100

Роб

преди 1 месец

Мечтата ви е да съм роб на нормални господари не на българи

99

Ей ГанYO

преди 1 месец

99 Какво си минал Гърция цър вул?

98

Стоян

преди 1 месец

Комунистически м.керета. Къде бяхте, когато БКП ни затри като народ и държава и ни направи най бедните . Толкова ли бързо се забогатява когато населението вече е емигрирало и застаряло !?

97

Анонимен

преди 1 месец

Минахме Гърция и Португалия по заплати и пак не стигат парите. Смятай за каква инфлация става дума.

96

До 91

преди 1 месец

Е, то точно там е проблема колега, че бизнеса дава буквално само хляб на работещите. А колко им взема и с колко ощетява държавата, това е друг въпрос. Данъци, осигуровки? Колко фирми са изцяло на 100% коректни? Всеки си върти далаверите, докато държавата услужливо гледа на другата страна.

95

БеГето е на ишлеме

преди 1 месец

Янкошумкарчетата робовладелци са добре за сега а народа мизерства.В Франция соцялната помощ за бежанец който забележете не работи и 1600 евро.И може да стигне до 3000 ако отговаря на други условия.Е аз искам да съм французин не българин!

94

Еврогейец

преди 1 месец

На България и трябва само работище бедни ,933 лв минимална брутна заплата-724 лв чисто ви стигат,иначе ще дойде работна ръка от Бангладеш и Пакистан да работи за 200 евро на месец.

93

Гражданин

преди 1 месец

91 Кой ще умре гладен бе Ушеф?!Само про с ти те ушеви и другите държавни кърлежи.Аз си изкарвам парите с честен Труд.Аз до Сърбия ще ходя да си купя храна ако няма в България а няма как да няма с Немските вериги!!!Какво произвеждате толко един гол х й с нитрати.

92

Въпрос:

преди 1 месец

Г-н Димитров,моля да си отговорите сам на себе си с 1454 лв.какво купувате, и колко време изкарвате с тях !!!???? На нас не ни отговаряйте,знаем какво ще ни кажете. ЛИЦЕМЕРИ !

91

Анонимен

преди 1 месец

А данъците

90

1

преди 1 месец

Бизнеса (работодателите) е тумора на обществото.Има обаче една малка подробност-този тумор произвежда над 75% от брутния продукт на държавата.И дава хляб на над 60 % от работещите в държавата. Останалите 40% работещи са или администрация или в силовите структури и образованието,нищо не произвеждат,само лапат.Държавните фирми обикновено са на загуба,или печалбите им се заграбват от политиците и техните братовчеди. Та така с тумора-добре че го има, защото ще умреш гладен.

89

ДълбокатаДържава

преди 1 месец

88 Тоя си вкарва в устата определени части на властта.

88

Те са

преди 1 месец

5-6 службашките м1рши които най често заливат с руска пропаганда и нападат неудобните. В Днеса.

87

...

преди 1 месец

Този всъщност какво работи?

86

Анонимен

преди 1 месец

"Учете история" си е бот на днес.бг. Най-вероятно това е самия драскач Петър Бойчев.

85

Мхмм...

преди 1 месец

Бизнеса (работодателите) е тумора на обществото. Как един чорбаджия от началото на демокрацията не излезе и не каза: Аз съм доволен от оборотите, от печалбите, от служителите, от държавата, от ЕС... Никога не им стига и винаги някой им е виновен. Държавата ги мачкала, работниците били калпави, пандемията ги убила, украинците им подбивали пазарите. А иначе по стандарт на живот, по нищо не отстъпват на западните си колеги...

84

Мечтата ми е

преди 1 месец

Дъртите комунисти и Дс та които разграбиха България и съсипаха тарода заедно с мафията да бъдат изправени на националния стадион пред войници с калашници.И зярото им имущество откраднато да се конфискува.

83

Анонимен

преди 1 месец

Този освен да плямпа друго не знае! Всеки път казва колко трябва да се вдигне минималната заплата, не знам какво си , а иначе непукист. Защо не стане от стола на КНСБ?! Защото не му стиска!

82

Историк

преди 1 месец

80 Те лъжи дърт червен хомосексуалист.По голямо кране за българите от окупацията на червената армия не е имало.

81

Стартрек

преди 1 месец

79 Политиците ни ги пращат извънземните те няма как да са българи тия нали.