93

Така написано

преди 1 месец

се учудвам как още има хора, на които не им е втръснал тоя и държавата му?

92

Бай Кор

преди 1 месец

Да уточним нещо:1.Ти не си президент на Украйна от 21.05.24г., защото по вашата Конституция, след изтичането на мандата, до провеждането на нови избори, президент е председателя(говорителя) на Радата.2.Светът отдавна се умори от твоите просии.3.Незнам къде и кой нападна отбранителния съюз НАТО, та толкова се пенят.4.Украйна не е член нито на НАТО, нито на ЕС. С една дума, всичко е за пари ! Ама да затриеш един народ и една държава, само за някакви хартийки...Собстеният ти народ ще узрее скоро...

91

Анонимен

преди 1 месец

Накратко казано, Съединените щати искат да унищожат Русия и за това разширяват НАТО, принуждавайки Москва да отстъпи - с помощта на оранжеви преврати и подклаждайки сепаратизъм.С други думи, Путин не се е побъркал и всъщност не нападна Украйна. Той просто проваля плана на Америка да срине Руската федерация.

90

Анонимен

преди 1 месец

В случай на горния сценарий, Русия ще загуби способността да контролира Кавказ и ще бъде принудена да се оттегли по на север, напускайки Чечня. Тогава руснаците ще започнат да напускат различни райони на самата Руска федерация, а южните граници на Русия ще станат изключително уязвими. Русия ще продължи да се разпада на все по-малки и по-малки парчета, докато не се върне към много старите си граници."

89

Анонимен

преди 1 месец

Stratfor Джордж Фридман:"Ако Западът успее да установи контрол над Украйна, Русия ще остане беззащитна, нейните югозападни граници ще бъдат отворени за атака на Украйна и западните региони на Казахстан са разделени от около 400 мили, а именно чрез този регион Русия демонстрира силата си на Кавказ.

88

Анонимен

преди 1 месец

Точно това се случи: Америка разшири Алианса и накрая руснаците се опитаха да пробият обкръжението, за да не бъдат задушени. Сега атлантическите лидери и медии, както предсказа Кенан, се хванаха за лъжата, че руснаците са такива.

87

Анонимен

преди 1 месец

Ето какво каза Кенан през 1998 г., когато САЩ решиха да разширят НАТО: Мисля, че това е началото на нова Студена война. Мисля, че това е трагична грешка. Нямаше причина за това решение. Никой не заплашваше никого. Това разширяване ще накара бащите-основатели на страната ни да се обърнат в гробовете си (...) Разбира се, ще има лоша реакция от Русия и тогава разширителите на НАТО ще кажат - ние винаги сме ви казвали, че руснаците са такива - това просто е грешно."

86

Анонимен

преди 1 месец

Тоя освен че е наркозависим,определено не го слуша и главата!Трепят ги като мухи,разрушават им държавата,а то вместо да помисли как да спре всичко това,продължава да се прави,че дъжд го вали!

85

Анонимен

преди 1 месец

Джордж Кенан: Разширяването на НАТО е трагична грешка.Когато Сенатът на САЩ одобри разширяването на НАТО през май 1998 г., Джордж Кенан беше един от първите, които подчертаха колко голяма грешка е това. Кенан е архитектът на американската доктрина за сдържане на СССР. Тя се основава на известната дълга телеграма, която той изпраща до Вашингтон през 1946 г. като млад дипломат в Москва. След това Кенан оглави отдела за планиране на външната политика на Държавния департамент на САЩ

84

Анонимен

преди 1 месец

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обвини Китай, че разпалва войната в Европа, като подкрепя Русия. Но всъщност Северноатлантическият алианс и неговият собственик САЩ отприщиха и разпалват войната в Европа. Нещо повече, сега Америка чрез военен конфликт се опитва да подчини напълно стремящия се към стратегическа автономия Стар континент и да го превърне в съюзник в основното противопоставяне разчистването на сметките с Китай.

83

Анонимен

преди 1 месец

"Джумхуриет": Путин осуети плана на САЩ да обкръжат и разрушат Русия. НАТО твърди, че Пекин, подкрепяйки Москва, разпалва война в Европа. Всички тези приказки нямат нищо общо с реалността, пише Мехмет Али Гюлер в турския ежедневник "Джумхуриет". Путин със своята специална операция осуети плана на САЩ за разпадането на Русия. Сега Америка се опитва да подчини ЕС, за да се изправи срещу друг конкурент - Китай.

82

Анонимен

преди 1 месец

Да се умори ли? На света му писна от войната. Изхода е предопределен още от началото, но САЩ решиха да си пооправят бизнеса покрай суматохата и затова се разтегна като локум. Но края е ясен.

81

Анонимен

преди 1 месец

Наглостта на този американски слуга е безгранична! Бандеровците хвърлят сънародниците си на сигурна смърт заради чужди интереси. И нас ни чака същото заради продажните ни политици!

80

Анонимен

преди 1 месец

Зельо, хващам бас че съжаляваш че се хвана на тази игра. Сега колко щеше да ти е хубаво да си харчиш паричките от джендърските ти изпъления по телевизията. Ама пуста лакомия - подлъга се от западните ти приятелчета. И сега след 1 милион трупове вече много добре знаеш че ти паричките няма да харчиш. Най-вече твоите ще те гонят - за всичката смърт която причини.

79

Смел Гибсов

преди 1 месец

Ей Много си *** Саше,,,//..

78

ароматния пръч

преди 1 месец

И от какво да се уморя.С новини и без новини за Украйна бирата все ще се лее в устата ми.Да си призовават двамата с Путин тези дето воюват,аз няма от какво да се уморя.

77

Анонимен

преди 1 месец

До Отговор до питащ - И кой е Марк Епископос - научен сътрудник по Евразия в Института за отговорно държавно управление Куинси. Той е и професор по история в университета Меримаунт. Епископос има докторска степен по история от Американския университет и магистърска степен по международни отношения от Бостънския университет.

76

Анонимен

преди 1 месец

Демек от нас парите от него труповете? Нацистката наглост не знае граници.

75

ето ти едно мнение

преди 1 месец

До Отговор до питащ - "Безусловното поражение на Русия е фантазия. Руските сили не напредват бързо, защото стратегията на Русия не е да завзема големи територии или да обсажда големите градове, а бавно да смила украинските войски на множество точки по линията на контакт, коментира Марк Епископос." Ония приказки за три дни са западни лакърдии, никой в Русия не е поставил такива цели.

74

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Този ще ври в казана.