25

Анонимен

преди 1 месец

Войнолюбците са невиделите тоалетна наборници в русия. Уточнявам, щото президентът не го прави достатъчно напористо.

24

До 21

преди 1 месец

Ще си го спомнят тоя ден вечно после, деня на пълното омерзение, в който не са намерили нищо по-добро да покажат от себе си. Децата в шести клас им се присмиват вече, но един ден ще са им и работодатели.

23

До 23

преди 1 месец

Дедо ви Иван само да пробва и моментално ще осъзнае, че тук не харесваме хора на коне.

22

Анонимен

преди 1 месец

Не е далеч времето, в което дядо Иван ще напои коня си в Дунава за трети път. И май ще е за постоянно.

21

.

преди 1 месец

Тия не спират да наливат от пусто в празно.

20

Анонимен

преди 1 месец

Много абитуриенти, синове на приятелски семейства ще отидат на бала с тениска с лика на Путин, вместо с костюм. Има надежда!

19

Анонимен

преди 1 месец

ПУТИН Е ВЕЛИК И МИРЪТ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК!

18

Анонимен

преди 1 месец

кога ще бъде арестуван престъпникът бойко борисов ?

17

Младич

преди 1 месец

Вова натискай копчето и всичко да приключва че ми писна

16

Анонимен

преди 1 месец

САЩ са като тези от бързите кредити, дават без никакъв проблем, но при връщане си слагат 111% лихва. Да му мислят украинците ще заробят и правнуците си.

15

Деменцията Байдън

преди 1 месец

дали знае какво подписва???

14

България

преди 1 месец

отново е на грешната страна на историята, по време на ВСВ подкрепяхме Нацистка Германия и Хитлер, сега подкрепяме фашистите от хунтата на Зеления наркоман Зеленски и компания!!!

13

Анонимен

преди 1 месец

БГ-продажни ***.............политическия "елит" също пращат оръжия на Украйна, които след 7 ден стават на безполезно желязо.................руснаците си знаят работата.

12

САЩ

преди 1 месец

е една фалирала държава................скоро никой няма да иска доларите им, те ще станат като тоалетна хартия...............единственият начин да отложат фалита е да предизвикват войни по света...............но и на това се вижда края.................идва край на американския империализъм......................скоро светът ще се командва от Русия, Китай и Индия!!!

11

Украйна

преди 1 месец

e обречена да изчезне от картата на Европа и на света...............но явно САЩ искат Украйна да воюва до последния украинец.................Федералният резерв печата долари без покритие, могат да им дадат не само 300 милиона долара, даже 900 милиона долара..............това за САЩ е само напечатана хартия, а за Украйна са хиляди убити млади мъже!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

Украйна приключи! Путин ще се вижда с Лукашенко, ще присъства новия министър на отбраната на РФ, Лавров и даже Янукович. Познайте какво го очаква зеления? Втори фронт- ще бъде отрязан пътя от запад за доставки и Киев. Заформя се голям гангбанг ха ха ха, ще има код кафяво и ще мирише!

9

гост

преди 1 месец

ДАВАЙТЕ МИЛИОНИ ДА СИ УПУВАТ ИМОТИ И ДЖИПОВЕ , ДА ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА КАТО ПИАВИЦИ .

8

Анонимен

преди 1 месец

Тоя дедо като се събуди, не знае какво е вечерял. Сигурно си мисли, че прави мръсно на СССР и се радва.

7

Анонимен

преди 1 месец

Нещо отъняха заеми за Украйна. Преди смело наливаха по нялколко млрд на седмица, сега се стискат за няколко десетки милиона на седмица. Интересното е, че Байдън няма да е на конференцията за мир в Украйна, и Камала няма да си губи времето, Байдън имал по-важни събития - щял да събира пари за кампанията си в Холивуд. Кампанията е по-важна от Украйна. Биха им шута и ги оставиха на нас.

6

Анонимен

преди 1 месец

Имали дали. Няма проблем, Зе ще си купи нова къща :)