264

Анонимен

преди 1 месец

Боже..голяма постановка,снимки ли е чудо ли е.Театър в стил Зелений

263

Анонимен

преди 1 месец

На всеки 80-100 години Западът се заиграва с Русия, за да стои още толкова години нассрран и да си ближе раните.

262

Русия

преди 1 месец

Лабораториити на ПОСОЛСТВОТО кви ли неща не си измисля вече.

261

Анонимен

преди 1 месец

Напишете нещо за добре препечените франсета в Одеса !

260

Молодци

преди 1 месец

Айде повече такива руснаци. Като станат поне едно 50-60 хиляди, НАТО може да ги обучи и въоръжи да поемат към Кремъл, но този път сериозно, не като ония страхливец Пригожин.

259

Анонимен

преди 1 месец

България трябва да подкрепя с всички усилия Русия, защото тя ни е освободила от турските поробители. Какво е направила за нас Украйна, освен, че забрани българският език в училищата и разруши гроба на хан Кубрат?

258

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление голям процент от руснаците в Блатная си харесват диктатурите или не могат да се организират, за да се борят с тях. Малко са избягалите като тези, които се борят с диктаторите си.

257

Анонимен

преди 1 месец

Глупости на търкалета. С такива масовки без хора остава да попитаме коя тъмна душиска е дала парите за таз поквзуха? Видяхие ги легиона - шепа нашмъркани улираси.В Русия им викат придурки.

256

до 261

преди 1 месец

Нещата може би биха се променили,ако тези който не са гласували отидат и гласуват с "не подкрепям никого".Защото ако съберем 70 процента неподкрепящи никого,тогава би ми било интересно къде ще отидат"избраните".Ето тогава бихме могли да им кажем,че могат да отидат на разходка в парка,но не и парламента!Защото сега и до ден днешен ни управляват БКП. Без лустрация,няма демокрация,разберете го!

255

Божеее

преди 1 месец

Туй хибридията на НАТО и Бг няма спирка.... дъното копаят...

254

"руснаци"

преди 1 месец

Пушкала, джепанета, ракети... ама где ви е пушечното месо....А защо никъде не прочетох, не чух украинци да подкрепят, да се събират и да отиват на фронта ей така доброволно с любов и отговорност към родина... на всякъде се чете и съобщава, че бягат от фронта, бягат от Родината плащат луди пари на каналджии, митничари по границите за да налазят по курортите на Европа и света.... Божеее родолюбци!!!

253

Отговор

преди 1 месец

До м,да 255 Ами да се возят хората. И нашите БТР се използват за возене .Няма да маат пеша , я .

252

до 261

преди 1 месец

За съжаление политиците от Възраждане не са възрожденци!Само са русофили.За сравнение възрожденците са били българофили-строили са училища,читалища,църкви-спомагали са за възраждането и запазването на българщината.Сред днешните ни политици има русофили и американофили.Но българофили не виждам.Явно и повечето хора така смятат,та затова не гласуват. Просто няма за кого!Ако съберем негласувалите и гласувалите неподкрепящи никого сме 70 процента!

251

Я па ти..

преди 1 месец

До Анонимен 256 Ти па си много ориентиран щастник.Айде бегай.

250

Бах мама му.

преди 1 месец

Свобода на Русия срещу Единна Русия.Как смеете да публикувате такива неща.Ние русофилите сме възрастни хора. Не ни причинявайте инфаркт. И снимките са манипулирани.

249

Анонимен

преди 1 месец

БРАВО

248

Анонимен

преди 1 месец

Време е за Възраждане!

247

Анонимен

преди 1 месец

Да идат на фронта като са толкова принципни, ама нямат топки

246

Таня

преди 1 месец

Браво будни хора. Докато още се раждат свободни хора, диктатурите никога няма да имат шанс.

245

До 251

преди 1 месец

251,това са от групата за съжеление ,,не гастрольори,, защото се закотвиха три години на хранилка на гърба на българите Украински Ол инклузивни търтей