336

Анонимен

преди 1 месец

Не случайно най-ниската температура 0 градуса Келвин = -273.15! Не случайно Лунният месец е 27.315 дни! Не случайно менструалният цикъл на жената е 27.315 дни! Не случайно бебето в утробата на жената пребивава 273.15 дни! Не случайно мъжкията пeниc е най-корав, когато е дълъг 27.315 см.! Не случайно дължината на пробега на протоните в тръбата на The World's Largest Particle Accelerator e 27,315 км.!

335

Анонимен

преди 1 месец

Наще политици - наследници на теорията комунизъм "Куманите - напридошли по Мала Азия, Русия, Европа, от жълтата река на Китай, подтиквани под бича на Чингиз Хан и неговия внук Кулай Хан, заедно със селджуците" първо сътвориха Османската Империя, а след това и Комунистическата Империя на СССР! А сега станаха ужким "Капиталисти" Така е: "Поради липсата на знания хората не могат да ме разберат. Колкото по-малко ме разбират, толкова по-скъпоценен съм." Лао Дзъ

334

Анонимен

преди 1 месец

Диктатура

333

ПАЛТО ОТ НОРКА

преди 1 месец

УВАЖАЕМИ КОМЕНТАТОРИ,КАК Е ВЪЗМОЖНО СЛЕД 12-ГОДИШННИЯТ ПРОВАЛ НА БЪЛГАРИЯ ОТ БИВШИЯ МВР ГЛАВСЕК НАЗНАЧЕН ОТ ЦАРЧЕТО,ДА ЗАДАВАТЕ НАИВНИ ВЪПРОСИ ЗА КОКОШКАТА(ГЕРБ) И ЯЙЦЕТО(ППДБ), КОИТО ЯВНО СА СЕ УЧИЛИ КАТО КУЧЕТО ОТ МЕСАРЯ КАК ДА РАЗФАСОВАТ МРЪВКИТЕ???!!!... НА НАШИТЕ - МРЪВКИТЕ; НА Б*У*Д*А*Л*И*Т*Е ОТ ДОЛИНАТА - КОКЪЛИ И ЖИЛИ... ЗНАМ,ЗНАМ КАК Е ВЪЗМОЖНО,НО ЗА ТОВА ПО-КЪСНО!!!...

332

Анонимен

преди 1 месец

Виктор бил Юго, а Русо бил Жан-Жак, а не може ли иначе да бъде, все пак! Керван бонапарти вървеше в пустинята, Дромедий възлезе на персийския трон, императорът пусна своя кон във ***. Какво толкоз му има, и звукът не е лош, лошо е само, че след тях ***-Там-Том, уж е с три имена, а се движи пешком, а това е ужасно опасен симптом. Защото след него върви Еди-Кой Си, а след него иде Еди-Какво Си и всеки от тях във себе си носи единствена мисъл. И таз мисъл е тая... "Че ти ще дойдеш в моята стая"

331

Анонимен

преди 1 месец

За преселението на българите също има нова, оригинална и дълбоко свързана с комунизма теория: Оногундурите тръгнаха на запад. Утигурите поеха на исток. Кутригурите отпътуваха на север. Сарагузите яздиха на юг. А чукундурите останахме тук!

330

Анонимен

преди 1 месец

"Във горичка на полянка, прабългарин и праславянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем eблювати, хем крaдлювати, но най-вече зaвистливи."

329

Анонимен

преди 1 месец

Като деца често играехме на една игра. Намирахме стръкче маргаритки от някоя градина и започвахме да късаме листенцата им едно по едно. "Щастие, нещастие, път, писмо. Щастие, нещастие, път, писмо..." И така, докато стигнем последното цветче И после пак отново.... И като си помисля за тази детска игра, направо става за по време на "Избори"!

328

Запознат

преди 1 месец

Ако спечели ГЕРБ ни чака още от същото което имахме до сега... няма надежда за промяна. Тъкмо тръгнаха нещата и отново ще включваме на задна. Поне да се забавят докато влизат промените в КАТ и може да регистрираме коли онлайн.

327

Анонимен

преди 1 месец

Дреме му на Куpопaтката кой ще спечели изборите левите или десните партии. Та той нали е все по средата на двата крака - левия и десния. Най - важното е да не е обpeзaн.

326

Анонимен

преди 1 месец

Виждам много надалеч.... но толкова надалече.... колкото виждат твоите очи по време на избори..... не виждам .... и затова виждам през твоите очи....

325

Анонимен

преди 1 месец

Едно е да имаш, второ е да чепкаш вълна и трето е да знаеш какво ще я правиш...

324

Кирето

преди 1 месец

Внимание !facebook събира снимки и данни от лични карти и шофьорски книжки.Който не се поддаде на изнудването му блокират профила.Ако има група - присвояват му групата.Но това не е кражба а просто си я вземат, по силата на по-силния.Пък *** да ходи да пасе зелена тревица.

323

Анонимен

преди 1 месец

Както е казал народа - Луд умора нема, а и се не поти!

322

Анонимен

преди 1 месец

Това което посееш в един МОЗЪК.... Това ще ЖЪНЕШ!

321

Гошо

преди 1 месец

Стига манипулации! Как след уж проучване на 800 човека се правят анализи за цялото население с точност до стотни? Как две телевизии с голяма точност преди края на изборния ден съобщиха резултатите от изборите? Според мен резултатите от предстоящите избори вече са напечатани и чакат 20 часа на 09.06.2024г за да ги оповестят. Как след като избора е таен две минути след края на избора се знае победителя? Въпроси без отговори.

320

Анонимен

преди 1 месец

Полицията и цялата държавна машина са ПОДЧИНЕНИ на герб и ДПС ...За 13г. , имаше само ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ , последното е на ''стажантката'' в СЪД. СИСТЕМА , от герб , нейното , колибарско , изпълнено с примитивизъм , нейно величество , г-Джа Десислава Т-анасовЪ!

319

Анонимен

преди 1 месец

Първа политич. сила , амЪ не могат да управляват вече , никой не ги иска !ПееСки :---''Мога и без Борисов ''...Най-добите КАДРИ са в ДПС и БСП !

318

anonimen

преди 1 месец

КРАДЦИТЕ СА В ГЕРБ

317

anonimen

преди 1 месец

В ЗАТВОРА ТРЯБВА ДА СА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ