45

Анонимен

преди 3 месеца

Защо изобщо хора се подлагат на този тopмoз да пътуват с БДЖ?! Не разбраха ли, че това не е нормален транспорт за хора? БДЖ не се справя с функциите си. В друга страна цялото ръководство и персонал щяха да бъдат отстранени много отдавна.

44

Един континент

преди 3 месеца

Две Вселени - Испания влакове с по 313км/ч.Ориенталския нужник 62км/ч средна скорост горящи, не пристигащи. Нямате идея злобни панели колко сте изостанали!!!!!!

43

БДЖ

преди 3 месеца

Ами не е само в България да стават аварии. Навсякъде по света има аварии със ЖП транспорта. Който е много нервен да си ходи у пакистан.

42

грижа за пътника

преди 3 месеца

няма . На ски , на градски транспорт , на самолет , на кораб , на рейс . забравят те , навикват те , окрадяват те . това е оставайки здрав и жив . другите случаи са безброй . инциденти с транваи , тролеи , таксита , и т.н. някъде пише за компенсации , хотел за нощ , храна и вода . КЗП лъже и това само го пише . затова при нередност и трагедии се оправят само французин с кугър . Каролев с балтов и 12 м безплатно в пирогов . Да .

41

СОЦ--РОМАНТИКА

преди 3 месеца

ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ СЕ ДВИЖИМ С 45г. ЗАКЪСНАНИЕ В ЖИВОТА!СЪДБА. БЕ....ХАХАХАААА

40

До 34

преди 3 месеца

Абсолютно съм съгласен с теб.Докато във влаковете се возят по няколко човека и такива,които ги ползват безплатно,никога няма да има пари за този транспорт.

39

българина

преди 3 месеца

с 10 млрд които се дадоха за ненужни самолети и бронетранспортьор, щяха да се купят 50 скоростни влака , при 85 общо сега, и да се построят линии за тях във всички направления, както и три тунела под Ст Планина, още 2 моста на Дунава. Но прозтото население си иска БМБ...... който може да емигрира

38

Анонимен0011

преди 3 месеца

Помните ли разказа Дядо Йоцо гледа на Вазов? Едно време железниците са били символ на просперитет и технически подем. В момента над 80% от инфраструктурата е то времето на бай ви Тошо. За състоянието на жп парка не коментирам. Случвало се е композиция да закъснее, защото чака друга да дойде, та да може да закачат нейния локомотив, че нямат достатъчно. По добре да впрягат коне и волове, по-бързо ще е. Та да, дядо Йоцо гледа.

37

Анонимен

преди 3 месеца

То пък едни влакове!Да те е гнус да се качиш в тях.

36

Ориенталския kenеф

преди 3 месеца

Най-пропадналото подобие на държава, с най-просто население

35

Анонимен

преди 3 месеца

Имахме еконт министър на транспорта. Развитие на БДЖ и НКЖИ по време на мандата му - отрицателно.

34

АХ ТОЗИ ДЖАЗ

преди 3 месеца

АХ ТОЗИ ТОК, ТОЧНО ТУКА ЛИ НАМЕРИ МЯСТО ДА СПРЕ. НЯМАЛИ МЕСТА ДРУГАДЕ ПО СВЕТА

33

Спокоен

преди 3 месеца

Хайде, хайде. ЖП траспорта, извън товарните превози, е ефективен единствено и само за превоз между мегаполиси. Когато ежедневно пътуват милиони. Които ние нямаме. Абсолютно безумие е да се вкарват стотици милиони пари в пътнически ЖП транспорт. Абе хора, ЖП гара в Русе, порещам гости от София. Ами то към 15 човека слязоха от влака. Тока за осветление на перона не може да се плати с билетите им.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Веднага оставка на министъра на транспор та безхаберника ренегат Гвоздейков и на пор едното ръководство на БДЖ-гола вода.Да блокираш за 2 години жп транспорта,когато е блокиран и автомобилния път София-Враца-Видин!????????Оставка.....

31

ДОБРЕ , ДОБРЕ Е....

преди 3 месеца

....ЩОМ НИ ДОКАРВАТ ОЩЕ ЖИВИ, ДОБРЕ Е.....ХАХАХА

30

ЗАКУСНЕНИЯТА НЕ СА

преди 3 месеца

ОТ ВЧЕРА И ДНЕС А ОТ 9.9. 1944. ТАКА ДА СЕ КАЖЕ ИЗТЪРВАЛИ СМЕ ВЛАКА

29

Анонимен

преди 3 месеца

Кога ще ги стигнем китайците. Над 45000 километра високоскоростна жп инфраструктура. Високоскоростна, без кавички. Генералният план, са 70000 километра до 2035.

28

Изумен

преди 3 месеца

Аз наистина съм втрещен. Какво правят тия хора в български ЖП транспорт? Не бе хора, не ви говоря за пътуване с личния ми автомобил, той си върви с грижите за паркирането, но цената на автобус ми е съотносима към ЖП-то. Да не говоря за бързина и комфорт.

27

СМЕХ....

преди 3 месеца

ПАК ДОБРЕ, ЧЕ НЕ КАТАСТРОФИРАТ , КАТО "МАЙСТОРИТЕ НА СПОРТА" ПО ШОСЕТАТА.....ХАХАХАААА

26

Фин

преди 3 месеца

До Анонимен 20 - типичен коментар на комлексиран ганчовец. Върви го кажи на германците или японците! Нещастния и с комплекси *** се качва 20 годишния дизел и бръмчи навсякъде и омаслява навред.