ни създават управниците.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИНА И РАКИЯТА :)

29

Нина

преди 15 години

Иде ми да се изповръщам. Супер гнусно е това. Деградирала работа. И аз съм млада, на 20 обаче ако видя такова нещо, веднага бих се обадила в полицията. Животинска работа.