110

емо

преди 1 месец

луд умора няма. русофоба попов цитира руснака сирски, чийто родители, брат и доведен син одобряват сво, и чиято национална принадлежност показва, че се води гражданска война. доколко са затънали руснаците ще се види след някой и друг ден - все повече войници от всу се предават, а един е преминал на руска страна с танка.

109

Анонимен

преди 1 месец

Не знаете ли, че от вчера Президентът Путин, министрите на външните работи и на отбраната на Русия и Виктор Янукович са в Минск при Лукашенко? Точно в този момент се провеждат руските учения с нестратегическите ядрени сили. Укропите са си глътнали езиците от страх да не ги ударят от Белорусия.

108

Василев

преди 1 месец

И кой ви е казвал, че САЩ няма да напечатат още пари , да отпуснат държавни кредити на САЩ и Украйна, за да се купи нова техника и оръжие!Украйна за Русия е това, което беше Афганистан за СССР!Русия бавно и сигурно затъва в блатото, вече са прекъснати всякакви икономически и търговски връзки с ЕС, всеки ден загиват руснаци, икономиката плавно минава на военни релси!Боли ги патката американците дали ще има държава Украйна или украински народ, важно е да няма силна Русия!Агент Илайджа Барет!ЦРУ!!

107

Анонимен

преди 1 месец

Те тия колхозници са затънали в тиня и мизерия от кво са се родили та за некви боеве нема да затънат.

106

Транзистор

преди 1 месец

А нашите копейки затъват в злоба и тъпотия всеки ден...

105

Анонимен

преди 1 месец

рашкките са егатии гллупците, вместо да си въртят търговията и да си развиват държавата, тръгнаха на завоевателна война и се вкараха сами в такава каша че нема да излязат от нея поне 50 години и за какво им беше, все едно нямат земя ли :) абе хлопа им дъската, ама нормално след толкова години болшевишка власт, явно нема трезво мислещи хора

104

Червен павиан

преди 1 месец

Копейки, ще взривяваме ли влакове?

103

Анонимен

преди 1 месец

100 г. война Англия губи от Франция и се свива на остров.

102

Анонимен

преди 1 месец

До до 93, *** твоята русия въобще няма изтребители 5-то поколение

101

Христо Христов

преди 1 месец

До 98 "Просто и ясно - следва сиво бъдеще за цяла Източна Европа... " - ми като гласува за ЕС и НАТО - ще и е сиво. Лошо няма.

100

Анонимен

преди 1 месец

то цяла русия затъна в тая война, яко затъна нема излизане поне 1 век от тинята, ама сами са си виновни

99

Христо Христов

преди 1 месец

Явно руснаците здраво мачкат натовците във Волчанск.

98

Анонимен

преди 1 месец

гледам руските тролейбуси пак превземат Киев за 3 дня:))) и така вече 3 години, ама сте смешници

97

Анонимен

преди 1 месец

Значи руснаците затънали в улични боеве,пък украинците не са,те руснаците да не се стрелят един друг,че да са затънали бе....

96

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Възрастни хора разказват, че немците втората световна война, толкова бързо бягали, че русите чак не можели да ги стигнат. Прехвърчали през България , Сърбия, Австрия за броени дни. Сега като гледам, май и Укрите , че и НАТО го обръщат на бях. Днес един украинец се е предал с танка. И това ако не е смях.

95

Анонимен

преди 1 месец

Който и да спечели тази война, ще е пирова победа. След толкова много време, икономиките няма вече да са същите, стотици хиляди умрели и най-вче поне милион ранени, няколко милиона емигранти и от двете страни... Просто и ясно - следва сиво бъдеще за цяла Източна Европа, печелят само Путин, Байдън и Зеленски и някои популисти като Орбан.

94

Боби

преди 1 месец

Тоя всеки път пише Волчанск, няма ли кой да му каже че се пише Волчанск. Столицата на етруските се е казвала Волчана. От там много руски градове и села се наричат Волчанск.

93

Анонимен

преди 1 месец

Ми к,во да каже укропското добоче,нали трябва да измисли нещо,че да оправдае стотиците милярди дадени на киевската хазарска хунта от западните и хазарски подкровители.

92

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Първо не е Вовчанск, ***, а е Вовчанск и второ:Руските военни освободиха повече от половината територия на Волчанск в Харковска област от украинските сили

91

до 93

преди 1 месец

зам. министъра на отбраната на САЩ каза: трябва да отбележим че русия има над 1000 изтребитела от четвърто и пето поколение......и да знаеш че ефките от 80 те са от второ поколение изтребители! кой на кого диша пушека?