139

Путин В.В.

преди 1 месец

Пак им е множко......

138

Мъка

преди 1 месец

И за всичко това е виновен КОЙ ? Пу-тьон-кин.Съсипа Русия , Украйна и навреди на Европа .

137

Анонимен

преди 1 месец

Митът за няква руска мечка е няква червена npъдня!

136

Анонимен

преди 1 месец

Отдавна е ясно какви ще са последиците за Украйна. Да погледнем напред. Чистката в МО на РФ може ли да бъде сигнал на подготовката за една неизбежна война с отан?

135

Истината

преди 1 месец

По времето на социализма там бяха изградени енергийни мощности четири пъти повече от нуждите им.Огромни заводи и развитие в всички свери които можеше да има.Но корупцията която се наложи след 90 те , Майдана и войната ги доведе до положение все по близо до каменната ера!Без население,без образование,без енергетика, без история, без собствена земя ,без църква и религия,без език.285Бели *** живеещи от подаяния обитаващи чужда ( вече изкупена) земя!Жалко.

134

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Реално украинците се бият за пари. Зеленски е прокарал някакъв закон в техния парламент с който са обещали на семействата на убитите украински войници по 15 милиона гривни на семейство. Това е 375 хиляди долара. В мига в който украинците разберат, че Зелер е финансов фараон и няма да им изплати тези пари и войната ще приключи. Засега явно са платили на някои семейства за да се задейства финансовата пирамида и още не са се усетили. Напишете на нета " Families of Ukrainian soldier will be paid"

133

ало ало

преди 1 месец

а най-хубавия сценарий кой е? - да превземе москва?....на кукуво лято!

132

Реалист

преди 1 месец

Ситуацията в Украйна е очаквана.Хората напускат,защото желанията и мечтите има да живеят по добре са над всичко.За съжаление разни клоуни и военни психари разбиват съдбите на милиони по света.Още 2014 тази война можеще да не се случи ако тогавашната олигархия в Украйна беше послушала намеренията на съседа и.ЕС да но членство в НАТО не.Медиите изкривяват посланията на Русия и слугинатват на западната пропаганда.Жалко за народа на Украйна.

131

абе

преди 1 месец

абе, избързвате, сибирската мечка има още да вършее из тази област, докато не я обезкости тая крайна земя, тя няма да спре! тъй че зависи от кремъл, какво ще остане!

130

Анонимен

преди 1 месец

За какво да искат да се връщат? За да ги пратят да се бият във война, в която самите те не вярват?

129

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Ще станат една малка държава от 6 милиона като нас. Една малка държава с която никой не се съобразява и всеки ще командва. Както при нас. Малки, но жалки. Пращането на оръжия до това доведе.

128

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че броят на населението е най-малкия проблем , стоящ пред Украйна в момента и в близките години в бъдеще. То не е сигурно дали изобщо ще има такава държава, те седнали да правят прогнози за населението!

127

Па съм я бе

преди 1 месец

Украйна със столица Лвов ще има 6 милиона население.

126

Анонимен

преди 1 месец

Има спасение .волга 144.600

125

Лошо ...

преди 1 месец

Зеля разбра, че е излъган от партньорите си, ама късно. Украйна изчезва от картата на света. Съществуването и може да бъде само в границите на РФ и то под друго наименование.

124

Public enemies

преди 1 месец

Не е важно количеството, а качеството, 25 милиона но верни до смърт на Зилиенски чернокоси укри.

123

Тъпа Чебурашка

преди 1 месец

Мечтата ми е да сеераа по българските форуми,щото тука има толкова изперкали руснячета,че има кой да ми слага плюсове.

122

Анонимен

преди 1 месец

Премиера на грузия призова да не се допуска майданизация и украинизация на страната след заплахите за убйство от европейски комисар и натиска от европа да отваря втори фронт

121

Анонимен

преди 1 месец

Интересно!Да ни би някакъв агресор,съседен диктатор фашист, бункерен плъх да ги е нападнал вероломно и от засада.Ааа той ги Асвабаждава ,бее .

120

Анонимен

преди 1 месец

Украйната просто няма да съществува след края на войната. Даже и документално няма да съществува. Така, че жалко за загиналите млади хора, които отвличат от улиците и работните им места. За останалите със свастиките на вратовете, дето маршируваха с факли и нацистки байраци - Това е естественият край на жалкото им безсмислено съществуване. Слава на братушките, че ни спасяват за пореден път от кафявата чума!