272

Анонимен

преди 4 месеца

Клети шпиони! Продали приятели,колеги и съседи и ги пратили в затвора,защото не харесвали комунизма и управлението.. Ако има Бог да ги накаже, ако не съдбата да им го върне..Толкова шпиони няма никъде. А народа си има толкова ниско ниво на интелект( Ние сме на последните места в Европа по интелект) и никой не е учуден ,че оставят тези мафиоти да ги управляват.

271

:)))

преди 4 месеца

А нашите агенти в САЩ как са?

270

Анонимен

преди 4 месеца

A MOCAД бpou лu ce?

269

Ще Гласувам за

преди 4 месеца

ПП

268

Ха ха ха

преди 4 месеца

Само в ПП и ДБ няма сътрудници на ДС. От тях никой не е работил за благото на народа и държавата.

267

Анонимен

преди 4 месеца

Ами работил е за държавата човека.

266

Анонимен

преди 4 месеца

Я, изненада. Поздравления за Етиен. Издигна ми се в очите. Бил е към наща си Държавна Сигурност, а не към Мосад, например.

265

Анонимен

преди 4 месеца

Гласувайте за Възаждане или Величие иначе отиваме на фронта. После да не ревете, щото като сме там аз ще знам защо и вие ще знаете защо. Не бъдете като украинците да мислите че няма да ни се случи.

264

...

преди 4 месеца

Партия Морал, единство, чест 5 сътрудници

263

Анонимен

преди 4 месеца

известни от по-старите евреи или полуевреи в българия безпартийни няма особено, особено се е внимавало от бкп да се запуши със свои.

262

Анонимен

преди 4 месеца

Сделкаджийско меле е, просто никога не си се занимавал с нищо и затова не го знаеш, така вярвате в много пресилени варианти на конспиративните теории. Сделката на сакскобурготски тогава беше и с крадците и връзкарите на местните комунисти и със запада, имаше едно много интереснон интервю с яков джераси, май вече не се намира в нета.

261

breg

преди 4 месеца

плевнята се е разкаял преди изборите за Соломон Паси, и това е резултата от нацизма муПлевнята кат Хитлер с анти-ДС excuse

260

Анонимен

преди 4 месеца

Като излезне виждаш как тотално му личи по изражението примерно на снимката горе.

259

Българин

преди 4 месеца

Защо сега а не през1991г.

258

Анонимен

преди 4 месеца

Махайте ги от листите , защото агенти като Румен Гечев продължават да доносничат на Путин, неодавна го разследваха за получени пари срещу легитимиране на изборите в Русия. Ако влезе в Европарламента , ще още един проводник на руската политика. Всъщност въпросния индивид доносничи за всеки който му плаща, никакъв морал. Дори се хвали в едно интервю че е писал доноси за научния си ръководител

257

Стамат от Карнобат

преди 4 месеца

Ебал_съм_ги_сите!

256

Анонимен

преди 4 месеца

Хора трудно ще се отървем от Руската Агентура. Тя е навсякъде.

255

Анонимен

преди 4 месеца

А как е с агентите в България на САЩ, Турция, Великобритания и т.н. ?

254

Истината 5

преди 4 месеца

Всъщност въпросът е метафизичен. На мнозина следното твърдение би се сторило налудничаво, но в същината си това е борба между сатанинския тоталитаризъм и свободната човешка личност (Христовия дух). КГБ/ГРУ и нейните пионки в България целят да смачкат Христовия дух и да унищожат Божественото в човека. Те постигат това чрез политиката, икономиката, културата. Тоталното опростачване и оскотяване на българския народ е факт. Това, която лукавия не постигна чрез османците , постигна чрез службите. :))

253

Истината 4

преди 4 месеца

Нещата са по-сериозни. Ако някой си мисли, че в съвременна България няма доноси, шпионаж и репресии, е в голяма грешка. Службите си действат, както едно време. Както тогава разбиваха животите на дисидентите и инакомислещите, така правят и сега с онези, които са възприемани като заплаха за бъдещата България (върната под руско крило). На неудобните им се организират инциденти, нещастни случаи и всякакви неуспехи в личен и професионален план. Мнозина от тях дори не са популярни личности.