38

Анонимен

преди 3 месеца

Виждате ли упадъкът ни? Преди 30 години каква музика имахме, какви храни, какви филми, какви коли които не се чупят на 5-тата година както сега а държи мерцедеса 20 години преди да стане за основен ремонт. Сега на 5-тата година започва да се чупи. Всичко фалшивооо бееее в този свят. Ами възпитаниетъо на децата ни???? Всичко на маййййка си отива...

37

Анонимен

преди 3 месеца

До читалище заря Защо не :)

36

Анонимен

преди 3 месеца

Ами ето за това говорим- поредния филм, който се провали с гръм и трясък. Как ще правиш филм за Лудия Макс с жена в главната роля? Толкова ли няма свестни филми с женски роли, че трябва осакатявате типично мъжките роли?

35

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 24В днешно време е модерно жените да са екшън герой.

34

До читалище заря 17

преди 3 месеца

Ами всъщност ревюто по-горе не е на *** Христова, а на Николас Барбър за BBC (пише си в края на статията).

33

Анонимен

преди 3 месеца

Като споменахте Бързи и яростни и се сетих за първия ми филм който гледах на кино. 1987-*** година. Бащата на този жанр с гонки с коли. "Шофьорът" от 1978-*** година. Кината у нас се пукаха по шевовете. И гонките бяха натурални, а не с тия компютърни ефекти. Който не го е гледал да го гледа да се накефи на натирално шофиране. 1978-*** година е нямало всеки случай компютърни ефекти.

32

До 18

преди 3 месеца

Ох дано се навият ... че в новият свят, няма и деца да жалим, ако са недостойни!

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 27Марвелските филми имат за цел да се гледат от цялото семейство.Според мен Марвел трябва да направят филми за супергерои за които не са правили преди това филми.

30

Анонимен

преди 3 месеца

До до 23 - От Birdman насам, всичкото е мега бозциа, с дребни изключения.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Вече не е за 24, а за 23 :) ... Впрочем, 23, каж ми едно - Защо смяташ, че нещастен и депресиран з*дник, като теб, трябва да си предава генните и да гледа деца? Та в какво ще ги направиш? Какво ще пречиниш на света с тях, ако станат кто теб? Мислете ги малко тея работи!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Пуснете кино филмите в стриймниг услугите директно.

27

до 23

преди 3 месеца

Бих добавил към списъка ти и "Враг пред порти", "Падналият ангел" и "Няма място за старите кучета". В момента не мога да назова нито един нов филм, който да си струва.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 27 - Бързи и Яростни и ниво? Уау! Все едно да търсиш морал и култура в чалга клуб ...

25

Анонимен

преди 3 месеца

до 22 Скарфейс като си написал и Кръстника е в този жанр- криминалния който е за мен най-великия. Даже по-добър от Кръстника.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Не се притеснявам. Има поне 500 фима, които си залужава да се гледат ввоти и трети път, а има и такива, дето през някоя година, може да се гледат постоянно. Сега всичките са ОТКАЧЕНИ! Един ми се оплака, че ледал Семейство Сопрано ... "каучнал" го бил. Гледал по 11 часа на ден. Тотален згубеняк ... като номер 24

23

Соц кино

преди 3 месеца

Изтрещелите левундери в Холивуд си повярваха, че ако ще да превърнат филмите в джендърастко-либерастка пропаганда, пак ще имат приходи. Само че на нормалните хора им омръзна бързо да бъдат поучавани и обиждани от екрана и гласуваха с портфейлите - престанаха да плащат за помия.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Сега има само шитни като уникалните тъпотии на МАРАВЕЛ - батман, паяка, спасителите, трансформърс, гозила - за деца до 10г. Дано поне мисията невъзможна и бързи и яростни да са на същото ниво.

21

Еми

преди 3 месеца

Щот правят *** филми. Тряа да има лев, трява да има църен, кой ша им ги гледа

20

Анонимен

преди 3 месеца

до 23 Като си споменал фантастични филми би трябвало да напишеш най-великия фантастичен филм за всички времена....Терминатор 2.

19

Анонимен

преди 3 месеца

до 18 Да ги дам децата си на такива консуматори като теб където за тях е най- важно най-новото БМВ, Аватар филма, Хари Потър книгата и Таблета? Никога, инфантил!