63

аз

преди 1 месец

Естонците ще ги поставят пак.

62

Ехо

преди 1 месец

Дане мислите че членството в Нато ще спаси Естония и другите пекенези на сащ?!Ако Русия реши нещо?!

61

ГОВНАНЕ

преди 1 месец

ПРАВИЛНО! ВСИЧКО Е НА ТЕРОРУСКАТА УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААА

60

Хора

преди 1 месец

Не може даси страна с население и география по малко от Москва и постояно да дразниш съседа си с забрана на езика,празници,медии,паметници,да пращаш оръжие дасе убиват Руснаци в Украйна и тн.Трябва да си правиш сметката и мястото и да знаеш че все някой ден всичко щети се върне....

59

До Историк

преди 1 месец

Вече ти се извиних, виж надолу !

58

РАзвеселен

преди 1 месец

До Ястреб Османлията "И да, и не" Уж Османлия пък римлянски работа сега. :))) Аз знам, че съм познал за антиваксърството ти, така че бъди повече мъж :)))

57

Историк

преди 1 месец

До До Историк Ми нали и аз това написах, че Охрид е бил български, а пък конкретно кирилицата е писана не в Охрид а в Преслав.

56

Анонимен

преди 1 месец

"До Чикаго и назад" е пътепис - какъв ли е по народност А. Константинов? Въпроса е с повишена трудност за тези, които не знаят откъде идва кирилицата и до ден днешен се чудят. Муаххахаха

55

До Историк

преди 1 месец

Извинявам се, в първия момент помислих че това за Охрид ти си го писал, после забелязах че си отговорил на 36 !

54

Ястреб Османлията

преди 1 месец

До 49 - Прав си, турците като изостанал народ все още правят секс с жени. Не са като "напредналите" и "цивилизовани" еврейогейталащистанци, сбирщина от епилирани мъже, брадати жени и джендерастисти с неопределена сексуална ориентация. И да, Юропа ще бъде превзета от исляма. Защото единственият път на спасението на рода адамов и правият път на исляма.

53

До Историк

преди 1 месец

Абе ти като "историк", за школите в Плиска и Преслав чувал ли си ? А не знаеш ли, че азбуката е създадена не просто в някаква територия, а в Българската ДЪРЖАВА,част от която тогава е бил и Охрид, и с лично съгласие и съдействие от Цар Борис I - върховен владетел на тая държава !!? Ебахтав "историка" с капан, ти си позор за науката история, пропагандист-антибългарист някакъв !

52

Цирк

преди 1 месец

Леле край утре ще преплуват реката и край с пудела....

51

Анонимен

преди 1 месец

Вова само намеква. Да си знайти.

50

Бау

преди 1 месец

Шамандурите са бъкани с шпионска апаратура! Всеки уважаващ себе си държавник би ги премахнал! Да си ги поставят според международните изисквания или във вътрешните водоеми!

49

Анонимен

преди 1 месец

До Ястреб Османлията-Западните страни пък са видяли във вас евтина работна ръка и са отворили заводи при вас. Заради заводите спират настъплението на руснаците,че западняците ги е хванал страх да не си изгубят капитала. Така за ваше щастие се спасявате да не ви върнат в далечна Азия. Напоследък поумнявате и започнахте да крадете идеи от запада. Но като цяло стратегията ви пак е да превземете Европа с наводнение от слабоумни турци правещи много чавета

48

ПП Путин Печели

преди 1 месец

и то Здраво! със СиЗинПин си Чертаят сами Границите, как им е Угодно, а БайДэн се губи в розовата градина на бялата къща след смяна на памперс!

47

Историк

преди 1 месец

До До Ей така 44 Ей така издавате руския фашизъм .... но не се притеснявайте, той вече не е тайна за никого.

46

До Ей така 44

преди 1 месец

Така е, границите на Русия не свършват никъде!!Естония е дребна хапка за руснаците..............Русия винаги може да се вземе Литва, Латвия и Естония.................това са едни смешни държави-джуджета!!!

45

До Анонимен 36

преди 1 месец

Така е , Путин каза, азбуката идва от македонските земи, тогава Македония е била част от България...........следователно азбуката е българска!Кое не разбрахте, тъ@@паци??

44

Ей така

преди 1 месец

Малко по малко от векове заграбват чужди територии, че дори и народи !