65

Toni Ivanov

преди 4 месеца

До #49Защо не кажеш направо патладжана от Драгалевци.Още ли не сте разбрали каква партия е СДС?Това беше партия създадена от ДС,за да успокои народа при зараждащата се уж демокрация,а в действителност пак БКП.Тогава се разпарчетоса икономиката на България и станаха червените капиталисти,а ние крещяхме по площадите,че "Времето е наше"...После дойдеТройната коалиция и съсипаха енергетиката като затвориха реакторите на Козлодуй,вкараха ни в НАТО и ЕС без да правят Референдум. Станахме роби на запад

64

Анонимен

преди 4 месеца

СПРАВКАТА ЗА ПЕЩЕРНИТЕ "ЖИЛИЩА" В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ В ЮТУБ И ГУГЪЛ!

63

Анонимен

преди 4 месеца

До Toni IvanovДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ- НАПУСКАМЕ ЕС И ОТИВАМЕ В БРИКС- КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- НАД 850 МИЛИАРДЕРА, СРЕДНА ПЕНСИЯ 43ЛВ И НАД 30 000 000 КИТАЙЦИ ЖИВЕЯТ В ПЕЩЕРИ- МЕРСИ АМА НЕ!

62

Анонимен

преди 4 месеца

Да, Нинова, нормално е БСП да е на дъното. Това означава, че Бойко се е справил добре.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Нинова се бори за кешов поток, не за управление.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Борисов е по комунист от Нинова.Затова комунистите гласуват за него ,а не за БС П .

59

Бонго Бацил

преди 4 месеца

Той Борисов е зле, ама Нинова ти си супер зле!

58

До Помня

преди 4 месеца

По времето на Виденов бях младо специалистче, току що постъпило в един от институтите на БАН. През онази черна седмица, когато се оказа, че равностойността на заплатите ни е 2-3 долара, отивайки на работа констатирах, че на сергиите, покрай които минавах, цената на 100-грамовите шоколади "Милка" е такава, че с моята месечна заплата мога да си купя само ДВА шоколада.

57

Селянин

преди 4 месеца

То НИнова закопа БСП и сега иска да закопа и държавата.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Та Борисов е с комунистическа закалка.Той е вреден за европейска България.Простотиятс ни изплува като *** пяна на. повърхността но няма кой да я препени.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Ако народът не си поиска своето никой политик няма да му го даде . Проста истина .

54

Хахаха

преди 4 месеца

Нинова, много бързо забравяш, а по времето на Жан Виденов къде бяхме, на върха ли?

53

Toni Ivanov

преди 4 месеца

Дами,господа,ако искате Герб и ДПС да не ви крадат,да ви пращат на фронта и да ви се подиграват,че сте толупи и ***,гласувайте за Възраждане.Аз не съм член нито симпатизант на тази партия,но моят анализ показва,че колкото гласовете ни се пръскат в други партии,толкова повече се увеличават шансовете на Борисов и Пеевски да имат повече от 121 депутата в НС.Гласуването за други партии,които няма да влезнат в НС ще е в полза на Герб и ДПС,които после пропорционално ще си разделят вашите гласове.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До Помня Е то няма нужда от много осветление да се види какво е на видок от около 500 млд. примерно , а реално повече , разликата къде е , доста милионери и милиардери се появиха от нищото , Буцката дали е пасувал , или трябва да си правим изводи по размъкната му тениска с която обича да се представя публично .

51

Како Корне,

преди 4 месеца

Твоята партия управлява 45 години. В последвалия 35-годишен период пак от време навреме бяхте на власт или задкулисно дърпахте конците по време на мандатите, когато уж не бяхте на власт. Е, кажи ни сега, защо за общо 80 години не направихте канализация и нормално улично осветление в изброените по-горе села и квартали?

50

Анонимен

преди 4 месеца

комунистите правят закони за пред демокрацията, но на практика са си тоталитарни издънки. Искат цялата власт в политическата класа.

49

Анонимен

преди 4 месеца

На дъното след след като Луканов изпрати един сметкаждия в СДС.Полша, Чехия и Унгария не направиха такива поразии каквито този човек сътвори в Бг.Той олицетворява липсата на справедлива лустрация, защото беше комунист и се свърза с комунисти и ченгета в синята партия.Подари икономиката на червената мафия.И има наглостта да говори , че ДС и БКП го наклеветили.За кое, че изпълни задачата им да си подарят страната.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Никой няма право да реве като едовица защото вие си ги избирате. Някои даже не гласуват като си мислят че така ще накажат управниците а всъщност им правят добро за дасе само избират. Затова гласувсайте за да неможе гепи и пп дб да вземат власта.

47

Анонимен

преди 4 месеца

бсп фалира бг три пъти, герб 0, ппдб са винаги на ръба :))))))

46

нинова

преди 4 месеца

Комунистите създадоха мутрите и са двете страни на една монета важното е да имат Кеш