116

Честита мозъчна

преди 4 месеца

ампутация! _____ До 92. Анонимен Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. . . . . . . В България е даже по зле! Решихме да си купим едно жилище във Варна (морската столица), ново строителство, готово още от 2023, но не продадено защото липсвал някакъв акт с номер и причината е липсваща канализация! Та тъй! Купихме в Словения!

115

да ходят в Украйна!

преди 4 месеца

Там с радост ще ги приемат на първа линия!

114

хора?

преди 4 месеца

те са хуманоидни форми на живот ама това дали ги прави хора? Те ЛГБТ+ сами се изклюват от канона защо ни заблуждавате? Хората на земята са двуполови, а тия не мислят така!

113

Анонимен

преди 4 месеца

трябва да се върне наказанието пребиване с камъни и химическа кастрация за тези шаренките.

112

Пловдив

преди 4 месеца

Украйна е тяхната страна там ще има живот за тях .

111

Ха ха...

преди 4 месеца

По тая "логика" утре може да има протест за "законовите" права на някой си да ходи по улиците с хурка в г-за например или да ходи на четири крака, с каишка на шията, воден от "стопанина" си, а всички хора и деца да ги гледат и викат: "евала"...

110

1280

преди 4 месеца

Абе имало било 147 пола, ЛГБТ +хора, небинарни и прочие екземпляри. Аз се изумявам колко невеж съм бил като си мисля, че Господ ни е разделил на мъже и жени, а лакомията човешка се е извратила до пеeраcти и курвeтини. Тия останалите баща им ли ги е родил бе даимебамаматапроста????И докога ще ни занимават с глупости, де по един шут в пърдялниците.Защо бе защо затворихме тухларните???

109

Анонимен

преди 4 месеца

Дай Боже все така да бъде, и в един момент да се нормализират нещата на тази Земя! Амин

108

Анонимен

преди 4 месеца

Ами сравнете руската "Я сошла с ума", има я песента в ютюб, и извращенията на европейските куиари, лгтб++ и не знам какви си ypoди, уж за едно и също става дума, но тия са извратени и в червата

107

Анонимен

преди 4 месеца

Не съм моралист. Нека всеки си кара живота, както пожелае. Стига обаче, да не пречи на околните и да се натрапва с масови изяви. Клипове с гейове са плъзнали в ютуб, пинтерест и на много др. места в публичното пространство, където влизат он *** невръстни деца да търсят игри и забавления. Има напоследък и много филми на тая тема, най-вече за любов между жени. Това вече не е измерение на чувства или анализ на поврат в живота, а добре изработено порно.

106

Ха-ха

преди 4 месеца

Айде и тия се правят на богоизбрани,едва ли не!С претенции за изключителност.

105

Никога не съм имал

преди 4 месеца

принизително отношение към ЛГБТ или хора от помощните училища! Сега спечелиха ЛГБТ-тата защо ми се навират в мирогледа, подчертавам моя мироглед и се опитват да ми нареждат какво да правя или мисля! Да, вече не мога да ги понасям! Препоръчвам им психодиспансер с активно лечение и преработка на психиката! Уважавам тези от помощните и съм готов за помощи защото нямат лоби и не са като наглите ЛГБТ организирани и не са замесени в политически корупционни схеми!

104

Анонимен

преди 4 месеца

В Иран педеращината е криминализирана и за практигуване ги бият с пръчки публично на площада. Но затова пък Иран е единствената страна в света, в която държавата плаща операцията и хормоналното лечение по смяна на пола, и дори преиздават всички документи с новото име и новия пол дори свидетелство за раждане.

103

тъпите еврогейци

преди 4 месеца

Едно време бяга забранили на запад да пускат "Я сошла с ума" на Тату, по някакъв начин беше влязла в някаква западна класация. А сега изведнъж се изпедерастиха всичките и започнаха да се кланят на педеращината.

102

ПО-РАНО ПЕЕ-РАСИТЕ

преди 4 месеца

СА ГИ ГОРЕЛИ ПУБЛИЧНО > ако не е било това, сега нас нямаше да ни има

101

Анонимен

преди 4 месеца

"Аз съм екскурзовод. Последно се върнах в неделя."Излъга яко и си повЕрва! Като за "приятеля" ти който по същото време се "върна от Русия"!

100

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия, и разправя, че извън Москва и Ленинград навсякъде е пълно с хомосексуалисти.

99

Мхмм...

преди 4 месеца

Тия сега за какво реват? То и аз искам секси яки мацки, манекенки, моделки, актриси и певици да ми обръщат внимание и да ме свалят, ама в същото време те даже не знаят за жалкото ми съществуване...

98

До 111

преди 4 месеца

Явно не си излизал от селото си! Единственият език, който се опитват да говорят на рецепциите по турските /изключвам 5 звездните/ хотели е руски, около Одрин и български!

97

До До 95

преди 4 месеца

Турците си говорят само турски. Това трябва ли да ми говори нещо?