251

Анонимен

преди 1 месец

Обединеният свят трябва да изпрати спецсили да измъкнат тенгриянския шаман Габишев от принудителния психозатвор в Усурийск или там е която сибирска дупка са го наврели кремълските джуджаци от страх. Защото още когато се опитваше по мирен път да изгони демоните от Путин, предупреждаваше че ако не успее ще има много кръвопролитие и ще дойде времето на войната

250

крундел

преди 1 месец

ехаа, димата, фен съм му, бях се притеснил, че препил нещо и не е добре, отдавна не беше плашил с ядрено оръжие...голям клоун е, има талант, останалите не им се получава някак си...при него му идва от вътре, трябва канал в тубата да си пусне...

249

анонимен

преди 1 месец

Руските царе, какъвто всъщност иска да бъде Путин, винаги са имали шутове, чиято основна задача, освен да се правят на откачени, е била да казват някои неща вместо батюшката. Та Дима идеално се вписва в образа на придворен ***. Хем е пернат У глЪвата, хем плямка глупостите на господаря си на килограм. Но и двамата са жална картинка.

248

Христо Христов

преди 1 месец

Човекът казва факти.

247

Злобно джудже

преди 1 месец

Ние , кремълските гномове решихме - всички ще ви бомбииим, ааааа. Много сме зли, седим на големи ядрени ракети. Друго нямаме ама имаме ракееети и ще избомбим целия свяят защото сме много злиии!

246

пхахаха

преди 1 месец

чебурашка на шише водка евала че успава да използва компа хахаха

245

Анонимен

преди 1 месец

Другата седмица в Украйна започват доставките на снаряди от цял свят , по чешката инициатива Стотици хиляди

244

Анонимен

преди 1 месец

Ако Полша получи радиоактивна прах от кремълските джуджета ще останат само зъбите. Светът ще оцелее, защото психопатите не могат да избомбят всичко и всички. Но те ще останат като най масовите убийци в историята, а Мордория ще бъде радиоактивна пустиня в следващите 10 хилядолетия

243

Анонимен

преди 1 месец

Всички около путин са пернати като тоя алкохолик

242

Анонимен

преди 1 месец

има ли болни западоблизци?

241

Анонимен

преди 1 месец

Какъв Мечкаров е това кремълско джудже бе? Истинското му криптохазарско име е Мендел. Повтарям -Мендел Давид Ааронович . Явно сега има алкохолна ремисия и пак плаши света с ядрена война за да си продължават терора в Украйна безнаказано

240

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е цивилизованият Свят да издигне СТЕНА между себе си и северноазиатската сатрапия! Това е единственото възможно решение да спрем ПРОКАZAТА! Половин век градихме МОСТОВЕ, по които във вените ни се вля ОТРОВАТА...ВРЕМЕ Е ЗА ОТПОР!

239

браво на Медведев!

преди 1 месец

Мноого добре казано! Нека поляците си помислят дали да се месят в Украйна. И дали искат ново руско робство както преди 1917 година в продължение на 100 години. Щото може отново руският ботуш да ги тъпче.

238

Загробски

преди 1 месец

Другаря Медведев е навремил да отпътува към сибирските полета,където беше умъртвен Навални.Там има доста пепел оставена за Кремълския Чекатило.Нито един диктатор не е пукнал от нормална смърт.Двамата с *** в едно кладбище,да им прави компания маршал Киро Гондяев Негодника с бялото було.

237

Г. Симеонов

преди 1 месец

Абе няма ли да излезе някой лидер и да каже пред света. Вижте хора, измислих безплатна енергия и храна за всички халал да им е. За кво да си губя времето да слушам некви сърдити и некадърни старчета? Като се роди втория Тесла ме събудете иначе не ми пращайте повече покани да коментирам и оценявам новинте в днес.бг

236

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Кога Полша ще получи своя дял радиоактивна пепел? Когато вятърът задуха от изток.

235

Вангелио

преди 1 месец

Виждам в Москва да растат огромни бели гъби.

234

ПроСоТо

преди 1 месец

извинявай,наистина за последно:..- Не те знам малък ли си,голям ли си,но по времето на "соца" ни плашеха със "Запада" и нато-24/7..Сега СЪЩИТЕ активисти ни плашат "31" с..РУСИЯ ! И тогава и сега,това беше и е ПОХВАТ да ни държат изплашени и смирени...Ей това е,което ме дразни...Иначе право на мнение има всеки..

233

ПроСоТо

преди 1 месец

228,как не ми се получава,бе човек ?..Та ТИ го доказваш !..Нали това твърдя-че напиши на русофобите "путин" или "русия" и те пощръкляват...Ти вече няколко пъти ме подкрепяш..Как да не ти благодари човек ?...Но спирам,оставям ви сами на ринга..Успех в плюенето !

232

YTT

преди 1 месец

До ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ "ОСВЕН ПОЛЯЦИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ ПРОПУСНАТИ И СОФИЯНЦИ, ДЕТО СРУТИХА ПСА" Възможно е, живота на Митрофанова или Радев не струва и 5 стотинки на господарите им от Русия.