75

подивяха

преди 4 месеца

Казва му се ескалация на войната и не от Путин , а от Йенсчо , това за военните цели е само параван .

74

Анонимен

преди 4 месеца

Западните са по западни цели и нема место на исток.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Но Русия няма право да използва ирански и северно-корейски, нали!? Да ви евва и евронасраните смешници! Благодарение на Америка вече нямате собсъвено нищо. Вече и въздуха ви продават с квоти, а те и Китай, Индия им е все тая за глобалното затопляне. Какво затопляне, като в Италия вече имаха по-високи температури от Индия.

72

Алекс

преди 4 месеца

Руските терористи разрушават жилища,училища,болници и електроцентрали в Украйна.Хората стоят на тъмно и студено.Следователно Украйна е в правото си да разбомби руски градове.Какво има да се мисли и обсъжда?

71

Анонимен

преди 4 месеца

А Досега какви исползва сигурно южни оръжия и затова Русия ги трепе.

70

Столтенберг Фен

преди 4 месеца

Ей това в работохолик , дори като си на години и то доста и незнаеш какво правиш и какво говориш пак да ходиш с усмивка на работа , и да съсипваш света . Браво на теб изключителен човек цял свят разпали на войни не те е срам

69

Анонимен

преди 4 месеца

До един пиратка А русофилите що не отидете и да ги "попилеете", нали така казвате, че ще правите? Защо великия ви водач избЕга чак в Унгария, да не се налага да се срещат по софийските улици? Нали сте много "страшни" що се плашите от тия джендАре?

68

Кронос

преди 4 месеца

Заради ей такива като тоя хора умират , бизнесите фалират ***

67

ПроСоТо

преди 4 месеца

към плювачите:..-АКО Укра е "по-слабата страна и требе да й помогнем",то как стои въпроса с..ДА РЕЧЕМ АГРЕСИЯТА на сащ във Виетнам,който беше още по-слабата страна ?...ПОМОГНАХТЕ ЛИ на виетнамците?..Санкционирахте ли краварите ?...Защо сте се вторачили В ДВОРА на укро-рус,а не погледнете беснеенето на Кравария ПО ЦЕЛИЯ свят ,на хиляди километри от континента Америка?...Наистина ли се надявате,че човечеството е толкова зомбирано и микроумно,че да не осъзнава нещата?

66

Връзка с реалността?

преди 4 месеца

До Гошо "Ако украинските фашисти атакуват цели навътре в Русия" Те постоянно го правят от МЕСЕЦИ.

65

ЕС - евро смешници

преди 4 месеца

Стига с тези глупости ве чичо , провалихте се . Искахте да победите не стана . Хайде тихо вече . Че сигорно и господ ви се смее колко сте жалки

64

Анонимен

преди 4 месеца

Войната в Украйна е далеч от този одъртял вече ястреб,вместо да отиде в пенсия,той подстрекава фашистка Украйна да продължи военните действия.Имаш ли представа натовско гов.до,колко млади мъже и жени си отиват от този свят по време на войната.Седи си на кльощавия ***,не наливай бензин в огъня.

63

someone

преди 4 месеца

тогава и цели на НАТО стават легитимни за ядрени удари.

62

Дядо чакай малко …

преди 4 месеца

В кажи ми ти на мене от телевизора да са правиш на много умен и на много голяма работа всичко го виждаме я кажи ми ти да мене ако се видиш с Путин очи в очи кога ще оцапаш гащите ей това само ми кажи

61

Анонимен

преди 4 месеца

Време е руснаците да думнат някоя краварска база да речем в Сирия. Сирийския народ има право да си защитава независимостта, нали така?

60

Москва потъна

преди 4 месеца

Ей копейки стига сте възхвалявали фашизма на Путин, че ще извадя гьостерицата...

59

Развеселен

преди 4 месеца

До ПроСоТо "Е СЕМЕЙНА КАВГА" Ти бил ли си на страната на по-слабия в "семейна кавга"?

58

Айти Брокеров

преди 4 месеца

До ПроСоТо тва с битовите свади, афекта и генералните пълномощни умре началото на века. сега си отиваш у кауша като пич, е така как много знаеш

57

Евразин Алахакбаров

преди 4 месеца

До ПроСоТо сама така, таварищ муслиман. кои са ната да казва на наця техническа да си не бие жена. щом бие, значитса абича.

56

ПроСоТо

преди 4 месеца

знаете ли,вече ми писна тая уникалнаидиотия !../ а явно не само на мен!/ :Диер айдиотн,КЮТЕКА м/у Русия и Украйна Е СЕМЕЙНА КАВГА !!!!!!!....И Рус,и Укра СА ЕДНО ЦЯЛО !...ЯБАНДЖИИТЕ-отан ,фащ и другите,просто НЯМАТ РАБОТА В ТЕХНИТЕ ПРЕПИРНИ !!!!!!