105

каскет смачкан

преди 1 месец

"80% от световното население......" каскет, от тях 98% са тор като русофилите.

104

Анонимен

преди 1 месец

Не са кой знае колко. Населението им съставлява само половината от човечеството. Убеден съм, че при колективният запад, чийто дял е след десетичната запетая, все има някакви проценти, които подкрепят санкциите.

103

Анонимен

преди 1 месец

Русия има опит в самостоятелното оцеляване. Доказала го е многократно от 1917г, насам. Ако някой си мисли че ще унищпжи Русия чрез санкции не е познал. Просто ще получи СССР-2. Но този път решен да воюва със запада без ограничения!

102

кратко и ясно

преди 1 месец

русия е васален суровинен придатък на Китай

101

FUCKEU

преди 1 месец

Голямо спасяване пада,мда...Я бегайте да си облечете цветовете на дъгата.

100

Анонимен

преди 1 месец

ре

99

Анонимен

преди 1 месец

не че нещо, ама това са около 80% от световното население :D

98

Анонимен

преди 1 месец

Путин и Лукашенко затягат обръча около Украйна.

97

Анонимен

преди 1 месец

Е така !Цял свят без Запада!Разбирайки под Запада имам предвид елитите на Запада не народите, ако бройм народите то е цял свят!

96

Анонимен

преди 1 месец

Русия е напълно самодостатъчна. Дори и изцяло да я изолират, руснаците ще имат всичко необходимо за нормален живот, и качествена храна, и жилище, и топло, битова техника и коли макар и не на световно ниво, без да се мъчат и да се напрягат. А България все повече ще затъва в мизерията, българина ще се гърчи и ще изнемогава да осигури всекидневните си нужди и да оцелее.

95

Анонимен

преди 1 месец

Европа вече никога няма да е същата каквато досега я познавахме, всичко свърши.

94

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Рууското Постижение е да Убиива Хора , Да Поробва Народи - Да Порооби Германски Инженери от Източна Германия- Да Строят Технологии за СССР, Калашников - Може би през живота си Не е Виждал Автомат - Това и Дело на Германски Инженери- Рооби, На Руснака - Всичко му е така - Откраднато ....Запада още преди 3 години казаха - На Пуутиин Не му Трябват Земи - Трябват му Украински Рооби...Това е Постижението на Руснака.....

93

Анонимен

преди 1 месец

Това няма никакво значение! Русия отдавна Спечели таЗи " западна война с Русия"!!!-:) Запада отново Подцени Путин и Русия!-:)

92

Анонимен

преди 1 месец

"Автомобил да Произведе, 1 Чип Не Може Да Произведе, Спорно е Дали 1 Хамбургер Може да Направи"..................Това ли ти е представата за постижения- автомобили, чипове и хамбургери?

91

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Батеее...Русия Притежава 1/3 от Сушата на Планетата Земя, 1/3 от Природните Ресурси на Света, 1/3 от Ядрените Бомби...Но Не Може 1 Автомобил да Произведе, 1 Чип Не Може Да Произведе, Спорно е Дали 1 Хамбургер Може да Направи....Ясно е , Че Нещо Не е Наред с Главите на Тези Хора, Имат Някакъв Проблем в Главата...на СССР са Помогнали Германските Инженери от Източна Германия....Руснака е Неадекватен....

90

Анонимен

преди 1 месец

Ерата на евтините енергии, ресурси и евтина храна за ЕС приключи. А това слага край на потреблението и потребителския живот в ЕС. От сега нататък Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи. Педеращината и извращенията ще се утвърждават във всички сфери на социалния живот - от детската градина, училището, образованието до държавните институции.

89

Анонимен

преди 1 месец

"Наложените от САЩ и западните страни санкции срещу Русия заради войната в Украйна имаха за цел да превърнат Русия в абсолютно изолирана страна"----------------Това се дължи на подхранваната с десетилетия самозаблуда, че Запада е "света". Реалността е маааалко по-различна- Русия е най-голямата държава в света и получава подкрепата на държави с 3,1 милиарда души комбинирано население, тоест близо половината световно население. За сравнение, Запада е 730 милиона души.

88

ИдиотитеОтСглобката

преди 1 месец

пак сте избягали от психодиспансера... и сте наадриискали страничките на ДНЕС. Време е да ви прибират санитарите.

87

Анонимен

преди 1 месец

Този на снимката какво показва? Колко му е голяма шорката ли?

86

късия монголоид

преди 1 месец

на снимката и Господ не може да го спаси, русофилите тоже.