109

Анонимен

преди 1 месец

В болното ти евротравесритско въображение, да, в реалния свят не. Отвори си сметка във в контакте и виж с очите си има ли свобода на словото, ДА или НЕ.

108

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия с помощта на Русия отделиха югозападна България (Македония) от майка България. В замяна получиха Косово (югозападна Сърбия) и Украйна (югозападен СССР). Всичко на този свят се връща!

107

Анонимен

преди 1 месец

"която и да е политическа тема, Путин, или нещо друго, и виж дали руснаците се боят са се изразяват свободно." - Да, само дето ако си руснак и кажеш в Русия, че не подкрепяш войната с Украйна ще ти лепнат поне 10 години. Ама такива като теб наричат това свобода хахаха

106

Анонимен

преди 1 месец

Явно новата опорка е, че Запада насъсква съседните славянски страни една срещу друга. Кой управлява Македония - сръбските комунисти. Кой дърпа конците на сръбските комунисти - Русия. Приказките ги разказвайте на 5-годишните си деца. При останалите такива недомислени опорки не минават. Кой създаде Македония? Кой би_еше македонските българи и ги караше да се наричат македонци? Кой и днес ги кара да се наричат такива. Русия, Русия и пак Русия. Всичко се връща - Косово и Украйна са възмездието!

105

Анонимен

преди 1 месец

която и да е политическа тема, Путин, или нещо друго, и виж дали руснаците се боят са се изразяват свободно.

104

Анонимен

преди 1 месец

Защото Русия е нормална, а западът е ненормален. Това отговаря ли на въпроса ти?" - Ако в момента законите в Бг бяха такива, каквито са в Русия, всички, които пл_юете по Запада щяхте да сте с присъди от по 10-20 години. На това ли му викаш... И прочие глупости. Вие НИЩО не знаете за Русия, и не искате да научите. Описвате пейзажа на грозните си души, не Русия, или каквото и да било в реалния свят. *** експеримент, отвори си сметка във VK, в контакте, намери която и да е политическа тема,...

103

Анонимен

преди 1 месец

Това чичото на Миролюба Бенатова ли е? То е ясно, че са еврей. Тя дори подскачала от радост в бтв когато взивиха кулите близнаци но 9 септември 2001 год.

102

Анонимен

преди 1 месец

Тоз пък кво се е затръшкал? Някакви долари ще му влезнат в джобчето ли?!

101

Анонимен

преди 1 месец

""ТОЧНО ЗАПАДА НАСЪСКВА СЪРБИ И БЪЛГАРИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ." - Викаш сръбско... Сега, драги, не преди 100 години." - Мдааа, Запада, а не Сърбия, подстрекавана от Русия кара македонците да се карат с нас, за да не влязат в ЕС. Сядай - 2 хахаха

100

Анонимен

преди 1 месец

ИНТЕРЕСУВА ЛИ ВИ КАК ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА НА РЕЖИМА В КИЕВ? ЩО ПОМАГАМЕ НА РЕЖИМА А НЕ НА БЪЛГАРИТЕ

99

Анонимен

преди 1 месец

""ТОЧНО ЗАПАДА НАСЪСКВА СЪРБИ И БЪЛГАРИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ." - Викаш сръбско... Сега, драги, не преди 100 години." - И сега, както преди 100 години Русия е тази, която насъсква Македония и Сърбия против България. Ако не го виждаш отиди на очен лекар хахаха

98

Анонимен

преди 1 месец

"Защото Русия е нормална, а западът е ненормален. Това отговаря ли на въпроса ти?" - Ако в момента законите в Бг бяха такива, каквито са в Русия, всички, които пл_юете по Запада щяхте да сте с присъди от по 10-20 години. На това ли му викаш нормално? Това ли искаш, да ти лепнат присъда от поне 10 години само защото не одобряваш политиката на Запада? Радвайте се, че Запада не е като Русия, защото ако беше като нея и ние пак си бяхме в ЕС, тогава щяхте да сте в затворите!

97

Христо Христов

преди 1 месец

"Разрушаваме и руския черноморски флот", обобщи доц. Бенатов." - браво! Едно време заради германофилите плащахме 30 години репарации на Гърция, сега заради украоинофилите пак ще плащаме. Лошо няма!

96

Пинко-Панко

преди 1 месец

Ха така руснаците започнаха да перкат стабилно и сега рев пак къде сте канадци,зенландци,австраляги помощ сингапур и Папуа нова гвинея.

95

Анонимен

преди 1 месец

В първата световна австрийци и българските им марионетки избиват 27 процента от цялото население на окупирана Сърбия. Така мечтата на запада за омраза между братя става факт. в сръбско-българската двете армии масово дезертират и не стрелят на месо. войната свършва с под 1000 загинали от двете страни.

94

Анонимен

преди 1 месец

До СпецаТе няма да приемат новите реалности, защото да папкаш 40 процента па да минеш на 12 не е ок.

93

Анонимен

преди 1 месец

Сега медиите със западно финансиране сред славянските страни точно омраза насаждат към съседите си. Добре че Путин закри соросоиднотоо издание Новая газета, та спряха антибългарските соросоиднии публикации в Русия. Те бяха препечатвани тука от българския соросопечат. Същото правят в Сърбия и Хърватия техните нпо медии

92

Анонимен

преди 1 месец

Отивам доброволец в руската армия за гръмна доцента хахахха

91

Спеца

преди 1 месец

Само ненормалник може да залага на победа на Украйна!Начина на действие на НАТО в Украйна , чрез използуване на фашизирани сили и идеали е гнусен и не се одобрява от 3/4 от света !САЩ и Запада са обречени , ако не приемат новите реалности на многополюсния свят!

90

Аман оот

преди 1 месец

Близе гъ.ци ! Много чуждопоклонници братче...ами да отива бе!