448

У нас няма туризъм!

преди 1 месец

У нас е "МУТРИзъм"!

447

курортист

преди 1 месец

Пожелавам прекрасен отдих на българите-патриоти, които ще отидат на бетономорието. Ние пак сме в Гърция, идете и вижте защо. И защо са там нашите сервитьори, готвачи, и са къде-къде по-любезни...Пожелавам и по-бърз фалит на българското хотело-кражбо-рекетиращо съсловие.

446

Тон

преди 1 месец

Българският туризъм заслужава смърт, тези хора не се научиха да правят туризъм, а защо няма български персонал,пак те са виновни!

445

Някой

преди 1 месец

Оооо живи да ги ожалиш всички, но никой никога не го е интересувало за нас никога. Нито преди нито сега нито за в бъдеще затова м@****т@ им на всички. Държавни и чужди кръвопийци вампири всякакъв сорт. На чужд гръб лесно и хубаво им било господари всички Вижте и времето. Първото елементарно нещо когато ходиш на почивка е да видиш времето. Другото е къде и какво е средата в която ще те посрещнат-пресен пример Майорка. Някога беше рай в бг на морето. Престъпниците унищожиха всичко.Никой те ги иска

444

Някой до Ивелин Миха

преди 1 месец

И аз това викам тотален крах в ЕС и кой от къде е. Така и така все не видяхме кьоравото само гърч.Поне абсолютен крах обявява се тотален банкрут и да не ни търсят и за сметки. Минахме през много тъкмо се усмихнахме и ни удариха лошо отново както винаги. Така и така не може да ти го усмисли мозъка и защо въобще учихме и сме гладили поколения да те предават свой за сметка на чужди и нищо не можеш да направиш.Всичко занулено кой от къде е и ще се оправяме пак сами. Кога закона не е закон става така

443

бл.134 в Zап. парк

преди 1 месец

Супер са новите българи .Те ще са по добри от старите ! И дано да ви го натресат в алчните и мързеливи ***

442

Някой

преди 1 месец

Първо внасяха сирийци, после афганистанци, тунизийци, африканци, купени булки от бардаци от Тайланд и от Виетнам,като ги хванат с нещо пускат следващ вид от газа, от Китай, от Украйна, така, че не е чудно и сега за тези ако не мине номера ще са следващи по някакви пътеки знайни и не знайни трябва да се точат пари и кръв.... Има ли още нации да дойдат, че не са видели при тях престъпни мафии политици да видят и нашите хаха същите като техните ама са бели все екзотика им идва ...ужас

441

Га

преди 1 месец

Щом позволяват парите, заработени от туризъм в България, да изтичат към страни от третия свят, вместо да увеличат макар и с малко заплатите на българските работници, нека незабавно да се увеличат данъците в двоен размер за тези алчни негодници!

440

Някой

преди 1 месец

Специална акция лилав венец. Ами ние така и не успяхме добрите и честни работливи граждани на България да видим нормални почивки и да обиколим държавата си да я издигнем на ниво. Престъпниците я сведоха до там та поне да се оплакват в Черно море от тръбопроводите няма да ги засегне нещо ако плува хахаха поне не толкова видимо пък ако има мини от тук и там всеки си преценява риска. Кой при кой и как се интегрира е другото нещо. Като видим и времето поне да се оплакват хората в Черно море.

439

Крундел

преди 1 месец

Проблема е, че част от тия са отмъстителни диваци и "хотелиерите" почнат със стандартните си номера може да получат я ножка я нещо друго ...

438

Тъ.панар

преди 1 месец

Българските хотелиери си мислят, че щом са от Бангладеш и Виетнам могат да ги гърчат както си искат. Не отчитат, че заради "бизнесмени" като тях стандарта в България отдавна е паднал до нивото на най-бедните страни. Сега като почнат със старите мурафети да глобяват, да плащат по-малко от обещаното, да ги карат да работят непрекъснато, догодина и от Бангладеш няма да дойдат да работят и пак ще се почне мрънкането.

437

анонимен

преди 1 месец

Имаме си достатъчно такива българи !

436

88

преди 1 месец

Много тъпо заглавие, сигурно журналистите се припознават ,че произлизат от Бангладеш

435

Само Ботев Вр. и

преди 1 месец

тесни виетнамки! Да идват. Ако някога се разведа, то ще е заради виетнамка. Много по-добри съпруги са от нашите джофри. Освен това колкото и пъти да са раждали, винаги остават тесни.

434

ароматния пръч

преди 1 месец

М,да,при вида на тези сервитьори всички фенове на победителя на Евровизия ще напълнят хотелите у нас.

433

Руфи

преди 1 месец

Къде ми сравняваш Виетнам с Бангладеш! А виетнамките са страхотни красавици!

432

Бг чурбаджия

преди 1 месец

Кви европейски заплати за вас бе, стотици милиони индо-китайци чекат за вашето място.

431

Миди и индийци

преди 1 месец

Тоя Налбантов миналата година ядеше сурови миди за да докаже чистотата на морето. Явно такива му са действията-лишени от елементарна логика.

430

Без промяна

преди 1 месец

Мутрите навремето когато работника искаше усигоровки на 8 часа ,нормално отношение и заплата да умре от глад му викаха : Е еее там на портала чакат 20 човека за твоето место . Сега викат еее там в Индия милярди работници чакат за твоето место.

429

Анонимен

преди 1 месец

Бангладеш били нармални. Ти ходил ли си там. Бял човек по улиците само с охрана. Зад някой ъгъл ще те приберат и сготвят за месо с ориз. И са расисти.