44

Анонимен

преди 1 месец

До български избирател Килограм маслини "Каламон" средно едри-едри - цена в България - 12 лева килограм. Цена във Франция/Германия - 20 евро килограм.

43

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 40 "На патриотете: кво ви е направил Зуека, така решил, така постъпил." Не си ли разбрал - руските петоколонници са инструктирани да плюят по всичко българско, било то успехи, идентичност, оригиналност и т.н. Целта е създаване на атмосфера на ниско самочувствие, в която най-добре покълват приказките за "величието" на руските им господари. Коментарите им нямат нищо общо с изкуството, нито със Зуека, а с това, което той предствлява - успял българин, който работи за да се развива.

42

български избирател

преди 1 месец

ДО Анонимен 38...Дай факти за да сравним твойте приказки с мойте!!!! И не ми МИКАЙ...дай конкретика и примери веднага ще те оборя!За твое сведение работя със западни дестрибутори на големите търговски вериги у нас и съм подготвен с цените!!! ЧАКАМ ОТГОВОР!

41

Анонимен

преди 1 месец

На 60 години,когато целият ти смислен живот е минал във България,да отидеш на чуждо място и да търсиш развитие и то в поприще в което си абсолютно никой,ами трудно ще е ако въобще е възможно!

40

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Тоя си напусна сигурната и доходна работа за да стане драскач.Деменцията от рано го е хванала

39

Анонимен

преди 1 месец

На патриотете: кво ви е направил Зуека, така решил, така постъпил. Колко да чака, все още може да устрои живота си добре. Ето защо хората бягат, защото вместо радост за успеха им в Бг или вън от Бг, се шири огромна завист. Успех на всички.:))

38

мдааа...ха-ха-ха

преди 1 месец

Намирисва ми на платена статия за вдигане на популярност на един бивш български артист избягал чак в Испания да си рисува...Ами нека си рисува,че кой му пречи?Но да ни занимавате с неговите "***" ...това вече ми идва в повече !!!!

37

Анонимен

преди 1 месец

До български избирател Ми, не е вярно и с общи приказки няма да докажеш обратното. Като не си излизал от квартала ти няма как да знаеш, че храната на Запад генерално е доста по-скъпа от в България. Мога да давам примери до утре, и не можеш копче да ми кажеш.

36

Анонимен

преди 1 месец

А кога България е била богата?И без да ми спрягаш годините до 1939 когато сме били едва ли не икономическият елит на Европа?

35

български избирател

преди 1 месец

до Анонимен : Кое не е вярно бре КОКОРЧОооо...? Помниш ли какво беше казал от трибуната на НС ...;"ДаГОдухатБЕДНИТЕ" !!!! А по статистика България е най бедната държава в ЕС !!! Излеш и виж колко струва храната в Франция,Германия,Великобритания и т.н. и сравни цените там и у нас.А пропо за КАЧЕСТВОТО на тези храни няма да отварям дума...разликата е от тук до Луната...!В България се вкарват възможно най евтините стоки от Турция,Македония,Гърция,Египет,Китай и т.н. да не изброявам всичките страни.

34

До33

преди 1 месец

Няма лошо,човек за това живее,да пробва постоянно и да търси по доброто,дано е щастлив и успешен!

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 26 "придоби местна слава,известност и пари,все неща които в Испания няма и да ги помирише в това свое ново поприще!" Това само показва, че не лежи на стари лаври, ами продължава да се развива и да се реализира. Това е достойно за възхищение.

32

Анонимен

преди 1 месец

Завист, примесена със злоба, това проблемът и е присъщо за Бг. Ако беше зле Зуека, щяха да го оплакват. А успех на Зуека и семейството му.:))

31

Суека и пуека

преди 1 месец

Очаква се и един испанец да влезе понеже е объркал входа с тоалетна!

30

Анонимен

преди 1 месец

До български избирател "и защо в България храната ни е една от най скъпата в ЕС" Това не е вярно.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 25 Зуека е направил за България толкова, колкото ти за 10 живота като този, който си имал досега няма да успееш.

28

български избирател

преди 1 месец

Кой беше тоя Зуек? Не че много ме интересува ,нООО чий ГО крепи в Испания???И защо ни занимавате с него? Мен повече ме интересува каква ще е цената на тока от 01.06.2024г. и защо в България храната ни е една от най скъпата в ЕС???Защо ни управляват мутри и ШАРЛАТАНИ от Канада,защо за детете ми няма място в детската градина,защо за баба и дядо на село няма лекар и аптека,,защо се фалират държавните болници и се откриват частни болници на тяхно място,защо сме последна дупка на кавала в ЕС и т.н.

27

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че бяха миси р ките да науча, че Константинос и Методиус са българи. Цял живот съм си мислил, че са гърци. Но най-после, на 55 години получих просветлението.

26

Анонимен

преди 1 месец

Камъкът си тежи на мястото,със своите роли и скечове придоби местна слава,известност и пари,все неща които в Испания няма и да ги помирише в това свое ново поприще!

25

Анонимен

преди 1 месец

да се бориш в държавата си, за държавата си е достойно, да ходиш на готовото направено и да го ползваш не е много силно, чист готованец, че и да очакваш от тези, от които си избягал с 200 да продължават да ти се възхищават...