418

Гаварит Масква

преди 4 месеца

Отишъл да убива?Намерил е каквото е търсил.

417

Анонимен

преди 4 месеца

Индоктринацията в джендер ценностите е не по- малко отвратителна и даже по- опасна за младежите! Пропагандата не е само при руснаците!

416

Анонимен

преди 4 месеца

Егати вдъхновението- да се родиш за да умреш в някоя кална дупка в Украйна.

415

Всичко написано в

преди 4 месеца

тази статия може да се отнесе и към Украйна, но незнайно защо, няма същия упрек към тях и Зеленски, какъвто има към РФ и Путин.

414

Анонимен

преди 4 месеца

Какво правел в Донбас!? А вий какво правихте в Кербала!? Оня плъх в Кремал наистина е за трепане! За какво ти е това копче, бе, руска мутро, след като ти избиват децата!? Гледай президента Нетаняху какво ги прави и не му пречете!

413

Слава Путину !

преди 4 месеца

Путин е безспорно най-великия Държавник... Я каквa хубава война направи. За чудо и приказ. Два славянски народа ги вкара в безумието на унищожението. Хитлер доволно потрива ръце от отвъдното, виждайки какъв достоен наследник има в кремълския бункер.

412

Нончо

преди 4 месеца

Браво, по добре да живееш и умреш като мъж отколкото да станеш джендърско изчадие което си самоопределя пола.

411

Анонимен

преди 4 месеца

Да се молиш на бот/тррол да спре с пропагандата е все едно да чакаш от умрял писмо. Те им плащат за русофобия и за българофобия и за реч на омраза уж забранена в ЕС но жестоко използвана.

410

ТОЙ

преди 4 месеца

Прекратете тази прекалено неинтелигентна и проукраинска пропаганда, МОЛЯ.Не чукайте на точно такава чужда врата, а и не забравяйте за нелепо загиналите и от другата страна. Това е НЕДОСТОЙНО печелене на кървави и гадни стотинки от редакцията.

409

ами

преди 4 месеца

Болен народ това изобщо не може да се нарече държава

408

Анонимен

преди 4 месеца

Пропуснахте да отбележите, че е обстрелван с български боеприпаси! И вий сте дали нещо на света! Вие ако бяхте много стока, в Гърция, Сърбия и Македония нямаше да ви наричат окупатори, а световните демокрации напълно регулярно да бомбардират позорната ви столица! Вечна слава на Б-24, Б-17, Лайтнинг, Мичел, Мустанг и Ланкастър, спомогнали за демократизирането на България!

407

Анонимен

преди 4 месеца

Няма руснак, който да изглежда по този начин! Те са малко по бели монголоиди! Иначе и те като Ботев са терористи! Вярно е! Който нахлува въоръжен на законна територия - загива!

406

зомбирано путинисче

преди 4 месеца

Всеки руснак с няколко мозъчни клетки в кратуната отдавна си би камшика, емигрира в цивилизована страна и не отиде да се бие в окопите заради болните имперски мераци на кремълският фашизиран запъртак !

405

Анонимен

преди 4 месеца

Гласуваш за бсп или възраждане, получаваш ковчег за детето си. Айде честито!

404

Анонимен

преди 4 месеца

Ами като сте българи пишете на български но без акцент в начина на писане и без акцент в начина на мислене. Защо заплашваш ?!? Ето нещо което те издава че някой ти плаща за заплахите и за пропаганда със заплаха.

403

ТВ

преди 4 месеца

Вместо да се вдигнат на бунт срещу върхушката и да свалят ненормалния си ръководител и неговото обкръжение, руснаците се записват доброволно в армията, за да губят живота си в една безсмислена война.

402

Анонимен

преди 4 месеца

400, на какво менте си? Тройной? Нещастникът е казахстанец, с промит мозък и сбъркани понятия за нацисти и фашисти. Нищо украинско! В руското медийно пространство е пълно с постове за заблудения младеж.

401

Анонимен

преди 4 месеца

Фашистите го убили, а обвиняват него! Този пример показва кой е агресора! Руснаците никого не са убили за 2 години ,,агресия"! Обратното, все те загинали, унищожени, потопени! Колко приятели на русия пострадаха на най високо ниво, като президента Раиси и премиера Фицо, а руснаците не са посегнали на никого! Кой е агресора и терориста! Израел не е кой е тогава!?

400

Анонимен

преди 4 месеца

Статията и особено форума са преди всичко антибългарска пропаганда индиректна и разбира се антируска пропаганда.

399

Така, като махнем

преди 4 месеца

дупката в сюжета, между момента, в който отцепват Данил от групата му и момента, в който са прибрали трупа му от бойното поле, другото е горе-долу адекватно написано.