21

Български патриот

преди 1 месец

Супер радостна новина ,денят ми започва чудесно Така всеки ден по две по три освободени селища.На ден Укро райха губи по 2000 солдата на ден.С това темпо до края на годината общите им загуби ще минат един милион.Добре е работата.

20

ебни атлантици

преди 1 месец

искате а върви ппеерастия,та обаче ние не харесваме пеераас,тията ай чиба

19

Анонимен

преди 1 месец

С толкова западна и ЮЕС техника няма как Украйна да падне. Руснаците губят на всички фронтове и Путитн вече търси убежище в Приморско

18

Суровикин

преди 1 месец

Не вярвам аз Русия да е превзела нещо. Това е само пропаганда. Мисля, че Укр е превзела почти цялата Русия. Още малко остава

17

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците разбраха, че трябва да освободят цяла Украйна. Хората са временни, Русия е вечна.

16

Анонимен

преди 1 месец

Интересната част е, че уж ДНР и ЛНР били в РФ, ама РФ не владее и 50% от тях. Няма страшно. Утре Киев ще е превзет!

15

Анонимен

преди 1 месец

След като освободиха населените места Кисловка и Ивановка, руснаците се насочиха към Степна Новоселовка, Харковска област.

14

Анонимен

преди 1 месец

С вчерашната декларация на ОСАД в София ми се струва, че българските туристи по черноморието това лято ще са много малко и много възрастни. Имам усещането, че на Германия и предстои ново натоварване на соц система. На някои младежи рязко ще им се приходи на екскурзия в западна Европа. Ще го поемат бедните! Опять!

13

Анонимен

преди 1 месец

Зе-узурпаторът прави невероятни усилия да задържи руснаците северно от Харков, а те му отговарят на юг, като освобождават населените места Ивановка в Харковска област и Нетайлово в Донецка област. И това не са последните населени места, паднали под руски контрол. Виж какво се случва в Уманское, Яснобродовка, Сокол.

12

Отговор

преди 1 месец

До До Анонимен 7 14 Милионерки, защото Путин им дава по едно електрическо колело и са доволни,че го няма съпруга пияница, да ги бие.

11

До Анонимен 7

преди 1 месец

Защо да стават милионерки?Това не разбрах.

10

Анонимен

преди 1 месец

Освобождаването на Украйна от черното натовско-фашистко робство е трудна , но благородна работа !

9

Работата е:

преди 1 месец

Покрайна смело отстъпва, Русия плахо настъпва.

8

Анонимен

преди 1 месец

Закъснявате. След освобождаването на Нетайлов в Донецка област, руснаците се придвижиха на запад и започват да обхващат Карловското водохранилище, което е последното естествено препятствие в този район.

7

Анонимен

преди 1 месец

Голямата война идва.

6

Анонимен

преди 1 месец

Превземат. С помощ или без, Украйна потъва. Тук някой се е загрижил за рускините милионерки. А украинките прости вдовици, тях какво да ги правим?

5

Ти да видиш..

преди 1 месец

Село по село , крачка по крачка и така още десетина години.

4

Бай Дрън

преди 1 месец

Той Зеленски иска да преговаря, но НАТО, контролирано от САЩ и Великобритания, не му дават :p Колкото пъти Русия постигне големи успехи, толкова пъти НАТО излиза с огромни обещания, хаха. Не, не, не трябва да се позволява на Зеленски да преговаря, докато не загине и последния украинец. После ще преговаряме за бившата територия на Украйна.

3

Анонимен

преди 1 месец

Това е контролирано от Украйна превземане. Вчера четох, че Украйна е поставила руската офанзива под контрол. Явно стратегически са се оттеглили украинците. Дайте им още долари и оръжие. И за всеки случай жива сила.

2

Анонимен

преди 1 месец

Скоро Беларус ще открие втори фронт за ужас на недоклатените натовски меки китки !