14

Ушанката

преди 1 месец

на снимката е добър пример за феновете на Възраждане и г-н Копейкин. Ще се потрепят още няколко години и пак ще има купони за хляб накрая.

13

Анонимен

преди 1 месец

На мен ми е интересно след време Запада ако започне да произвежда роботи войници какво ще последва.

12

АнонимеН

преди 1 месец

ТЕРОРУСКАТА Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ ЗА ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ И ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА НЕ Е ОБЯВЕНА ЗА ГУБЕЩА СА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И НАДЕЖДАТА ТРЪМП ДА СПЕЧЕЛИ ЗА ДА СПАСИ РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА ОТ СВАЛЯНЕ СЪС СИЛА И НЕЙНИЯ РАЗПАД!

11

Анонимен

преди 1 месец

Така де, само Сталин може да се сравнява по брой на избитите руснаци със сегашното Кремълско диктаторче

10

Анонимен

преди 1 месец

Външния минисър на Германия Аналена Бербок казала че - ,, Дядо й защитавал евросъюза от Сталин ,, :))) Както и че - ,,Германия трябвало да направи завой на 360 градуса към Русия :))) Тоест да се завърти около оста си е пак да е обърната към Русия :))) Такива ми ти евроработи .

9

ами браво!

преди 1 месец

До Анонимен 4 Ами добре! Радвам се за което! Но иначе се чудя. Ако 50 милиона са загиналите, тогава колко е било цялото население на Русия. Щото сега не са само 50-60 милиона, а много повече руснаците!

8

История

преди 1 месец

Некролога се подава от джоба му,но носи портрет на Сталин...да го попиташ защо го носи,едва ли ще ти каже...такава е промитата маса в РФ...

7

Анонимен

преди 1 месец

Сталин ако беше жив Путин щеше да бъде разстрелян затова че руската армия две години тъпче на едно място в Украйна

6

Сталин:

преди 1 месец

За верността на пътя си, съдите по силата с която ви плюят враговете!

5

Анонимен

преди 1 месец

Още ли не са вградили ИИ на чичко Ленин?

4

Анонимен

преди 1 месец

Русия никога няма да се оправи от това, което направи чyдовищeто Сталин. Тридесет милиона човека убити, двадесет милиона разселени... И още двадесет милиона жертви във войната... Над петдесет милиона жертви... Петдесет милиона човека... Руский мир...

3

Ха

преди 1 месец

Защо не?!

2

Х

преди 1 месец

не мога да повярвам, че е по-срамно да си руснак от това да си българин...

1

Супер!

преди 1 месец

Ами значи руснаците не са неподатиливи на чуждо влияние. Слушат много често и чужденците и се учат от тях. Кой каза, че не е вярно? Йосиф Джугашвили-Сталин е грузинец. Значи руснаците се учат от един грузинец!